תוכן ישראלי בהוט מנצח בגדול
להוט יש יותר תוכן בשפה העברית ולכן לדעתי במקומות ש-יש יס מול הוט ,הוט לוקחת בגדול .
נתחיל מהסדרה של סער פדידה והאלופה ,מעל או קרוב למיליון צפיות בשבוע ב VOD מדבר בעד עצמו.
נמשיך בדנה ספקטור ובמחוברות שהפך לשם דבר בברנז'ה .
ערוץ ביפ ,ערוץ דגל של הקומדיות והסטנד אפ הישראלי .תוכנית הדגל -ליילה בכיף ועכשיו האחות הקטנה
(אפרת אברמוב) ,ביפ קומדי האוס,סיימון אמר,ערוץ בהפקה של קשת הכוללים שידורים חוזרים של רמזור ומונית הכסף.
דנה מודן ורועי לו חוזרים ב דאבל דייט עונה חדשה.
ערוץ הבידור הישראלי רק בעברית ,מבחר ענק של סדרות ,דוקו,סרטים,גיא פינס,הכל על הבידור הישראלי .
ערוץ 8 הלינק עם גורי אלפי ,הסדרה סוקרת את כל מה שמוזר, מצחיק, מפתיע וקצת חולני ברשת האינטרנט
מבית היוצר של לוי זיני(בולדוג ).
סדרות ישראליות ב HD ,תמיד אותו חלום ,תמרות עשן .
VOD והסידרה שמש גם כיכבו מספר חודשים בהזמנות.
נתחיל מהסדרה של סער פדידה והאלופה ,מעל או קרוב למיליון צפיות בשבוע ב VOD מדבר בעד עצמו.
נמשיך בדנה ספקטור ובמחוברות שהפך לשם דבר בברנז'ה .
ערוץ ביפ ,ערוץ דגל של הקומדיות והסטנד אפ הישראלי .תוכנית הדגל -ליילה בכיף ועכשיו האחות הקטנה
(אפרת אברמוב) ,ביפ קומדי האוס,סיימון אמר,ערוץ בהפקה של קשת הכוללים שידורים חוזרים של רמזור ומונית הכסף.
דנה מודן ורועי לו חוזרים ב דאבל דייט עונה חדשה.
ערוץ הבידור הישראלי רק בעברית ,מבחר ענק של סדרות ,דוקו,סרטים,גיא פינס,הכל על הבידור הישראלי .
ערוץ 8 הלינק עם גורי אלפי ,הסדרה סוקרת את כל מה שמוזר, מצחיק, מפתיע וקצת חולני ברשת האינטרנט
מבית היוצר של לוי זיני(בולדוג ).
סדרות ישראליות ב HD ,תמיד אותו חלום ,תמרות עשן .
VOD והסידרה שמש גם כיכבו מספר חודשים בהזמנות.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הוט = פיהוק אחד מתמשך
תכנים ישראלים של הוט = אם זה מה שיש להם, עוד יותר הרווחתי שאין לי הוט
תכנים ישראלים של הוט = אם זה מה שיש להם, עוד יותר הרווחתי שאין לי הוט
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
גם לפי דעתי - בתכנים הישראליים, הוט לוקחת ובגדול!
בין אם זה סדרות למבוגרים ובין אם זה סדרות נוער הוט תמיד צעד אחד קדימה (כמובן שאני מתכוון לכל התוכן הישראלי).
בנוסף לכל זה, כל הפקות המקור של הוט נמצאות ב-VOD בחינם, מתי שרק תרצה.
בין אם זה סדרות למבוגרים ובין אם זה סדרות נוער הוט תמיד צעד אחד קדימה (כמובן שאני מתכוון לכל התוכן הישראלי).
בנוסף לכל זה, כל הפקות המקור של הוט נמצאות ב-VOD בחינם, מתי שרק תרצה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אני צופה גם בהוט וגם ביס ,ולדעתי הנטיה של יס יותר לתוכן אמריקאי.אך היו
להם קלפים מנצחים כמו השיר שלנו, ודני הוליווד.
למרות ערוץ 16 שנותן 24שעות של סרטים וסדרות נוסטלגים (תעלת בלאומיך שגם למרות ש50 פעם ראיתי. אני עדיין נהנה}סה"כ
היובש ביס לתוכן ישראלי די זועק.
להם קלפים מנצחים כמו השיר שלנו, ודני הוליווד.
למרות ערוץ 16 שנותן 24שעות של סרטים וסדרות נוסטלגים (תעלת בלאומיך שגם למרות ש50 פעם ראיתי. אני עדיין נהנה}סה"כ
היובש ביס לתוכן ישראלי די זועק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חוץ מגורי אלפי (שאני חושב שהוא פשוט גאון) אין לי הרבה דברים כאן שמעוררים בי עניין. אני לא ממש לקוח טיפוסי וגם ביס התכנים הישראלים לא הכי מדברים אלי.
למעט מספר מצומצם של סדרות דרמה איכותיות (בטיפול), כל התוכן הישראלי של הוט זה תת רמה תרבותית שפונה למכנה המשותף הנמוך ביותר. לכן, לא מפליא בכלל שבפריפריה ובקרב השכבות החלשות יש יותר מנויי הוט ולעומת זאת בשכבות הגבוהות ומעמד הביניים המשכיל yes מנצחת. יס, מיומה הראשון מיתגה את עצמה כטלוויזיה "גבוהה " יותר מהוט ולדעתי זה הוכיח את עצמו.
ואגב, התוכן הישראלי של yes הוא אפילו ברמה יותר נמוכה מזה של הוט, אבל לזכותם ייאמר שהם פונים רק לילדים ולא לקהל מבוגר.
ואגב, התוכן הישראלי של yes הוא אפילו ברמה יותר נמוכה מזה של הוט, אבל לזכותם ייאמר שהם פונים רק לילדים ולא לקהל מבוגר.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
סרוגים ורביעיית רן זה פונה לילדים?
על מה אתה מדבר?
על מה אתה מדבר?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ביס חסר לי בעיקר את לוח המשדרים שלהם מלפני 4 שנים.Pavelz כתב:בYES חסר לי בעיקר ערוץ 8 ו ביפ...
ערוצי ה Discovery התמוססו לערוץ בודד שהוא פיהוקון מתמשך ובכלל לפני 4 שנים הייתה ביס נטייה לחפש תכנים איכותיים יותר בעיקר מבריטניה. היום הכל מריחה אמריקאית אחת גדולה.
נתחיל בעובדה מאד חשובה ,הפורמט "בטיפול " נמכר ל רשת HBO בארה"ב בכיכובם של כוכבי הקולנע גבריאל ביירן ודיאן ויסט ,כשל כישלון חרוץ, רייטנג נמוך מאד ,פשוט בישראל היה לו יחסי ציבור בתקשורת הישראלית ולדעתי הסידרה הייתה נפל ושעמום אחד גדול .amir073 כתב:למעט מספר מצומצם של סדרות דרמה איכותיות (בטיפול), כל התוכן הישראלי של הוט זה תת רמה תרבותית שפונה למכנה המשותף הנמוך ביותר. לכן, לא מפליא בכלל שבפריפריה ובקרב השכבות החלשות יש יותר מנויי הוט ולעומת זאת בשכבות הגבוהות ומעמד הביניים המשכיל yes מנצחת. יס, מיומה הראשון מיתגה את עצמה כטלוויזיה "גבוהה " יותר מהוט ולדעתי זה הוכיח את עצמו.
ואגב, התוכן הישראלי של yes הוא אפילו ברמה יותר נמוכה מזה של הוט, אבל לזכותם ייאמר שהם פונים רק לילדים ולא לקהל מבוגר....
על הסידרה,לוקשיין של 2 כורסאות ,אסי דיין הפסיכאטר די מסומם מרטלין (צחוק הגורל
מי קובע מה זה איכותי ,אתה ,הצחקת אותי
תן לנו דוגמא במה אתה יותר אינטלגנט משכיל כצופה יס מאחרים !!! על סמך מה אתה מסתמך , אולי זכית באיזה פרס אינטלגנציה ותרבות עולמי שאנחנו לא יודעים או שאתה סתם יהיר ושחצן שלא מבין כלום מהחיים.
אני מקוווה שאתה לא מנהל ביס ,אולי בגלל חשיבה כמו שלך יס תמיד תשאר עם פחות לקוחות מהוט ובעיקר הכנסות .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 08/11/2009 17:20, נערך 20 פעמים בסך הכל.
הצצה ללוח שידורים של ערוץ 8,באתר כתוב שבקרוב יעלה אתר חדש!!!sam22 כתב:גם אני הייתי שמח לערוץ 8 בYES
למרות שיס דוקו הוא ערוץ לא רע בכלל...
http://www.shmone.co.il/programsBoard.a ... &weekday=1
הכי מומלץ מבחנתי תוכניות של BBC הסוקרות ערים מרכזיות באירופה (פריז,רומא,ברצלונה ועוד) ב שלוש פרקים על כל עיר מערוץ
http://www.open2.net/
לואי תרו ,כתב שבוחן כל מיני תופעות בעולם על ידי זה שהוא מתחבר אלהם במשך תקופה ארוכה ומנסה להבין את התופעה ,ערוצי קניות,נאציזים באמריקה,פיתוח גוף אצל נשים,הימורים,סינדרום ירושלים ועוד..
לאוי ת'רו
http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Ther ... 2_Specials
ה ערוץ ב -ה הידיעה .
http://www.mako.co.il/humor-bip
אם מישהו רוצה להוסיף תוכנית \לינק לערוצי יס -בכדי שנכיר ,איך אומרים אצלנו בהוט ,בכיף.
http://www.mako.co.il/humor-bip
אם מישהו רוצה להוסיף תוכנית \לינק לערוצי יס -בכדי שנכיר ,איך אומרים אצלנו בהוט ,בכיף.
גם אני שותף לדעה שתוכן ישראלי בהוט מנצח בגדול. לי יש יס ולהורי הוט, ולדעתי אי אפשר בכלל להשוות בכל הקשור לתוכן ישראלי. ערוץ 8 טוב בהרבה (לדעתי) מ"יס דוקו", וערוץ ביפ כולל מגוון של תוכניות בידור אשר וודאי שאינן פונות רק ל"מסעודה משדרות". הייתי אומר שתכנים רבים שם אפילו פונים יותר ל"תמרה משינקין".
NEW_WAVE פירט יפה דוגמאות לתכנים בהוט, כאשר התוכן הישראלי האיכותי היחיד שאני זוכר מהשנים האחרונות ביס היא הסדרה "תרבות רעה" בהנחיית טל ברמן.
נראה כי יחסית להוט, ההשקעה הכספית של יס בתוכן ישראלי שואפת לאפס. כנראה שכל הכסף המיועד להפקת מקור ישראלי נשפך שם רק על הפרסומות המושקעות...
לדעתי, הגישה של amir073, כפי שענה יפה NEW_WAVE, שגויה לחלוטין. אם אכן זו הגישה של יס, היא תוביל אותה רק לכיוון אחד, שהיא לא רוצה בו.
להוט ישנם יתרונות תחרותיים מאוד בולטים על יס: ערוץ 8, ערוץ ביפ, ה VOD. זאת מבלי להיכנס לשאלת המחיר שגם כאן אני חושב הוט לוקחת בגדול.
אני באופן אישי מנוי שנים רבות ביס, מרוצה מאיכות התמונה והשירות, אבל אני מודה שלאור היתרונות של הוט אני שוקל ברצינות לעבור אליהם.
אני מקווה שביס יתעוררו לפני שיהיה מאוחר מבחינתם ונשאר רק עם הוט.
NEW_WAVE פירט יפה דוגמאות לתכנים בהוט, כאשר התוכן הישראלי האיכותי היחיד שאני זוכר מהשנים האחרונות ביס היא הסדרה "תרבות רעה" בהנחיית טל ברמן.
נראה כי יחסית להוט, ההשקעה הכספית של יס בתוכן ישראלי שואפת לאפס. כנראה שכל הכסף המיועד להפקת מקור ישראלי נשפך שם רק על הפרסומות המושקעות...
לדעתי, הגישה של amir073, כפי שענה יפה NEW_WAVE, שגויה לחלוטין. אם אכן זו הגישה של יס, היא תוביל אותה רק לכיוון אחד, שהיא לא רוצה בו.
להוט ישנם יתרונות תחרותיים מאוד בולטים על יס: ערוץ 8, ערוץ ביפ, ה VOD. זאת מבלי להיכנס לשאלת המחיר שגם כאן אני חושב הוט לוקחת בגדול.
אני באופן אישי מנוי שנים רבות ביס, מרוצה מאיכות התמונה והשירות, אבל אני מודה שלאור היתרונות של הוט אני שוקל ברצינות לעבור אליהם.
אני מקווה שביס יתעוררו לפני שיהיה מאוחר מבחינתם ונשאר רק עם הוט.