MGM HD בהוט וערוץ האח הגדול בתשלום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
sam22,
ממה שאני הבנתי, הערוץ ישוייך לחבילת פנאי ובידור ב- HD או למי שיש מנוי לחבילת פלטינום HD ב- HOT.
לכל השאר, יהיה מחיר חודשי קבוע למי שירצה לצרף את הערוץ.
ממה שאני הבנתי, הערוץ ישוייך לחבילת פנאי ובידור ב- HD או למי שיש מנוי לחבילת פלטינום HD ב- HOT.
לכל השאר, יהיה מחיר חודשי קבוע למי שירצה לצרף את הערוץ.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
NEW_WAVENEW_WAVE כתב:כמו ביס MGM HD יהיה בהוט החל מ 16.11 .
ערוץ האח הגדול יפתח לכולם מ 15.11 שבועיים ואז יגבו 12.9 ש"ח אני מניח גם ביס אותו מחיר.
מתוך אתר הוט .
כמובן שמצווה להחרים את האח הגדול ולא לתת לילדים להתמכר לזה....
לא הבנתי איך אפשר להתמכר לביזיון הזה שנקרא האחחחחחחחחחחחחח הגדול .
מה זה הדבר הזה בכלל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אין גבול ליצא המציצנות.9000es כתב:NEW_WAVENEW_WAVE כתב:כמו ביס MGM HD יהיה בהוט החל מ 16.11 .
ערוץ האח הגדול יפתח לכולם מ 15.11 שבועיים ואז יגבו 12.9 ש"ח אני מניח גם ביס אותו מחיר.
מתוך אתר הוט .
כמובן שמצווה להחרים את האח הגדול ולא לתת לילדים להתמכר לזה....
לא הבנתי איך אפשר להתמכר לביזיון הזה שנקרא האחחחחחחחחחחחחח הגדול .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מה זה הדבר הזה בכלל ....
ה מ ו ן התמכרו לזה בפעם הקודמת.
הערוץ היה שומר מסך בהמון בתים.
14.9 ש"ח כולל צ'אט-פורום -עידכונים-משחקים ,9.9 ש"ח ערוץ רגיל.mrgadgets כתב:12.9 זה מחיר גבוה יחסית למחיר הקודם שהיה (שלא לדבר על הראשון שהיה בחינם בהוט..)
אבל בכל מקרה, אני מתכוון להזמין את הערוץ, בבית שלי צופים בערוץ הזה המון (לפחות בעונה הראשונה, כשהיה לנו הוט)....
יש לי כבר שבועיים max hd ועד היום לא מצאתי סרט אחד ראוי לצפייה בערוץ mgm hd. הכל שם זה סרטים משנות החמישים פלוס מינוס, שכמובן לא באיכות hd אמיתית אלא באפ סקייל. הסרטים בערוץ אפילו יותר גרועים מהסרטים בערוץ mgm הרגיל. נראה לי שזה ערוץ שהחברות מקבלות בחינם או בגרושים ולכן מוסיפות אותו לחבילה. עלוב ומיותר.
צודק 100% MGM זה אסופה של סרטי שינה .amir073 כתב:יש לי כבר שבועיים max hd ועד היום לא מצאתי סרט אחד ראוי לצפייה בערוץ mgm hd. הכל שם זה סרטים משנות החמישים פלוס מינוס, שכמובן לא באיכות hd אמיתית אלא באפ סקייל. הסרטים בערוץ אפילו יותר גרועים מהסרטים בערוץ mgm הרגיל. נראה לי שזה ערוץ שהחברות מקבלות בחינם או בגרושים ולכן מוסיפות אותו לחבילה. עלוב ומיותר....