בעית codecs בwindows 7 64bit
-
djmarom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- שם מלא: מרום ג'רסי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ניסיתי להתקין media control אבל לא ניתן להתקין את התוכנה על הגרסה החדשה של windows 7 כנראה אין גרסה יותר עדכנית של media control למישהו יש פתרון אחר איך אתם רואים כתוביות ב windows 7media center 64 bit?
כן תסיר את כל הקודקים שהתקנת ותתקין את SHARK את החבילה של ה-64 ביט ואח"כ את החבילה של ה-32 ביט (יש צורך בשניה על מנת לאפשר את הקינפוג של החבילה -> שם כנס להגדרות של FFDShow של הכתוביות.
הסיבה שאתה רואה רק במדיה פלייר ולא במדיה סנטר היא שהמדיה פלייר משתמש בקודקים של 32 ביט
בעוד שהמדיה סנטר משתמש בקודקים של 64 ביט.
איזה כייף שכל כך כייף ונוח להשתמש במדיה סנטר?
הסיבה שאתה רואה רק במדיה פלייר ולא במדיה סנטר היא שהמדיה פלייר משתמש בקודקים של 32 ביט
בעוד שהמדיה סנטר משתמש בקודקים של 64 ביט.
איזה כייף שכל כך כייף ונוח להשתמש במדיה סנטר?
לא אין חובה להתקין את מדיה קונטרול - מדיה קונטרול בא לתת לך שליטות במקודד של FFDSHOW אגב, אם תצליח להפעיל אותו או אפילו להגיע לממשק שלו, שתף אותי - לא הצלחתי להפעיל אותו עד כה.
בכל מקרה, לענינינו. כן - יש צורך להגדיר שם משהו!
כנס ל Shark Configuration
ותבדוק מה ההגדרות ל- Subtitles
בכל מקרה, לענינינו. כן - יש צורך להגדיר שם משהו!
כנס ל Shark Configuration
ותבדוק מה ההגדרות ל- Subtitles
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
איזו הסתבכות יא אללה....
חבל.
כל מה שהיית צריך לעשות זה להתקין את המדיה קונטרול ל WIN7, גרסה 6.0.3 שלו תומכת ב 7.
http://damienbt.free.fr/Click.php?rev=6.0.3
ושוב אני אומר בפעם האלף ואחד, ל WIN7 , לא משנה אם זה 64 או 32, מתקינים חבילה אחת והיא SHARK ל WIN7.
אם זה ויסטה או XP אז יש חבילות מיוחדות ל 64 ביט.
חבל.
כל מה שהיית צריך לעשות זה להתקין את המדיה קונטרול ל WIN7, גרסה 6.0.3 שלו תומכת ב 7.
http://damienbt.free.fr/Click.php?rev=6.0.3
ושוב אני אומר בפעם האלף ואחד, ל WIN7 , לא משנה אם זה 64 או 32, מתקינים חבילה אחת והיא SHARK ל WIN7.
אם זה ויסטה או XP אז יש חבילות מיוחדות ל 64 ביט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני בעד! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"