אתמול אחה"צ חברי הטוב שרון (007) אסף אותי ולקח אותי מרכזה לחנות שהשאירה בי הרבה יותר מרושם טוב!
לאחר מציאת הקדמיים שברצוני לקנות כל שנשאר הוא להתאים להם רסיבר שלאוזניי יתן את התוצאה הטובה ביותר.
בחנות קיבל את פנינו בחור מאיר פנים שלאורך כל הליווי הפתיע אותי יותר ויותר לטובה,פשוט שירות מדהים! (את חוות דעתי על השירות אני מפסיק ברשותכם כי אם אמשיך לא אסיים היום-למרות שמגיע לצוות שם).
לענייננו,זוג הקדמיים שהחלטתי לרכוש הם Paradigm monitor 9 v4, אליהם נותר לי לשדך את הרסיבר הטוב ביותר שכיסי יוכל להרשות.
את הפרדיים שמעתי עם 5 רסיברים:
הראשון של denon (אם זכרוני אינו מטעה אותי הדגם היה 2105 <--ממש לא בטוח)
שהושמע במקביל ל Marantz 4600 ולימאהה 550 (או 557 גם כן לא בטוח)- כאן ללא ספק הבנתי שהזיווג של פרדיים ממשיך עם ימאהה,המרנטז להפתעתי נשמע עמום עם צליל אטום שהדגיש יותר את התדרים הנמוכים,מנגד הדנון נשמע לי בקצה השני של הסקאלה כאשר הדגיש את הגבוהים ונתן לי צליל צורם וצווחני שאוזניי ממש לא אהבו,לבסוף הימאהה היה המאוזן ביותר ונתן לי בדיוק את מה שרציתי לשמוע.
לאחר מכן רציתי למשוך "קצת" יותר למעלה והשוותי את ה 550 ל 1500 ול 2500
לא האריך במילים ואקצר:
ה 1500 ללא ספק נשמע רמה אחת מעל וישר שווה את אוזניי,ה 2500 נתן עוד פוש קטן בתחום המיד שממש לא הצדיק את תוספת המחיר.
אז נכון לעכשיו הרמקולים הוזמנו ויגיעו בחודשים הקרובים (עקב התעקשות די דבילית מצידי לגבי צבעם
אך עם השידוך הסופי (כנראה) לימאהה 1500 החלטתי לחכות בידיעה שה 1600 אמור להגיע ארצה ואולי אוכל למשוך עוד קצת למעלה במידה והוא יהיה שווה את המאמץ אם לא,ה 1500 בוודאי יהיה זול יותר ואז הרכישה תהיה כדאית אף יותר (תקנו אותי אם אני טועה כאן בבקשה).
ארצה להודות לחברים אשר חלקו עימי ושיתפו אותי בנסיונם ובידע הרב שרכשתי כאן!
אשמח להערותכם.
נ.ב
007 שיחקת אותה גבר!!! תודה בשנית.