סקר: שחקני האקס-בוקס עוברים לפלייסטיישן

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
atb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

חברת סקרי השוק האמריקנית OTX פרסמה את תוצאותיו של מחקר חדש שבוודאי יצית ויכוח לא קטן בין קהילות המעריצים של סוני ומיקרוסופט. לטענת החברה, רבים מהגיימרים שרכשו בעבר קונסולת אקס-בוקס 360 מתכוונים כעת לעבור לפלייסטיישן 3 לטובת משחקי המשך לכותרים שבהם כבר שיחקו.

במהלך המחקר נשאלו בעלי האקס-בוקס לאיזו פלטפורמה הם מתכוונים לרכוש את משחקי הפעולה החשובים של עונת החגים הקרובה: Modern Warfare 2 ו-Asassin's Creed 2. למרבה ההפתעה, רוב הנשאלים ענו כי בכוונתם להשקיע דווקא בגרסת הפלייסטיישן 3. זה לא עובד בכיוון ההפוך, אגב: אלו ששיחקו ב-Modern Warfare המקורי בפלייסטיישן 3 אינם מתכוונים לרכוש כעת את גרסת האקס-בוקס.

ב-OTX לא מנסים להסביר את תוצאות המחקר - את זה הם משאירים לכם ולנו. ובאמת מדובר בשאלה קשה... גרסאות האקס-בוקס 360 והפלייסטיישן 3 של המשחקים המדוברים כמעט זהות לחלוטין, וקשה לנו למצוא סיבה מדוע דווקא הם אמורים להיות אלו שיגרמו לגיימרים לרכוש קונסולה חדשה. אולי המחיר החדש גורם לפלייסטיישן 3 להראות כהצעה אטרקטיבית ומושכת יותר? אנחנו עדיין צריכים לעבוד על התיאוריה שלנו. נשמח לשמוע את שלכם.

מקור: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=675899
תמונה

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

השאלה רק מי בדיוק הזמין את הסקר

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

atb כתב: במהלך המחקר נשאלו בעלי האקס-בוקס לאיזו פלטפורמה הם מתכוונים לרכוש את משחקי הפעולה החשובים של עונת החגים הקרובה: Modern Warfare 2 ו-Asassin's Creed 2. למרבה ההפתעה, רוב הנשאלים ענו כי בכוונתם להשקיע דווקא בגרסת הפלייסטיישן 3. זה לא עובד בכיוון ההפוך, אגב: אלו ששיחקו ב-Modern Warfare המקורי בפלייסטיישן 3 אינם מתכוונים לרכוש כעת את גרסת האקס-בוקס.
...
לפי התרגום הזה, נראה לי שבגיימר פשוט לא כל כך הבינו מה היתה השאלה שנשאלה בסקר. :roll:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

מה שכן, נראה שבארץ שחקני האקסבוקס מתחילים לחזור לפלייסטיישן, עם גל הבאנים שמשתולל לאחרונה. כבר לא מספיקה לי יד אחת בשביל לספור את האנשים שאני מכיר שחטפו באן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

לפי הסקר הלא רשמי של אנשים שאני מכיר, דווקא יש מעבר לא ברור לכיוון ה-XBOX דווקא.

זה ממש לא מדעי, סתם התרשמות שלי.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

כן, גם אני ראיתי את המגמה הזאת לפני כמה חודשים, כשאנשים גילו פתאום שיש קונסולה עם גרפיקה של PS3 ומשחקים "בחינם". עכשיו הרבה מאותם אנשים גילו שמשחקים בחינם עולים ביוקר...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73343
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #7 

Malcontent כתב:כן, גם אני ראיתי את המגמה הזאת לפני כמה חודשים, כשאנשים גילו פתאום שיש קונסולה עם גרפיקה של PS3 ומשחקים "בחינם". עכשיו הרבה מאותם אנשים גילו שמשחקים בחינם עולים ביוקר...
...
:lol:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”