לחברי הפורום

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב לכולם
בזמן האחרון מבקש מיספר תשובות למיידע ואיך אומרים בקיצור-"אין"---שאלתי ,למה???
אולי מנהלי הפורום צריכים לנסות למצוא מספר מצומצם של מביני עניין באדיו לרכב.נושא זה הוא כמו אדיו בבית .
נושא זה הולך ותופס יותר ויותר מדי יום ,וחבל שאנחנו לא בתוך "טרנד"זה.הנושא מעניין הרבה אנשים וראו אותי,לא שאני בור ועם הארץ בנושא דוקא יש לי חוש טכני על כל מרכיביו,אבל רוצים להתעניין עוד וגם לדעת עוד,חבל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78876
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

לצערי אין יש מאין.

עזרה צריכה להגיע באופן אורגני. אם נביא מישהו מבחוץ, לא יהיה לו עניין בפורום. אם הפורום עצמו לא יכול לעזור לך, כנראה שזה מה יש.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

טוב ,אני כבר מזמן לא בעסק הזה ולא מתעניין בו (כי לקחו לי את הרשיון :lol: ), אבל את המעט שאני יודע אני מוכן לעזור לך . אז אם תגיד מה שאלת אני אנסה לעזור

itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

שלום לכולם-קודם כל תודה לתשובה של אופיר-ישיר ובהיר כשמש.
תודה ל-tru.......ועכשו השאלות:1 )בקדמת הרכב יש לי קומפוננט.באחוריים 3way -6.5 .האם קומפוננט מאחור יכול לשפר את אייכות הסאונד?אין לי מגבר וגם לא יהיה(לא מעוניין),מסתפק במה שיש.
רדיו דיסק מבית "קנווד"דגם 5141 .מכשיר מעולה אם סאונד מעולה.(יש לי גם פיוניר ,קצת ישן 3 שנים).לא נופל הסאונד ,נכון שיש יותר קונפגרציות בפיוניר אך גם פה לא חסר והעיקר -"הסאונד".זו דעתי.
אז אלה השאלות אה ועוד אחת-אם קומפוננט מאחור אז האם יש ב6X9 ואם לא אז האם אפשרי להרכיב לבד אלמנט זה מקניית :רמקולים ,קרוס וטוויטר ולהרכיבם לבד.
מחכה לתשובה בקוצר רוח.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

1 קומוננט מאחור יכול לשפר את הסאונד , אבל עדיף כבר לקחת מגבר וסאב קטן
2 מה רצית לדעת לגבי הקנווד? אם הוא טוב , כן הם נחשבים טובים , לא ברמה של קלריון ואלו אבל הם טובים . ואם הוא נשמע לך יותר טוב מפיוניר אין צורך לשדרג
3 אין קומפוננט ממה שידוע לי בגודל של 6X9 , לגבי בניה לבד , עקרונית זה אפשרי הבעיה היא שאנני יודע על שום אלמנט נפרד בגודל הזה :lol:
זה לא אומר שאי אפשר לשים שם קומפוננט , פשוט צריך בניה

עיצה ידידותית , אם "שורף" לך הכסף לשידרוג , תקנה מגבר ארבעה ערוצים טובזה השידרוג הכי טוב שאתה יכול לעשות אחרי שיש לך קומפוננט טוב מקדימה

itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

tru.....סליחה על קיצור.תודה הבנתי .לא לא מגרד לי שום דבר .מנסה כמעט בכלום לשפר וזאת על מנת לשמוע יותר טוב את המעברים בין הצלילים.כרגע אין שום סיכוי לשום מגבר.תודה רבה .

shayjis
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 173

שליחה #7 

אשמח אם תציין את סוג הרכב שברשותך כך יהיה לי יותר קל כעוסק בתחום לעזור לך.
מניסיוני בחלק מהמכוניות לא מרגשים כל כך את הסט האחורי,אני אישית מעדיף להתקין רמקול איכותי של 9\6 ולסגור את העיניין.
כמובן שחשובבב מאוד סוג הרכב ומרכבו.
לגבי הרכבת סט עצמאי מאלמנטים ושילובם לקרוס,כדאי להבין מעט בכדי להתחיל להתעסק עם תחום התדרים והתאמתם
לאלמנטים.
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”