:הל: קליפש משיקה רמקולים למחשב 2.1 אלחוטיים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה-ProMedia כולל ערכה של שני רמקולים וסאב, המוגברים ע"י מגבר של 200W והם גם בעלי תו THX !
הגירסה הנוכחית היא גם אלחוטית ועולה רק 50$ יותר מהגירסה החוטית.
מחברים את הדונגל USB למחשב (תואם PC וגם MAC) ויאללה בלאגן !
המחיר: 199$ לגירסא האלחוטית, 150$ לגירסא החוטית.
לפרטים נוספים : ProMedia 2.1 Wireless
הגירסה הנוכחית היא גם אלחוטית ועולה רק 50$ יותר מהגירסה החוטית.
מחברים את הדונגל USB למחשב (תואם PC וגם MAC) ויאללה בלאגן !
המחיר: 199$ לגירסא האלחוטית, 150$ לגירסא החוטית.
לפרטים נוספים : ProMedia 2.1 Wireless
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
נראה מוצר מעולה
ללא ספק נראה מוצר מעולה (וגם מאמין שכך הם נשמעים),
שאלת השאלות באיזה מחיר הם יימכרו כאן בארץ הקודש,
ואיזה VALUE FOR MONEY יהיה להם.
סה"כ נראה שזה הולך להיות מוצר מעולה... אולי סוף סוף אמצא יורשים ראויים ל ATP3 שלי
שאלת השאלות באיזה מחיר הם יימכרו כאן בארץ הקודש,
ואיזה VALUE FOR MONEY יהיה להם.
סה"כ נראה שזה הולך להיות מוצר מעולה... אולי סוף סוף אמצא יורשים ראויים ל ATP3 שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
למישהו כאן יש קליפש למחשב?
מאוד מסקרן איך הם נשמעים.
בזמנו, כשקניתי את ה-ATP3 (האמת שקניתי שלושה כאלה לאורך השנים...
) הקליפש היו נחשבים לרמקולים הטובים ביותר למחשב.
מעניין איך הם עומדים מול ה-audioengine, למשל.
מאוד מסקרן איך הם נשמעים.
בזמנו, כשקניתי את ה-ATP3 (האמת שקניתי שלושה כאלה לאורך השנים...
מעניין איך הם עומדים מול ה-audioengine, למשל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מקווה שהטוויטר/גבוהים שלהם לא באותה מסורת של הגדולים.
כמובן שגם אני סקרן לשמוע אותם.
כמובן שגם אני סקרן לשמוע אותם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני מניח שלא מעבירים את הזרם לרמקולים דרך האוויר, ככה שלקרוא לסט שכזה "אלחוטי" לדעתי זו הגזמה. לדעתי כל עוד יש כבלים בדרך (וההבחנה בין סט אחד של כבלים לשניים היא כבר סמנטיקה לדעתי) לקרוא למוצר הזה "אלחוטי" זו בדיחה 
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מעניין מה שאתה אומר...Huber כתב:אני מניח שלא מעבירים את הזרם לרמקולים דרך האוויר, ככה שלקרוא לסט שכזה "אלחוטי" לדעתי זו הגזמה. לדעתי כל עוד יש כבלים בדרך (וההבחנה בין סט אחד של כבלים לשניים היא כבר סמנטיקה לדעתי) לקרוא למוצר הזה "אלחוטי" זו בדיחה...
- Huber
- חבר במועדון HT

נתקלתי בזה לראשונה שלוגיטק השיקו את סט הרמקולים ה"אלחוטי" הראשון שלה. מאוד סיקרן אותי דאז איך יוצרים רמקול אלחוטי (איך עובר הזרם לרמקול?) ןלכן כשהסט הושק פתחתי וראיתי שאכן יש כבלים בין הרסיבר לסטלייטים. מה שמוביל לשאלה המתבקשת - אם יש כבלים, איך אפשר לקרוא לזה "אלחוטי"?
אז נכון - יש רק סט אחד של כבלים (החשמל) במקום 2 (החשמל והסאונד) אבל לדעתי האישית זה לא מספיק מהותי ובהחלט לא מצדיק הצמדת המונח "אלחוטי" למוצר שכזה.
אז נכון - יש רק סט אחד של כבלים (החשמל) במקום 2 (החשמל והסאונד) אבל לדעתי האישית זה לא מספיק מהותי ובהחלט לא מצדיק הצמדת המונח "אלחוטי" למוצר שכזה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אולי אי אפשר לקרוא לזה "אלחוטי לגמרי", אבל אני לא חושב שמישהו מצפה שהרמקולים יהיו באמת אלחוטיים.
לדעתי היתרון הגדול כאן הוא האפשרות להציב את הרמקולים במרחק מסוים מהמחשב. למשל, אם אתה רוצה להשתמש בהם כאחוריים, הם יכולים להיות מונחים על הארון מאחוריך (במידה ויש שם ארון
) ורק להיות מחוברים לחשמל. אין צורך למשוך כבל אודיו לאורך כל החדר.
לדעתי היתרון הגדול כאן הוא האפשרות להציב את הרמקולים במרחק מסוים מהמחשב. למשל, אם אתה רוצה להשתמש בהם כאחוריים, הם יכולים להיות מונחים על הארון מאחוריך (במידה ויש שם ארון
- Huber
- חבר במועדון HT

מוטי - אם משכת כבל חשמל לאורך הזה, מה מונע ממך למשוך כבל אודיו לאותו האורך? 
ד"א - מה זה "אלחוטי לגמרי"? לאחוטי יש רק מינוח אחד (אל=ללא), ככה "חצי אלחוטי" זה לא משהו שקיים במציאות.
ד"א - מה זה "אלחוטי לגמרי"? לאחוטי יש רק מינוח אחד (אל=ללא), ככה "חצי אלחוטי" זה לא משהו שקיים במציאות.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

זה די ברור, לא? כבל חשמל לא צריך למשוך, כי כבר יש שם שקע חשמלי.
למשל, בסלון זה בא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר משמעותית. לרוב האנשים יש שקע חשמלי ליד הספה ( = מול הטלוויזיה, הרסיבר והרמקולים הראשיים). לחבר שם סאב וופר, או רמקולים אחוריים לחשמל, זה קל מאוד. אבל למשוך כבל RCA לאורך הקיר, או בתוכו, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
לגבי "חצי אלחוטי", אתה צודק. אולי נקרא לזה "סמי אלחוטי"?
למשל, בסלון זה בא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר משמעותית. לרוב האנשים יש שקע חשמלי ליד הספה ( = מול הטלוויזיה, הרסיבר והרמקולים הראשיים). לחבר שם סאב וופר, או רמקולים אחוריים לחשמל, זה קל מאוד. אבל למשוך כבל RCA לאורך הקיר, או בתוכו, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
לגבי "חצי אלחוטי", אתה צודק. אולי נקרא לזה "סמי אלחוטי"?
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Huber,
הרעיון הוא לשימוש עם מחשבים ניידים ונטבוקים.
הרמקולים ממוקמים דרך קבע בחדר/מטבח/סלון, אתה מגיע עם הנייד שלך, מחבר אליו את הדונגל וזהו, יש לך את המוסיקה מהמחשב ברמקולים.
זה הרעיון של ה"אלחוט" של הסט הזה ולא שהרמקולים עובדים על חשמל באויר....
אני חושב שזה דווקא מאוד שימושי למי שהמחשב העיקרי שלו זה מחשב נייד ופעם הוא עובד על השולחן, פעם על הספה ופעם על המיטה ועדיין רוצה לשמוע את המוסיקה ממנו דרך רמקולים ולא אוזניות או להיגרר עם כבל בכל הבית...
הרעיון הוא לשימוש עם מחשבים ניידים ונטבוקים.
הרמקולים ממוקמים דרך קבע בחדר/מטבח/סלון, אתה מגיע עם הנייד שלך, מחבר אליו את הדונגל וזהו, יש לך את המוסיקה מהמחשב ברמקולים.
זה הרעיון של ה"אלחוט" של הסט הזה ולא שהרמקולים עובדים על חשמל באויר....
אני חושב שזה דווקא מאוד שימושי למי שהמחשב העיקרי שלו זה מחשב נייד ופעם הוא עובד על השולחן, פעם על הספה ופעם על המיטה ועדיין רוצה לשמוע את המוסיקה ממנו דרך רמקולים ולא אוזניות או להיגרר עם כבל בכל הבית...
- Huber
- חבר במועדון HT

מרטין - לי יש נייד כמחשב מישני שיושב בחדר של הילדה. גם שם יושבים רמקולים "קבועים" וכאשר אני מחבר את הנייד אני פשוט מחבר אליו את הכבל סאונד מהרמקולים ליציאת סאונד בכרטיס קול המובנה של הנייד. מה ההבדל בין חיבור הדונגל לחיבור כבל הסאונד? ההצדקה היחידה לזה היא לדעתי אך ורק למי ש"מטייל" עם הנייד במרחב של הסט (כמו שהגדרת, פעם על הספה, פעם על המיטה וכו) וכל עוד זה באותו החדר, אחרת צריך סט כזה בכל חדר.
לאלחוט יש רק משמעות אחת (במינוח הרישמי) וזה ללא חוטים. ברגע שיש חוט כלשהו זה מבטל לחלוטין את המינוח "אלחוט"
בקיצור - לדעתי האישית (וזו דעתי בלבד) ה"אלחוט" ברמקולים זה לרב (חות מהמקרה שציינת) יותר גימיק ובהחלט לא מצדיק את התואר "אלחוטיים" או את תוספת המחיר.
לאלחוט יש רק משמעות אחת (במינוח הרישמי) וזה ללא חוטים. ברגע שיש חוט כלשהו זה מבטל לחלוטין את המינוח "אלחוט"
בקיצור - לדעתי האישית (וזו דעתי בלבד) ה"אלחוט" ברמקולים זה לרב (חות מהמקרה שציינת) יותר גימיק ובהחלט לא מצדיק את התואר "אלחוטיים" או את תוספת המחיר.
- Huber
- חבר במועדון HT

תקן אותי אם אני טועה, אבל המתח לססטלייטים מגיע מהרסיבר ולא מקודת חשמל שקרובה אליהם -ככה שכך או כך צריך למתוח חוט.moti_r כתב:זה די ברור, לא? כבל חשמל לא צריך למשוך, כי כבר יש שם שקע חשמלי....
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האלחוט ברמקולים בשלב זה הכוונה, היא לכך שהאודיו עובר בצורה אלחוטית.
העיקר כאן - זה שאתה רק צריך נקודת חשמל במקום שאתה רוצה להשמיע מוזיקה.
בהחלט משהו מדליק לבעלי ניידים. גם ככה אני שונא את העובדה שאני צריך לחבר חשמל, ולפעמים גם עכבר, ואוזניות.
מה שיכול היה להיות מדליק, זה אם הכל עובד בבלוטות' או בתקשורת דומה, כמו הרעיון של לוג'יטק עם המיני/מיקרו דונגל. להגיע לחדר - והעכבר, המקלדת, רמקולים וכו' עובד)
העיקר כאן - זה שאתה רק צריך נקודת חשמל במקום שאתה רוצה להשמיע מוזיקה.
בהחלט משהו מדליק לבעלי ניידים. גם ככה אני שונא את העובדה שאני צריך לחבר חשמל, ולפעמים גם עכבר, ואוזניות.
מה שיכול היה להיות מדליק, זה אם הכל עובד בבלוטות' או בתקשורת דומה, כמו הרעיון של לוג'יטק עם המיני/מיקרו דונגל. להגיע לחדר - והעכבר, המקלדת, רמקולים וכו' עובד)