תמונה לא טובה ביס עם LCD חדש
שלום,
קניתי LCD חדש של פיליפס 5604 בגודל 37 אינץ (כתבתי על כך בהרחבה בפורום מסכי LCD).
בממיר של יס (ממיר פשוט) יש רק יציאת קומפוננט (נדמה לי שככה היא נקראת. זו היציאה של שלושה חוטים: צהוב, לבן, אדום).
חיברתי את הממיר עם כבל קומפוננט לכניסת הקומפוננט בטלויזיה אבל ראו ממש גרוע (מן גלים שחורים דקים).
עכשיו כאשר העברתי לחיבור של scart בטלויזיה השידור השתפר אבל עדיין, ממרחק של כשלושה מטרים, רואים שהתמונה לא ממש חלקה.
יש דרך לפתור את זה?
יש אולי ליס ממירים פשוטים עם חיבור יותר טוב (אולי scart ל- scart)?
*עריכה: קראתי הודעות קודמות בפורום ומאמרים.
תודה!
קניתי LCD חדש של פיליפס 5604 בגודל 37 אינץ (כתבתי על כך בהרחבה בפורום מסכי LCD).
בממיר של יס (ממיר פשוט) יש רק יציאת קומפוננט (נדמה לי שככה היא נקראת. זו היציאה של שלושה חוטים: צהוב, לבן, אדום).
חיברתי את הממיר עם כבל קומפוננט לכניסת הקומפוננט בטלויזיה אבל ראו ממש גרוע (מן גלים שחורים דקים).
עכשיו כאשר העברתי לחיבור של scart בטלויזיה השידור השתפר אבל עדיין, ממרחק של כשלושה מטרים, רואים שהתמונה לא ממש חלקה.
יש דרך לפתור את זה?
תודה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
יאיר_חדש שלום לך .יאיר_חדש כתב:שלום,
יש דרך לפתור את זה?
תודה!...
בממירים של יס אין יציאת קומפוננט .
החיבור שאתה מתכון אליו הוא קומפוזיט פשוט . הצהוב מחובר לתמונה ואדום ולבן הוא לסאונד .
אני מקווה שלא חיברת את הצהוב אדום ולבן לכניסת הקומפוננט במסך .
אם כן תתחבר לפי הצבעים שכתבתי לך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
היציאה שלך היא לא קומפוננט אלא קומפוזיט. מחובר בצורת החיבור הנחותה ביותר.
תבקש החלפת ממיר לממיר עם יציאת SCART. אז, תגדיר שהממיר יוציא RGB דרך ה-SCART, וחבר אותו לטלוויזיה שלך בכבל SCART ל-SCART.
תבקש החלפת ממיר לממיר עם יציאת SCART. אז, תגדיר שהממיר יוציא RGB דרך ה-SCART, וחבר אותו לטלוויזיה שלך בכבל SCART ל-SCART.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה לשניכם , היה נראה לי שאני מתבלבל בינהם (החיבור עצמו חובר כמו שצריך, יש גבול למוגבלות שלי
רק בשם התבלבלתי.
בכל מקרה, אני ארים טלפון ליס לבדוק שאפשר לקבל ממיר עם חיבור סקראט. אצלי יש שני ממירים ושניהם עם יציאת קומפוזיט.
תודה.
בכל מקרה, אני ארים טלפון ליס לבדוק שאפשר לקבל ממיר עם חיבור סקראט. אצלי יש שני ממירים ושניהם עם יציאת קומפוזיט.
תודה.
אני עדיין בבעיה. יס טוענים שאין מה לעשות
דיברתי איתם עכשיו.
הם טוענים שאם אני מחבר בממיר לקומפוזיט ובטלויזיה לסקארט (יש לי כבל שבצד אחד בננות ובצד שני סקרט) ועדיין אני לא רואה טוב אז לא יעזור לי אם אני אקבל ממיר עם יצאת סקרט כי זה אותו הדבר (אגב, הם דורשים 150 שקל כדי להחליף ממיר).
אז כרגע אין לטענתם פיתרון חוץ מלהתחבר ל yesHD.
נשמע לי ממש מוזר הקטע הזה.
אם למישהו יש רעיונות, אני אשמח לשמוע.
אגב, "איינשטיין" כתב פה על שינוי בממיר שיוציא RGB. זה משהו שאפשר לנסות כדי לשפר את הקליטה?
מישהנו יודע איך עושים את זה?
*עריכה: שיחקתי קצת וראיתי שיש שם הגדרות של RGV או composite אבל כל בחירה במשהו מקפיצה הודעה "שינוי החיבור עלול לגרום להעלמת התמונה". בשיחה עם יס לא הזכירו את זה ולא חשבו לנסות לשנות שם אז אני לא בטוח אם זה לא יעזור או שהם סתם לא מקצועייים.
תודה מראש.
הם טוענים שאם אני מחבר בממיר לקומפוזיט ובטלויזיה לסקארט (יש לי כבל שבצד אחד בננות ובצד שני סקרט) ועדיין אני לא רואה טוב אז לא יעזור לי אם אני אקבל ממיר עם יצאת סקרט כי זה אותו הדבר (אגב, הם דורשים 150 שקל כדי להחליף ממיר).
אז כרגע אין לטענתם פיתרון חוץ מלהתחבר ל yesHD.
נשמע לי ממש מוזר הקטע הזה.
אם למישהו יש רעיונות, אני אשמח לשמוע.
אגב, "איינשטיין" כתב פה על שינוי בממיר שיוציא RGB. זה משהו שאפשר לנסות כדי לשפר את הקליטה?
מישהנו יודע איך עושים את זה?
*עריכה: שיחקתי קצת וראיתי שיש שם הגדרות של RGV או composite אבל כל בחירה במשהו מקפיצה הודעה "שינוי החיבור עלול לגרום להעלמת התמונה". בשיחה עם יס לא הזכירו את זה ולא חשבו לנסות לשנות שם אז אני לא בטוח אם זה לא יעזור או שהם סתם לא מקצועייים.
תודה מראש.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
דבר ראשון, השירות הטכני שם לא מקצועי.
הם לא יודעים הרבה מעבר לתנתק את הממיר מהחשמל ותחזיר לחשמל.
חיבור SCART ל-SCART בממיר 3100 יתן לך את התמונה האיכותית ביותר, בהנחה שהטלויזיה שלך תומכת ב-RGB (שמועבר דרך SCART)
עם קצת מאמץ אנשים הצליחו לבטל את עלות החלפת הממיר.
בממיר yesHD יש סיכוי לא קטן שדווקא תהיה לך תמונה פחות טובה.
הם לא יודעים הרבה מעבר לתנתק את הממיר מהחשמל ותחזיר לחשמל.
חיבור SCART ל-SCART בממיר 3100 יתן לך את התמונה האיכותית ביותר, בהנחה שהטלויזיה שלך תומכת ב-RGB (שמועבר דרך SCART)
עם קצת מאמץ אנשים הצליחו לבטל את עלות החלפת הממיר.
בממיר yesHD יש סיכוי לא קטן שדווקא תהיה לך תמונה פחות טובה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יאיר - שינוי ההגדרות בממיר משפיע על איזה סוג אות יצא דרך ה-SCART. מאחר שלממיר שלך אין יציאת SCART, הגדרות אלו אינן רלוונטיות לגביו.
כאשר תקבל ממיר 3100S המכיל יציאת SCART, תחבר אותו לטלוויזיה בכבל SCART ל-SCART ותגדיר את הממיר שיוציא RGB דרך ה-SCART.
זה המקסימום שניתן להפיק מ-YES SD מול המסך שלך ללא שימוש במעבדי וידאו חיצוניים.
בינתיים, בלי שום קשר, תפחית את הגדרת החדות (sharpness) בטלוויזיה למינימום ונסה להפחית מכמות הצבע (color).
כאשר תקבל ממיר 3100S המכיל יציאת SCART, תחבר אותו לטלוויזיה בכבל SCART ל-SCART ותגדיר את הממיר שיוציא RGB דרך ה-SCART.
זה המקסימום שניתן להפיק מ-YES SD מול המסך שלך ללא שימוש במעבדי וידאו חיצוניים.
בינתיים, בלי שום קשר, תפחית את הגדרת החדות (sharpness) בטלוויזיה למינימום ונסה להפחית מכמות הצבע (color).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה רבה על העצות חברים.
אני אנסה אותם ובמקביל אבזבז ליס איזה שעתיים של שירות לקוחות לראות איך אני מקבל מהם את הממיר הנורמאלי.
ממש לא נראה לי שהם דורשים תשלום כדי להביא לי ממיר שאוכל לראות כמו שצריך. אני משלם להם מעל מאתיים שקלים כל חודש בשביל לראות טלויזיה אז אני מצפה לראות טוב.
אני אחזור לעדכן.
תודה!
אני אנסה אותם ובמקביל אבזבז ליס איזה שעתיים של שירות לקוחות לראות איך אני מקבל מהם את הממיר הנורמאלי.
ממש לא נראה לי שהם דורשים תשלום כדי להביא לי ממיר שאוכל לראות כמו שצריך. אני משלם להם מעל מאתיים שקלים כל חודש בשביל לראות טלויזיה אז אני מצפה לראות טוב.
אני אחזור לעדכן.
תודה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

יאיר_חדש שלום לך.
תתעקש ואל תשלם להם על הממיר s-3100 ותשים לב שאתה מקבל את הממיר עם הלוגו הכחול .
יש להם גם ממיר שנקרא sv-3100 שמגיע עם לוגו ירוק . והוא פחות איכותי מה S-3100 .
בהצלחה .
בהצלחה .
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם הוא מתכוון לחבר את הממיר ב- SCART ל- SCART ולכוון ל- RGB, ממירי ה- 3100S וה- 3100SV זהים ואין צורך להתעקש על ה- 3100S.
ה- 3100SV בעייתי רק ב- SCART ל- S-Video.
ה- 3100SV בעייתי רק ב- SCART ל- S-Video.
תודה על התגובות ועידכון
נראה שיס לא מוכנים לשלוח טכנאי להחליף ממיר ללא תשלום (150 ש"ח).
דיברתי, התעקשתי... כלום לא עזר.
מאחר ואני לא בטוח שאני מוכן לשלם להם את זה, ביקשתי שינתקו אותי וזהו (יש לי אפשרות להתחבר במחיר טוב להוט ובלי התחייבות).
הקנס שאני אשלם הוא 130 שקלים שזה פחות מהזמנת טכנאי ובהוט אני מקבל באותו המחיר חבילה שכוללת HD.
ביום ראשון אמורים לנתק אותי. קצת חבל כי העדפתי את יס אבל כנראה שהם עושים את השיקול הכלכלי שלהם.
מאחר ואני לא בטוח שאני מוכן לשלם להם את זה, ביקשתי שינתקו אותי וזהו (יש לי אפשרות להתחבר במחיר טוב להוט ובלי התחייבות).
הקנס שאני אשלם הוא 130 שקלים שזה פחות מהזמנת טכנאי ובהוט אני מקבל באותו המחיר חבילה שכוללת HD.
ביום ראשון אמורים לנתק אותי. קצת חבל כי העדפתי את יס אבל כנראה שהם עושים את השיקול הכלכלי שלהם.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אשמח אם תעדכן אם הם ימצמצו בסוף
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Re: תודה על התגובות ועידכון
יאיר_חדש שלום לך .יאיר_חדש כתב:נראה שיס לא מוכנים לשלוח טכנאי להחליף ממיר ללא תשלום (150 ש"ח).
ביום ראשון אמורים לנתק אותי. קצת חבל כי העדפתי את יס אבל כנראה שהם עושים את השיקול הכלכלי שלהם....
לדעתי פעלת נכון .
זו פשוט חוצפה וניצול תמימות של לקוחות .שבזמן ההתקנה הם מכניסים להם את הממירים הכי גרועים שיש להם במלאי .
איפה מסתכלים על צבע של לוגו? יש לי שני ממרים עם סקרט של יס ואני לא יודעה מה דגם9000es כתב:יאיר_חדש שלום לך.
בהצלחה ....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

על ממירי 3100S/SV יש לוגו צבעוני בחזית הממיר.
אם אין לך לוגו צבעוני, קיבלת את הממיר הידוע לשמצה - ADB קטן שהוא הממיר עם האיכות הנמוכה ביותר של yes.
אם אין לך לוגו צבעוני, קיבלת את הממיר הידוע לשמצה - ADB קטן שהוא הממיר עם האיכות הנמוכה ביותר של yes.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

evgenyv .evgenyv כתב:איפה מסתכלים על צבע של לוגו? יש לי שני ממרים עם סקרט של יס ואני לא יודעה מה דגם9000es כתב:יאיר_חדש שלום לך.
בהצלחה .......
בחזית הממיר בצד שמאל יש לוגו של יס רשום יס באנגלית .
העדר כניסות SCART ו-Svideo
מתכוון לרכוש טלויזיה עם החיבורים הבאים:
3 HDMI
2 COMPOSITE
2 VGA זכר ונקבה
USB קורא DIVIX וMP3 ותמונות
1 COMPONENT
1 AUDIO
אולם ללא כניסות SCART ו-Svideo מה אני מפסיד והאם יש תחליף בכניסות הקיימות?תודה מראש, אלון
3 HDMI
2 COMPOSITE
2 VGA זכר ונקבה
USB קורא DIVIX וMP3 ותמונות
1 COMPONENT
1 AUDIO
אולם ללא כניסות SCART ו-Svideo מה אני מפסיד והאם יש תחליף בכניסות הקיימות?תודה מראש, אלון