הגיג לסוף שבוע
נניח שיש מוצר שזוכה לביקורות אין סוף, ומעבר לביקורות גם התוצאה היא ניפלאה.
נניח לרגע שמדובר במגבר .
עלות המגבר היא 15K $ ...
לאחר 10 שנים נמצא מכשיר כזה ארוז וסגור ועכשיו השווי שלו 7000 ש"ח.
האם הקהילה תתיחס אליו באותה יראת כבוד והערכה , או שהוא יהיה מושא לחיוך.
נניח לרגע שמדובר במגבר .
עלות המגבר היא 15K $ ...
לאחר 10 שנים נמצא מכשיר כזה ארוז וסגור ועכשיו השווי שלו 7000 ש"ח.
האם הקהילה תתיחס אליו באותה יראת כבוד והערכה , או שהוא יהיה מושא לחיוך.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חסרים נתונים.
האם יש לו עתה ערך אספני כלשהו?
האם עדיין יש למותג את השווי והיוקרה שהצדיקה בזמנו את ה-15K?
האם גם היום הוא עומד בכבוד מבחינת ביצועים אל מול מתחרים במחירים של אז או של 7K ש"ח ?
למשל:
אם היית מוצא היום MARK LEVINSON ML-2 חדשים, שעלו בזמנו (1978) הון קטן, במצב אותו אתה מתאר (7000 ש"ח וחדשים בקופסא) הייתי מזיל ריר ומוכר כיליה בשביל לנסות להשיג אותם (כי המחיר של 7000 ש"ח הוא מעט זול, המצב הוא נדיר מאוד והם גם היום נשמעים פנטסטי).
אבל, אם זה היה איזה רסיבר או פרוססור ק"ב על מלפני 10 שנה, שעלה בזמנו 15K$ והיום הוא בקושי תומך ב-DTS וזהו, גם 7000 ש"ח לא הייתי שם עליו ובהחלט זה היה מעלה בי גיחוך....
האם יש לו עתה ערך אספני כלשהו?
האם עדיין יש למותג את השווי והיוקרה שהצדיקה בזמנו את ה-15K?
האם גם היום הוא עומד בכבוד מבחינת ביצועים אל מול מתחרים במחירים של אז או של 7K ש"ח ?
למשל:
אם היית מוצא היום MARK LEVINSON ML-2 חדשים, שעלו בזמנו (1978) הון קטן, במצב אותו אתה מתאר (7000 ש"ח וחדשים בקופסא) הייתי מזיל ריר ומוכר כיליה בשביל לנסות להשיג אותם (כי המחיר של 7000 ש"ח הוא מעט זול, המצב הוא נדיר מאוד והם גם היום נשמעים פנטסטי).
אבל, אם זה היה איזה רסיבר או פרוססור ק"ב על מלפני 10 שנה, שעלה בזמנו 15K$ והיום הוא בקושי תומך ב-DTS וזהו, גם 7000 ש"ח לא הייתי שם עליו ובהחלט זה היה מעלה בי גיחוך....
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
אם הוא טוב והחברה קיימת ויש חלקים ושרות אז היתי קונה.
אם אין שרות כשאני צריך חלק גם בחינם לא היתי קונה.
אם אין שרות כשאני צריך חלק גם בחינם לא היתי קונה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שווי שוק משתנה צא רק בגלל שמכשיר נהיה פחות טוב. אם התחרות התגברה או הביקוש ירד, זה בהחלט יכול לשנות ערך של מוצר למרות שהוא מצויין.
לא רואה סיבה שזה יעורר גיחוך.
לא רואה סיבה שזה יעורר גיחוך.
כשמדובר במגברי הספק סטריאו, זה ממש לא מעורר גיחוך 
אם כבר, אז הגיחוך יופנה כלפי מי שקנה אותו במחיר שמנמן - אבל זה סוג של גיחוך קינאה.
חיוך של ייראה כלפי מי שמצא את המגבר חדש בקופסא עבור שבריר מהמחיר. הכל כמובן, בתנאי שמדובר במוצר שעמד במבחן הזמן, ולא באיזה מגבר ק"ב שערכו היחיד הוא טכנולוגי, שכמובן חולף עם הזמן.
חיוך של ייראה כלפי מי שמצא את המגבר חדש בקופסא עבור שבריר מהמחיר. הכל כמובן, בתנאי שמדובר במוצר שעמד במבחן הזמן, ולא באיזה מגבר ק"ב שערכו היחיד הוא טכנולוגי, שכמובן חולף עם הזמן.