שלום לכם!!
יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב בחיבור spdif .
כאשר אני מכניס דיסק מקורי של דיוידי ואני מנגן את הסרט בתוכנה powerdvd אז הכל טוב והמגבר מזהה לי את שיטת השידור DD .
אבל כאשר אני מוריד סרטים של שני דיסקים ב-AC3 אז בתוכנה powerdvd זה לא מזהה כביכול שהסרט מקודד ל-AC3 .
אבל כאשר אני מנגן את זה בbsplayer אז שאני נכנס לתפריט של הסרט אני רואה במידע של האודיו שהסרט הוא אכן מקודד ל-5.1 ערוצים , אך בפועל המגבר אינו מזהה לי מהיציאת SPDIF את הקידוד של הסרט הוא משאיר לי את הסרט על שני ערוצים.
מישהו יודע מה אני אמור לעשות?
או אולי אני צריך להוריד סרטים אחרים עם שיטת קידוד שונה?
או להמליץ לי על תוכנה יותר טובה כי אולי הבעיה זה בתוכנה כי היא DEMO ?למרות שלא נראה לי כי בסרט מקורי אז היא יודעת בדיוק להעביר את שיטת הקידוד למגבר .
בבקשה תעזרו לי !!!!!!
בעיה בסרטים המקודדים ב-AC3?
תחליף תוכנה. אני ממליץ על VLC PLAYER מאוד חזקה ומומלצת. גם תוודא שכל הקודקים הדרושים מותקנים אצלך במחשב, חבילת הקודקים K-LITE יש בה את כל מה שאתה צריך לצורך זה.
בהצלחה!
בהצלחה!
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
תודה אנשים אני מקווה שזה יעזור , יש לי ac3 filter אבל הוא פועל רק שאני מפעיל את תוכנת bsplayer ולא את התוכנה שאני רואה בה דיוידי כמו powerdvd .
אני לא יודע מה אני יעשה אני מקווה שמה שהמלצתם התוכנה vlc היא טובה
אני לא יודע מה אני יעשה אני מקווה שמה שהמלצתם התוכנה vlc היא טובה