YesMax/MaxHD/ממיר HD פונקציה לחיפוש תוכן, למה לא בממיר רגיל?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

האם יש הגבלה כלשהי למפענחים הרגילים של YES ש- YES לא מוסיפה להם את אופצית החיפוש החדשה או שהסיבה היא שיווקית נטו (עוד פונקציות בלעדיות למפענחים היקרים/חבילות יקרות כדי שלקוחות ישדרגו) ? מה דעתכם ?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

אם אתה שואל אותי, הפונקציה הזו הייתה צריכה להיות ממומשת בממשק הממיר. בממיר ה- HD וב- MaxHD היא אפילו קיימת, רק המימוש שלה גרוע.
יחד עם זאת, באפליקציה האינטרקטיבית הם יכולים לפרסם את התכנים שלהם, דבר שהם לא יכולים לעשות אם זה היה ממומש בממשק הממיר ואני מניח שיש לכך חלק.

לגבי יכולת ההפעלה של הפונקציה בממירים הרגילים - לדעתי, מדובר בהחלטה שיווקית לחלוטין. הרי גם ה- DVDbox וערוצי המשחקים עובדים על כלל הממירים, אין שום סיבה שזה לא יעבוד. אבל, לא זה מה שאמור לעודד אנשים לשדרג ממיר ואני אהיה מופתע אם בגלל זה יחליט מישהו לשדרג את הממיר.

לממירים המתקדמים יכולות ותכונות טובות בהרבה מאשר האפליקציה הרדודה והשטוטית הזו (ד"א, אם היא הייתה ממומשת בממשק הממיר סביר מאוד להניח שהייתי מברך על האפליקציה ולא קוטל אותה):

ממיר Max - ממיר עם יכולת הקלטת SD.
ממיר HD - ממיר עם יכולת הצגת תכנים באיכות HD ובאיכות SD.
ממיר MaxHD - ממיר עם יכולת הצגת והקלטת תכנים באיכות HD ובאיכות SD.

זה מה שאמור לעודד לקוח לשדרג ממיר ולא אפליקציה מהסוג הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #3 

לא בדקתי בממירים אחרים, ויתכן שאני ייחודי, אבל אצלי זה דווקא עובד על הממיר YES HD הרגיל.

נסו ערוץ 333.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

אצלי זה גם עובד בממיר HD רגיל וב- MaxHD. בממיר 3100S שיש לי לא עובד. עולה הודעה שאומרת שהשירות זמין רק בממיר Max או MaxHD או HD.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”