מחפש קומפקט קומפקטי?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
aeropeek פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,

יש לי כיום מגבר Sansui 6060 שמחובר לרמקולים Acoustic Energy Aegis-3 וקומפקט דיסק של Sony (לא זוכר את הדגם - משהו סטנדרטי).

בכל מקרה - בגלל כמה שינויים אני מחפש עכשיו קומפקט קטן יותר - מבחינה פיזית.
כל מה שראיתי הוא בגודל סטנדרטי ברוחב של 43 ס"מ, ואני מחפש משהו קטן יותר.

אשמח להמלצות וכיוונים,
מתן

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה התקציב?
יש ל-CYRUS משהו קטן.
יש גם ל-DENON ו-ONKYO ויש כמובן אפשרות לשים דיסקמן או מכשיר DVD מדבקה (ראיתי כמה ב-FORM FACTOR קטן).

השאלה היא מה התקציב והדרישות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

aeropeek פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

האמת שכרגע אין לי כל כך מסגרת תקציב, מאחר ואני רק מברר פרטים.
אני אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי דגמים ואני אבדוק את המחירים ואראה אם זה מתאים לי מבחינת תקציב ודרישות.

לגבי DVD - אני לא מעוניין אני מחפש שהוא נגן נטו וזהו, אין לי צורך בDVD וכל המסביב, הדבר היחיד שאני אולי כן מעוניין בו זה תמיכה ב mp3. דברים כמו SACD פחות רלוונטים לגבי.
דיסקמן זה גם משהו שלא כל כך בא בחשבון - אמנם אין לי מערכת בעשרות אלפי שקלים אבל אני כן רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות טובה ולא מאיזה דיסקמן צוקומוקו..

כיום יש לי קומפקט של סוני שהוא סטנדרטי אבל נותן לי איכות טובה שמספקת אותי.

תודה!

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

יש ל מיוזיקל פידליטי מכשירים בגודל מיני שדגם נקרא X-RAY

aeropeek פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

חיפשתי קצת באתרים של היצרנים שציינתם כאן וגם קצת חיפשתי מעבר לזה, מצאתי כמה דברים כמו ה Cambridge Sonata CD30 ודברים דומים.

עכשיו אחרי שסקרתי קצת וראיתי מחירים אני יכול להגיד שהתקציב שלי הוא באזור ה1000 שקל, עם נטייה קלה (מאוד) צפונה.
כמובן שיש עדיפות ליד שניה אם מישהו מכיר או שמע.

עוד דבר - הציוד שברשותי הוא אחלה ומתאים לצרכיי, אני מאוד מרוצה ממנו והוא נותן לי בדיוק מה שאני צריך. לכן, אם הציוד (מגבר והרמקולים) שברשותי לא ימצה נגן שעולה 2000$, אין טעם שאקנה אחד כזה. בעניין הזה אני צריך את דעתכם המקצועית להגיד מה כדאי ומה לא.

בנוסף - אני עדיין אשמח לשמוע על המלצות ועל דגמים נוספים. :D

המון תודה,
מתן

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #6 

אתמול ראיתי נגן DVD ב 99 ש"ח ב ACE. נכון, זה מוצר מדבקה וזה מנגן DVD (וגם CD וגם כניסת DOK), אבל גודל המכשיר היה לא יותר מחבילה של 5 כותרי DVD אחד על השני.
מקום זה בהחלט ה Issue לפי דבריך ולכן זוהי בהחלט אופציה. במידה ואתה מחבר את הנגן בצורה דיגיטלית, אז גם לא יהיה שום הבדל מול נגנים יקרים יותר.

aeropeek פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

הנגן הולך להתחבר בצורה אנלוגית למגבר Sansui 6060.

אני לא מבין - אי אפשר למצוא נגן בגודל קומפקטי שיתן איכויות סטנדרטיות במחיר הגיוני?? :wink:

כל הנגני מדבקה האלה שציינת - זה לא מהנגנים שאני אקנה ואחרי חצי שנה הם ילכו קאפוט?

אובססיבי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

aeropeek כתב:הנגן הולך להתחבר בצורה אנלוגית למגבר Sansui 6060.

אני לא מבין - אי אפשר למצוא נגן בגודל קומפקטי שיתן איכויות סטנדרטיות במחיר הגיוני?? :wink:

כל הנגני מדבקה האלה שציינת - זה לא מהנגנים שאני אקנה ואחרי חצי שנה הם ילכו קאפוט?
...
כן. נגני המדבקה האלה (פוג'יקום למשל) ימותו אחרי חצי שנה - אבל זה אם לא תשתמש בהם בכלל. אם תשתמש בהם, הם ילכו קאפוט הרבה קודם. זה כל כך מעצבן.

הצעה: לחלק מהיצרנים הגדולים (TEAK למשל או דנון) יש מערכות מיני לא רעות. מה דעתך לחפש נגן CD ששייך למערכת כזו? אני לא רואה שום מניעה למצוא משהו משומש.

אובססיבי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

aeropeek כתב:הנגן הולך להתחבר בצורה אנלוגית למגבר Sansui 6060.

...
כן. נגני המדבקה האלה (פוג'יקום למשל) ימותו אחרי חצי שנה - אבל זה אם לא תשתמש בהם בכלל. אם תשתמש בהם, הם ילכו קאפוט הרבה קודם. זה כל כך מעצבן.

הצעה: לחלק מהיצרנים הגדולים (TEAK למשל או דנון) יש מערכות מיני לא רעות. מה דעתך לחפש נגן CD ששייך למערכת כזו? אני לא רואה שום מניעה למצוא משהו משומש.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”