בעיה בסרטים המקודדים ב-AC3?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
hatoka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם!!
יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב בחיבור spdif .
כאשר אני מכניס דיסק מקורי של דיוידי ואני מנגן את הסרט בתוכנה powerdvd אז הכל טוב והמגבר מזהה לי את שיטת השידור DD .
אבל כאשר אני מוריד סרטים של שני דיסקים ב-AC3 אז בתוכנה powerdvd זה לא מזהה כביכול שהסרט מקודד ל-AC3 .
אבל כאשר אני מנגן את זה בbsplayer אז שאני נכנס לתפריט של הסרט אני רואה במידע של האודיו שהסרט הוא אכן מקודד ל-5.1 ערוצים , אך בפועל המגבר אינו מזהה לי מהיציאת SPDIF את הקידוד של הסרט הוא משאיר לי את הסרט על שני ערוצים.
מישהו יודע מה אני אמור לעשות?
או אולי אני צריך להוריד סרטים אחרים עם שיטת קידוד שונה?
או להמליץ לי על תוכנה יותר טובה כי אולי הבעיה זה בתוכנה כי היא DEMO ?למרות שלא נראה לי כי בסרט מקורי אז היא יודעת בדיוק להעביר את שיטת הקידוד למגבר .
בבקשה תעזרו לי !!!!!!

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

hatoka,
תריץ חיפוש בעמוד הראשי,ישנה כתבה על השימוש בתוכנת AC3 FILTER,שתתן מזור לכל בעיותך בגזרה זו.
בהצלחה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תחליף תוכנה. אני ממליץ על VLC PLAYER מאוד חזקה ומומלצת. גם תוודא שכל הקודקים הדרושים מותקנים אצלך במחשב, חבילת הקודקים K-LITE יש בה את כל מה שאתה צריך לצורך זה.

בהצלחה!
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

hatoka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0

שליחה #4 

תודה אנשים אני מקווה שזה יעזור , יש לי ac3 filter אבל הוא פועל רק שאני מפעיל את תוכנת bsplayer ולא את התוכנה שאני רואה בה דיוידי כמו powerdvd .
אני לא יודע מה אני יעשה אני מקווה שמה שהמלצתם התוכנה vlc היא טובה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”