מישהו שיש לו MaxHD יכול לבדוק האם הוא יכול לסמן את ג'יי לנו להקלטה כסדרה (כפתור ירוק) - כי בימים האחרונים אני שם לב שזה לא מקליט לי הקלטה סדרתית את התוכנית.
אני פשוט רוצה לדעת האם הבעיה היא אצלי או בסימון ה- EPG ב- yes - במקרה כזה - אני אפנה אליהם.
מישהו שיש לו MaxHD יכול לבדוק האם הוא יכול לסמן את ג'יי לנו להקלטה כסדרה (כפתור ירוק) - כי בימים האחרונים אני שם לב שזה לא מקליט לי הקלטה סדרתית את התוכנית.
אני פשוט רוצה לדעת האם הבעיה היא אצלי או בסימון ה- EPG ב- yes - במקרה כזה - אני אפנה אליהם.
תודה
...
smallville4r .
זה מאוד תלויי איך התוכנית מוגדרת באלה שמתכנתים את כל לוח השידורים של יס .
תודה
...
smallville4r .
זה מאוד תלויי איך התוכנית מוגדרת באלה שמתכנתים את כל לוח השידורים של יס .
...
אני יודע, ואני פשוט רוצה לדעת אם זה אצל כולם ככה. אם אצלך אין סימון להקלטה לסדרה אני אפנה ל- yes.
שוב, תודה.
לי הייתה בעיה שקונאן היה מוגדר אצלי כ"הקלט סדרה", ולפני כמה ימים זה פשוט הפסיק להקליט. אז הזמנתי את זה שוב כסדרה ומאז זה הסתדר.
עם לנו יש לי בעיה אחרת - הוא לא מצחיק. לחצתי על הכפתור הירוק, והוא עדיין לא מצחיק. אני שוקל לפנות לשירות של YES.
tomerz - אני לא חושב שזה קיים בהרבה סדרות. בסה"כ הם די מסודרים עם העניין הזה, לפחות בכל ערוצי הבית של YES, בערוצי הספורט, בחלק מתכני הילדים ובערוצי הברואדקסט כמובן.