iphone כתב:תגידו, חברים,
לפני כמה שנים ניסיתי את HOT ולקח לי בדיוק שבוע להזדעזע ולברוח.
הבעיות שהיו לי אז:
1. ניתוקים של התשתית מידי יום. לא מוכן לסבול כאלה דברים.
2. אי אפשר היה לעשות NAT ביתי. היה להם איזה מגבלה טכנית לא מובנת שפשוט מנעה את זה.
3. הייתי מחובר על רשת מקומית עם כל השכנים שלי. מזעזע מבחינתי. לא רק בגלל שיתוף ברוחב פס, אלא גם משיקולי אבטחת מידע.
מה אתם אומרים ? אין את הבעיות האלה היום ? הכל עובד flawlessly seamlessly ??
אם כן אני פשוט עובד ומהר.
תודה!!
...
1. קשה להגיד, אני שומע על הרבה אנשים שהיה להם נסיון מאוד רע עם התשתית של הוט אבל מהנסיון האישי שלי אני מאוד מרוצה מהתשתית (מחובר לכבלים כבר כ10 שנים).
2. לא הגיוני, מה הקשר NAT להוט? אין שום מגבלה של ספקית התשתית שיכולה למנוע את זה, NAT זו פעולה לוגית שאתה עושה בצד שלך בלי שהוט בכלל צריכים לדעת מזה.. מבחינתם אותו מידע עובר על גבי התשתית שלהם.
3. לא ברור... אתה מכיר דרך להסניף את התעבורה של שכנים שלך? אולי הוט מצפינה את הנתונים שמגיעים לכל מנוי כך שרק הוא מסוגל לפענח אותם? יכול להיות שברמה הפיזית התשתיות משותפות אבל אני לא רואה בזה בעיית אבטחה ואם אתה פרנואיד אז העברת מידע רגיש על גבי
האינטרנט זה גם ככה לא רעיון טוב בלי פתרונות אבטחה ברמת התוכנה.
בסופו של דבר כנראה שאי אפשר להגיד שהכל עובד flawlessly בכל הארץ... אני יכול רק להעיד שבאזור המגורים שלי (בצפון) התשתית מעולה ויחסית יציבה (אולי בגלל תשתית חדשה יותר?) , לדעתי כדאי לך לנסות לדבר עם הוט ולקבל תקופת נסיון שבה תבדוק האם איכות התשתית מתאימה לך.
-------------
עריכה: כדאי לציין שבשבוע האחרון עברתי לחבילת 12/1 של הוט ובינתיים אני מקבל בדיוק את מה שהייתי מצפה.