מקרה מוזר, כנראה שמדובר בקודקים (צבעים)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Moshe1010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

אהלן,

יש לי מחשב HTPC עם מפרט יחסית טוב
E6300 2.8GHZ
3GB RAM DDR2 667MHZ
ATI Radeon 4670 HD 1GB DDR3

בכל מקרה, יש לי עשרות סרטים על המחשב אבל יש לי 2 סרטים שפשוט לא רוצים לעבוד כרגיל.
מדובר על סרט אחד שהוא 720P ואחד בלו-ריי 1080P (יש לציין שהרצתי בעבר וכיום סרטים משני הסוגים והם עובדים חלק).
הבעיה היא, שהסרט רץ עם מריחות של צבעים (בהתחלה מתחיל בצבע ירוק ולאחר מכן פשוט הכל נמרח אבל יש כמה שניות שהסרט עובד חלק לגמרי (בכלל הוא עובד חלק והסאונד נקי, רק שלא רואים כמעט כלום כי הצבעים מרוחים).
היו לי רק 2 קודקים שהמליצו כאן FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter, לאחר מכן הסרתי אותם (עשיתי ריסט) והתקנתי K-LITE MEGA CODEC PACK ועדיין אותה הבעיה.
מה שמצחיק שבמחשב השני שלי בבית (לא HTPC) אותם הסרטים מאותו הדיסק עובדים חלק ובאותו מחשב יש לי חבילה של K-LITE, השאלה האם מדובר בקודקים או במשהו אחר? הסרטים תקינים, המחשב תקין (פורמט לפני שבוע בעל WIN 7 32BIT), אשמח לעזרה,
תודה.

Moshe1010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

טוב, הזויי אבל עזר.
התקנתיי Media Player Classic Home Theater וזה הסתדר (לפני זה הרצתי את הגירסה הרגילה וגם ניסיתי במדייה פלייר של ה WIN ולא עזר)

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

MPC במקרה שלך מריץ קודקים פנימיים ולכן רואים איתו טוב.
אם אתה מעוניין לגלות את הבעיה צריך להריץ graphedit על מנת לזהות אילו קודקים משתתפים בחגיגה עם נגן שלא עובד איתו.

בעבר הרחוק בעיות כאלו נבעו בגלל חוסר התאמה בדרייברים שפורסים YV12.
נסה ב- ffdshow video decoder בתפריט output לכבות yv12 ולהדליק high quality yv12 to rgb convertion

חזור אל “תוכנה - KODI”