מקריאה ממושכת של הפורום אצלנו ופורומים בעולם וממשחק, של סה"כ יום אחד, עם Xtreamer המדובר. אני חייב לשאול האם הסטרימרים הם חתול בשק?
-לי זה נראה שכל היצרנים מנסים לגזור קופון בדרך המהירה ביותר בלי לעצור שנייה ולראות האם המוצר באמת עושה את מה שכתוב שהוא עושה!
-לי זה נראה שהמטרה היא להגיד שהמכשיר שלהם תומך באין סוף אפשרויות (802.11n, פורמטי אודיו מתקדמים, כונן BR, שירותי אינטרנט ועוד עוד) אבל בפועל "רבע" מהם בכלל ייתמך בגירסת הקושחה הבאה
-לי זה נראה שפשוט אין שם Q/A וגרוע מכך הם לא מבינים עד כמה חשוב שיהיה להם אגף בדיקות
בזמנו יצאתי בתלונות על ה PS3 עם התמיכה, לכאורה שלו, ב HDMI1.3 ואנחנו קהילת ה HTPC יוצאים בוקר וערב נגד באגים בתוכנות ובחומרות של מחשבי ה HTPC אבל חבר'ה לי זה נראה שהכל הוא כאין וכאפס להפקרות שיש בעולם המזרימיה. כל יומיים מוצאים שם גרסאות קושחה שתפקידן הוא להוסיף יכולות חדשות ל spec ולא לתקן באגים מגרסאות קודמות! גרוע מכך הם בדר"כ מוספים באגים חדשים למערכת. יום אחד עם Xtreamer ועם שחרורי הגרסה שלו ועם ההבטחות שהם מספקים עזאולי להבין עד כמה זה לא רציניים האנשים שם בשחרור גרסאות
אגב, לא להתבלבל לדעתי ה Xtreamer עושה עבודה טובה ביחס למחיר שלו אבל הוא לא כזה טוב ביחס לספק שלו!
האם אני טועה?!