המלצה לטלויזיה לסלון טיפה גדול, לא חייב FULL HD
שלום חברים,
הטלויזיה הישנה גוססת ואני מחפש לקנות חדשה. מדובר במרחק צפיה (סלון) של כ4-5 מטר (תלוי איפה בדיוק ממקמים את הטלויזיה). אין לי כוונה לרכוש בזמן הנראה לעין חבילת HD או נגו בלוריי, כך שאולי חבל להשקיע בטלויזיה FULL HD וחשוב שתהיה טובה בתכני SD, כי התכנים שאצפה בהם יהיו בעיקר HOT (לא HD) וקצת DVD.
חשבתי ש-47 אינצ' זה סביר למרחק צפיה כזה ואני מחפש טלויזיה מיצרן אמין. אני מוכן להוציא עליה סדר גודל של 7000 ש"ח (גמיש). כמובן שאשמח להוציא כמה שפחות...
אני לא מאוד מבין בטלויזיות, כך שאני אפילו לא יודע אם עדיף LCD או פלאזמה לדרישות האלה ומה השיקולים. אשמח לקבל הצעות לטלויזיות שנחשבות "טובות" לצרכים שתארתי, כדי שאוכל בסוף (כמו שאתם תמיד מציעים, ובצדק) ללכת לראות אותן בעיניים.
אם יש שיקולים בבחירה שלא חשבתי עליהם, או מידע שאני יכול להוסיף ויעזור לכם לעזור לי, אני אשמח לדעת.
שבת שלום,
דני
הטלויזיה הישנה גוססת ואני מחפש לקנות חדשה. מדובר במרחק צפיה (סלון) של כ4-5 מטר (תלוי איפה בדיוק ממקמים את הטלויזיה). אין לי כוונה לרכוש בזמן הנראה לעין חבילת HD או נגו בלוריי, כך שאולי חבל להשקיע בטלויזיה FULL HD וחשוב שתהיה טובה בתכני SD, כי התכנים שאצפה בהם יהיו בעיקר HOT (לא HD) וקצת DVD.
חשבתי ש-47 אינצ' זה סביר למרחק צפיה כזה ואני מחפש טלויזיה מיצרן אמין. אני מוכן להוציא עליה סדר גודל של 7000 ש"ח (גמיש). כמובן שאשמח להוציא כמה שפחות...
אני לא מאוד מבין בטלויזיות, כך שאני אפילו לא יודע אם עדיף LCD או פלאזמה לדרישות האלה ומה השיקולים. אשמח לקבל הצעות לטלויזיות שנחשבות "טובות" לצרכים שתארתי, כדי שאוכל בסוף (כמו שאתם תמיד מציעים, ובצדק) ללכת לראות אותן בעיניים.
אם יש שיקולים בבחירה שלא חשבתי עליהם, או מידע שאני יכול להוסיף ויעזור לכם לעזור לי, אני אשמח לדעת.
שבת שלום,
דני
אוקי, פלאזמות 50 אינצ' בהחלט בא בחשבון וגם ראיתי שרשור על מישהו שמתלבט בין שניים כאלה.
יש אולי המלצה על פלאזמות 50 שמצטיינות יחסית ב-SD? או LCD מתאים לצרכים שתארתי?
אם אגדיל את התקציב לאזור ה- 9000-8000 ש"ח אוכל לקבל משהו עדיף משמעותית?
יש איזה "כלל אצבע" לאיזה גודל כדאי למרחק הזה? כמו שאמרתי, כבר ויתרתי על FULLHD, לטובת גודל שיהיה נעים למרחק הזה.
תודה רבה על העזרה...
דני
יש איזה "כלל אצבע" לאיזה גודל כדאי למרחק הזה? כמו שאמרתי, כבר ויתרתי על FULLHD, לטובת גודל שיהיה נעים למרחק הזה.
תודה רבה על העזרה...
דני
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
דני_א שלום לך .דני_א כתב:אוקי, פלאזמות 50 אינצ' בהחלט בא בחשבון וגם ראיתי שרשור על מישהו שמתלבט בין שניים כאלה.
תודה רבה על העזרה...
דני...
יש לך שתי אופציות טובות .
1. סמסונג 50-b450 .
2.LG דגם 300 גודל 50.
שתי המסכים הם HDR 1368-768 .
הסמסונג מאוד איכותית והיא בעלת 100 הרץ + 600hz . זמן תגובה הכי טוב שיש 0.001 . מעבד צבע 18 ביט יחודי .
ה אל גי' היא 50 הרץ +600hz ויש לה כניסת סקרט .
הסמסונג נעה סביב 6.5k .
LG נעה סביב 5.5k.
שתי המסכים מעולים ובתחום התקציב שלך .
גש וראה בעיניים מי מתאימה לך יותר וכך תוכל להחליט .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה רבה על התגובה הזריזה! אם יש למישהו דעות אחרות אשמח עדיין לשמוע...
יש המלצות לחנות באזור ראשל"צ שאפשר למצוא בה את שתי הנ"ל אחת בסביבת השניה? (עדיף חנות שאני גם אוכל למצוא בה רסיבר בעתיד הקרוב...)
שוב, תודה רבה!
דני
יש המלצות לחנות באזור ראשל"צ שאפשר למצוא בה את שתי הנ"ל אחת בסביבת השניה? (עדיף חנות שאני גם אוכל למצוא בה רסיבר בעתיד הקרוב...)
שוב, תודה רבה!
דני
שוב שלום (וסוג של הקפצה...)
אפשר לשאול איך הטלויזיות שהצעתם (LG דגם 300, סמסונג b450) ביחס לX10 של פנסוניק? ראיתי שמדברים עליה לא מעט בפורום...
האם בכולן צפויה בעיה רצינית של השתקפויות בערך באותה מידה? הסלון המדובר קצת מואר...
אפשר לשאול איך הטלויזיות שהצעתם (LG דגם 300, סמסונג b450) ביחס לX10 של פנסוניק? ראיתי שמדברים עליה לא מעט בפורום...
האם בכולן צפויה בעיה רצינית של השתקפויות בערך באותה מידה? הסלון המדובר קצת מואר...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
דני_אדני_א כתב:שלום חברים,
שבת שלום,
דני...
שלום לך .
לצרכים שלך הייתי ממליץ לך מסך פלזמה גודל 50 HDR רזולוצייה של 1368-768 .
לשידורי SD עדיף לך מסך HDR מאשר FHD .
גם מבחינת תקציב אתה מותאם נכון .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"