YesMax/MaxHD/ממיר HD פונקציה לחיפוש תוכן, למה לא בממיר רגיל?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם אתה שואל אותי, הפונקציה הזו הייתה צריכה להיות ממומשת בממשק הממיר. בממיר ה- HD וב- MaxHD היא אפילו קיימת, רק המימוש שלה גרוע.
יחד עם זאת, באפליקציה האינטרקטיבית הם יכולים לפרסם את התכנים שלהם, דבר שהם לא יכולים לעשות אם זה היה ממומש בממשק הממיר ואני מניח שיש לכך חלק.
לגבי יכולת ההפעלה של הפונקציה בממירים הרגילים - לדעתי, מדובר בהחלטה שיווקית לחלוטין. הרי גם ה- DVDbox וערוצי המשחקים עובדים על כלל הממירים, אין שום סיבה שזה לא יעבוד. אבל, לא זה מה שאמור לעודד אנשים לשדרג ממיר ואני אהיה מופתע אם בגלל זה יחליט מישהו לשדרג את הממיר.
לממירים המתקדמים יכולות ותכונות טובות בהרבה מאשר האפליקציה הרדודה והשטוטית הזו (ד"א, אם היא הייתה ממומשת בממשק הממיר סביר מאוד להניח שהייתי מברך על האפליקציה ולא קוטל אותה):
ממיר Max - ממיר עם יכולת הקלטת SD.
ממיר HD - ממיר עם יכולת הצגת תכנים באיכות HD ובאיכות SD.
ממיר MaxHD - ממיר עם יכולת הצגת והקלטת תכנים באיכות HD ובאיכות SD.
זה מה שאמור לעודד לקוח לשדרג ממיר ולא אפליקציה מהסוג הזה.
יחד עם זאת, באפליקציה האינטרקטיבית הם יכולים לפרסם את התכנים שלהם, דבר שהם לא יכולים לעשות אם זה היה ממומש בממשק הממיר ואני מניח שיש לכך חלק.
לגבי יכולת ההפעלה של הפונקציה בממירים הרגילים - לדעתי, מדובר בהחלטה שיווקית לחלוטין. הרי גם ה- DVDbox וערוצי המשחקים עובדים על כלל הממירים, אין שום סיבה שזה לא יעבוד. אבל, לא זה מה שאמור לעודד אנשים לשדרג ממיר ואני אהיה מופתע אם בגלל זה יחליט מישהו לשדרג את הממיר.
לממירים המתקדמים יכולות ותכונות טובות בהרבה מאשר האפליקציה הרדודה והשטוטית הזו (ד"א, אם היא הייתה ממומשת בממשק הממיר סביר מאוד להניח שהייתי מברך על האפליקציה ולא קוטל אותה):
ממיר Max - ממיר עם יכולת הקלטת SD.
ממיר HD - ממיר עם יכולת הצגת תכנים באיכות HD ובאיכות SD.
ממיר MaxHD - ממיר עם יכולת הצגת והקלטת תכנים באיכות HD ובאיכות SD.
זה מה שאמור לעודד לקוח לשדרג ממיר ולא אפליקציה מהסוג הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
לא בדקתי בממירים אחרים, ויתכן שאני ייחודי, אבל אצלי זה דווקא עובד על הממיר YES HD הרגיל.
נסו ערוץ 333.
נסו ערוץ 333.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אצלי זה גם עובד בממיר HD רגיל וב- MaxHD. בממיר 3100S שיש לי לא עובד. עולה הודעה שאומרת שהשירות זמין רק בממיר Max או MaxHD או HD.