קניתי אקסטרימר - זו היתה טעות?
אני רוצה לשאול את אלו שקנו אקסטרימר ומשתמשים בו כמה ימים, האם אתם חווים את אותן בעיות כמוני או שזה רק אצלי?
א. השלט מגיב איך שבא לו, והמקשים שלו גרועים ביותר
ב. קפיאות תכופות - לפחות 5 פעמים ביום, כאלו שמחייבות לנתק מהחשמל
ג. שיתוף קבצים ברשת בעייתי, לעיתים המכשיר לא מזהה את הרשת סתם כך וצריך להתחבר שוב עם הסיסמה לרשת
ד. כשהרשת כן מזוהה, חלק מהקבצים המשותפים לא נראים משום מה (ספריות ריקות כביכול)
ה. רעש בלתי נסבל מהמאוורר - ממש לא מינורי אלא זמזום חזק וטורדני עם עליות וירידות טונים
ו. אחרי עדכון גרסה ל-בטא 2.04, לא מצליח בשום אופן לפתוח קבצים מהרשת (מה-DOK דווקא כן)
אשמח לשמוע מכם.
אם לא מדובר בפריט תקול אלא כך המכשיר מתנהג אצל כולם, אני בהחלט אנסה להיפטר ממנו ולהשיג משהו תקין וטוב יותר..
תודה רבה.
ג. שיתוף קבצים ברשת בעייתי, לעיתים המכשיר לא מזהה את הרשת סתם כך וצריך להתחבר שוב עם הסיסמה לרשת
ה. רעש בלתי נסבל מהמאוורר - ממש לא מינורי אלא זמזום חזק וטורדני עם עליות וירידות טונים
ו. אחרי עדכון גרסה ל-בטא 2.04, לא מצליח בשום אופן לפתוח קבצים מהרשת (מה-DOK דווקא כן)
אשמח לשמוע מכם.
אם לא מדובר בפריט תקול אלא כך המכשיר מתנהג אצל כולם, אני בהחלט אנסה להיפטר ממנו ולהשיג משהו תקין וטוב יותר..
תודה רבה.
מלבד השלט שהמקשים שלו קצת לא נוחים ללחיצה למרות שאני משתמש באונברסלי אז לא כזה מפריע לי לא נתקלתי באחת מהבעיות
ותלוי באיזה קושחה אתה משתמש זה ידוע שיש בעיות בבטא אני משתמש ב 2.0B2 ולא נתקלתי בבעיות כמו אצלך
לגבי הרשת באיזה תקן אתה משתמש ומה מרחק הראוטר מהמכשיר?
ותלוי באיזה קושחה אתה משתמש זה ידוע שיש בעיות בבטא אני משתמש ב 2.0B2 ולא נתקלתי בבעיות כמו אצלך
לגבי הרשת באיזה תקן אתה משתמש ומה מרחק הראוטר מהמכשיר?
אני קיבלתי את המכשיר לפני מספר ימים
בינתיים הדבר שמפריע לי יותר מכל זה הרעש של המאוורר גם כשהו מכוון ל LOW
כי זה לא רעש של מאוורר סטנדרטי זה זמזום כזה חלש וכשיש סצנות של דיבור בלבד לי זה מעט מציק
לגבי השלט הוא מגיב לי בסדר גמור מלבד שהמקשים מעט קשים אבל זה לא היסטרי
נתקלתי גם בתופעה שהמכשיר קפא לי מספר פעמים ...
לפעמים בכניסה לתיקייה דרך הרשת הקווית לפעמים בנסיון הפעלת תכני אינטרנט כמו טרילרים
אבל אני מקווה שהנושא הזה יפתר בגרסאות FW הבאות (אני משתמש ב 1.0.3.1)
לרוב המוצר עובד בסדר גמור
המכשיר לא נתקע לי במהלך ניגון סרטים גם בזמן שעצרתי לרגע או הרצתי לנקודה אחרת בסרט
מהירות הדפדוף בתיקיות סבבה לגמרי מבחינתי
בסה"כ אני מרוצה מהמכשיר ובמידה והזמזום ישגע אותי אני פשוט אקנה את הקירור הפסיבי שמישהו פרסם פה ב
18.00 euro כולל המשלוח.
בינתיים הדבר שמפריע לי יותר מכל זה הרעש של המאוורר גם כשהו מכוון ל LOW
כי זה לא רעש של מאוורר סטנדרטי זה זמזום כזה חלש וכשיש סצנות של דיבור בלבד לי זה מעט מציק
לגבי השלט הוא מגיב לי בסדר גמור מלבד שהמקשים מעט קשים אבל זה לא היסטרי
נתקלתי גם בתופעה שהמכשיר קפא לי מספר פעמים ...
לפעמים בכניסה לתיקייה דרך הרשת הקווית לפעמים בנסיון הפעלת תכני אינטרנט כמו טרילרים
אבל אני מקווה שהנושא הזה יפתר בגרסאות FW הבאות (אני משתמש ב 1.0.3.1)
לרוב המוצר עובד בסדר גמור
המכשיר לא נתקע לי במהלך ניגון סרטים גם בזמן שעצרתי לרגע או הרצתי לנקודה אחרת בסרט
מהירות הדפדוף בתיקיות סבבה לגמרי מבחינתי
בסה"כ אני מרוצה מהמכשיר ובמידה והזמזום ישגע אותי אני פשוט אקנה את הקירור הפסיבי שמישהו פרסם פה ב
18.00 euro כולל המשלוח.
בעיית המאורר דומה
היתה לי בעיית מאורר דומה עם רעש גם ב LOW...
קראתי בפורום שלהם שהרבה אנשים פשוט מכבים את המאורר...
אז עשיתי את זה כבר לפני שבועיים וזהו..
הכל עובד מעולה ומושלם ללא מאורר..
אין רעש ואין זמזום
לגבי שיתוף הקבצים - בעייתי אבל בסוף עובד.. הבעיה היא בעיקר בהגדרות במערכת ההפעלה ולא באקסטרימר..
לגבי השאר - לא נתקלתי
אין רעש ואין זמזום
לגבי שיתוף הקבצים - בעייתי אבל בסוף עובד.. הבעיה היא בעיקר בהגדרות במערכת ההפעלה ולא באקסטרימר..
לגבי השאר - לא נתקלתי
אני לא מדבר על קפיאות בסרטים; בכל מה שקשור בניגון תכנים הסטרימר פועל כהלכה.
אני מדבר על קפיאות לא ברורת שקורות סתם כשאתה מנסה לדפדף בין תכנים ברשת, וזה קורה יותר מדי אצלי.
אני הייתי עד כה עם האלחוטית, עם ראוטר לינקסיס, בתקן G. הזרים מוזיקה וסדרות לא HD, קבצי 720 מגומגמים, אבל זה בסדר.
הרגע הגיע שליח עם כבל רשת באורך שמספיק לי, אז אפרוש אותו ונראה אם זה עוזר.
אז רק אצלי בגרסת הבטא 2.04 אי אפשר לנגן תכנים ברשת?
מישהו אולי יכול לתת לי לינק עדכני, אולי מה שיש לי לא טוב?
תודה.
אני מדבר על קפיאות לא ברורת שקורות סתם כשאתה מנסה לדפדף בין תכנים ברשת, וזה קורה יותר מדי אצלי.
אני הייתי עד כה עם האלחוטית, עם ראוטר לינקסיס, בתקן G. הזרים מוזיקה וסדרות לא HD, קבצי 720 מגומגמים, אבל זה בסדר.
הרגע הגיע שליח עם כבל רשת באורך שמספיק לי, אז אפרוש אותו ונראה אם זה עוזר.
אז רק אצלי בגרסת הבטא 2.04 אי אפשר לנגן תכנים ברשת?
מישהו אולי יכול לתת לי לינק עדכני, אולי מה שיש לי לא טוב?
תודה.
Re: בעיית המאורר דומה
שלום !kyossi5 כתב:היתה לי בעיית מאורר דומה עם רעש גם ב LOW...
אין רעש ואין זמזום
לגבי השאר - לא נתקלתי...
גם אצלי המאוורר מרעיש ( בכל הגדרה , כולל ידני מינימום ).
פתרתי את הבעיה ע"י:
1. סגרתו.
2. הנחתי את המכשיר על משטח קרור של הנייד שלי.
התוצאה - אין רעש + המכשיר אינו מתחמם !
צביק
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם רכשתה דרך באג תנצל את האחריות או לחילופין תעדכן קושחה(firmware )shlox כתב:אני רוצה לשאול את אלו שקנו אקסטרימר ומשתמשים בו כמה ימים, האם אתם חווים את אותן בעיות כמוני או שזה רק אצלי?
אשמח לשמוע מכם.
תודה רבה....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
לממש אחריות בבאג אני יכול.yuria כתב:אם רכשתה דרך באג תנצל את האחריות או לחילופין תעדכן קושחה(firmware )shlox כתב:אני רוצה לשאול את אלו שקנו אקסטרימר ומשתמשים בו כמה ימים, האם אתם חווים את אותן בעיות כמוני או שזה רק אצלי?
אשמח לשמוע מכם.
תודה רבה.......
השאלה שלי היא האם למשל בעיות של קבצים משותפים שלא מופיעים, וקפיאות מדי פעם, הם בעיות אצלי בלבד או שעוד משתמשים חווים אותם ומדובר במחלות ילדות שייפתרו בגרסאות הבאות?
אגב, אחרי שחיברתי את המכשיר ברשת קווית אני מצליח להזרים קבצים עם הגרסה בטא 2.04 והמכשיר לכאורה מעט יציב יותר. פשוט לא ברור לי איך מוכרים מכשיר (אמנם זול, אבל עדיין) עם כל כך הרבה תקלות.
נשמע כמו בעיות של BATCH 1 , אבל מ BUG זה לפחות BATCH2 אם לא 3
אני קניתי מהם וקיבלתי השבוע , המאוורר שקט ביותר (ממש צריך להתקרב כדי לשמוע) וזה על HIGH
אין תקיעות של המכשיר
בקשר לשלט, זה ידוע שיש למכשיר *** של שלט , חשבתי לקנות אוניברסלי אבל זה ניראה לי מעצבן להוסיף עוד כסף
אני קניתי מהם וקיבלתי השבוע , המאוורר שקט ביותר (ממש צריך להתקרב כדי לשמוע) וזה על HIGH
אין תקיעות של המכשיר
בקשר לשלט, זה ידוע שיש למכשיר *** של שלט , חשבתי לקנות אוניברסלי אבל זה ניראה לי מעצבן להוסיף עוד כסף