על איזו טלוויזיה אתם ממליצים יותר הסמסונג Samsung LA32B450 LCD 32 אינטש או על הפנסוניק Panasonic Viera THL32C10 LCD 32 אינטש......
הטווח מחירים של שתיהן זהה
תודה מור
mordvir4321 כתב:על איזו טלוויזיה אתם ממליצים יותר הסמסונג Samsung LA32B450 LCD 32 אינטש או על הפנסוניק Panasonic Viera THL32C10 LCD 32 אינטש......
הטווח מחירים של שתיהן זהה
תודה מור
...
mordvir4321 שלום .
ידוע שתחום מסכי ה LCD הוא בשליטת סמסונג .
לדעתי מסכי ה LCD של פנסוניק אינם ברי השוואה בכלל למסכי ה LCD של סמסונג .
שני הדגמים הנ''ל מוצלחים ביותר אך יש בניהם הבדלים מהותיים.
ההבדל בין סמסונג(ואל ג'י בקטנה) לשאר החברות הם צבעים יותר חיים וקונטרסטים סמסונג עושים את זה בצורה מעוררת השראה אפילו וגם בצבעים השחורים הם מגיעים לערכים מאוד טובים לlcd בטח במחיר הזה.
אבל החדות ו''הצבעוניות'' ,בא על חשבון הדיוק של הצבעים, הצבעים של פנסוניק בהרבה יותר קרובים למציאות...
ויש אנשים שלא מוכנים להתפשר על דברים כאלה, הבולטים בעיקר בשידורי ספורט באיכות נמוכה.
לכן mordvir4321
מה שאני ימליץ לך הוא לגשת לחנות הקרובה לביתך ולבחון את שני המסכים בפעולה בעיקר בשידורים באיכות נמוכה...נסה להתעמק בתמונה ולא לתת לצבעים של סמסונג לקנות אותך ישר.כדאי שתהיה שלם עם ההחלטה.
רוב הסיכוים שבאמת תיקח את הסמסונג כמו הרבה אנשים אבל אולי תפתיע אותנו...
israeli1948 כתב:שני הדגמים הנ''ל מוצלחים ביותר אך יש בניהם הבדלים מהותיים.
ההבדל בין סמסונג(ואל ג'י בקטנה) לשאר החברות הם צבעים יותר חיים וקונטרסטים סמסונג עושים את זה בצורה מעוררת השראה אפילו וגם בצבעים השחורים הם מגיעים לערכים מאוד טובים לlcd בטח במחיר הזה.
אבל החדות ו''הצבעוניות'' ,בא על חשבון הדיוק של הצבעים, הצבעים של פנסוניק בהרבה יותר קרובים למציאות...
ויש אנשים שלא מוכנים להתפשר על דברים כאלה, הבולטים בעיקר בשידורי ספורט באיכות נמוכה.
לכן mordvir4321
מה שאני ימליץ לך הוא לגשת לחנות הקרובה לביתך ולבחון את שני המסכים בפעולה בעיקר בשידורים באיכות נמוכה...נסה להתעמק בתמונה ולא לתת לצבעים של סמסונג לקנות אותך ישר.כדאי שתהיה שלם עם ההחלטה.
...
israeli1948 שלום לך .
מי משחפש מסך LCD עם צבעים טבעיים ומדוייקים וחדים שירכוש סוני היא הכי טיבעית שיש ב LCD .
פנסוניק הם לא בתחום מסכי ה LCD .
לכן mordvir4321
...
israeli1948 שלום לך .
מי משחפש מסך LCD עם צבעים טבעיים ומדוייקים וחדים שירכוש סוני היא הכי טיבעית שיש ב LCD .
שבוע טוב .
...
כבר לא פעם ראשונה שנראה שיש לך סטיגמות על מסכים מסוימים וחברות מסוימות, צא מזה ומהר.
תודה עזרתם לי מאוד קניתי בסופו של דבר את המסך של הסמסונג
קניתי אותו מרשת א.ל.מ (בחנות של חדרה) במחיר מבצע שלא מצאתי בשום מקום 2580 שקל
היום הרכבתי אותו אני ישלח חוות דעת עליו אחרי חודש של ניסיון (=
שבוע טוב
לכן mordvir4321
...
israeli1948 שלום לך .
שבוע טוב .
...
כבר לא פעם ראשונה שנראה שיש לך סטיגמות על מסכים מסוימים וחברות מסוימות, צא מזה ומהר.
...
kipikipod שלום לך .
השלוש המילים האחרונות שכתבת הם בגדר המלצה או משהו אחר .
בקשר לסטיגמות לגבי מסכים דווקא אני לא בעיניין .
אם יש אנשים בפורום שמנסים להשוות מסכי LCD של סמסונג עם פנסוניק .
אז הם פשוט לא מבינים במסכים .
אני כותב שוב כיום סמסונג מובילה את תחום מסכי ה LCD בעולם .
יש לה מתחרות טובות מאוד כמו סוני ופילפס .
אבל בטח ובטח לא פנסוניק .
בסופו של דבר קניתי את הסמסונג ולא את הפנסוניק
בינתיים אני מרוצה מאוד (אבל לפי דעתי כמה ימים של ניסיון לא אומר הרבה)
ראיתי שהפרש המחירים ביניהם לא קריטי רק 200 שקל אז העדפתי את הסמסונג
התפריט בעברית (לא שזה כל כך משנה אבל זה מוסיף) והיא מדהימה עד עכשיו תודה לכל מי שעזר
mordvir4321 כתב:בסופו של דבר קניתי את הסמסונג ולא את הפנסוניק
בינתיים אני מרוצה מאוד (אבל לפי דעתי כמה ימים של ניסיון לא אומר הרבה)
ראיתי שהפרש המחירים ביניהם לא קריטי רק 200 שקל אז העדפתי את הסמסונג
התפריט בעברית (לא שזה כל כך משנה אבל זה מוסיף) והיא מדהימה עד עכשיו תודה לכל מי שעזר