בעיה בהוספת סרטים במדיה סנטר windows 7 64

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Martok פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
לאחרונה התקנתי windows 7 64 על מחשב המדיה סנטר שלי.
ההתקנה הינה נקיה - לא שידרוג.

יש לי בעיה מוזרה בהוספת ספרית סרטים במדיה סנטר.
יש לי שני דיסקים:
כונן C של חצי טרה עליו יושבת מערכת ההפעלה וכונן D בגודל 1 טרה עליו יושבים הסרטים בתוך תיקיה. יש לי כ 160 סרטי HD בכונן D.

כאשר אני מוסיף את תקית הסרטים ב D לMovies library , מדיה סנטר קופאת כאשר נכנסים לסרטים.
רוב הזמן הסרטים נראים מואפרים (grayed out) , לא ניתן לבחור סרט, שומעים את צלילי הלחיצה על השלט אך התגובות הן באיחור של מספר דקות. רואים גם שקימת פעילות בכונן בזמן הקיפאון (נורית הלד של הכונן דולקת כל הזמן).

כאשר מסירים את התקיה של כונן D מ Movies library , רואים את הסרטים שנמצאים ב C:\user\xxx\Videos ואין בעית קיפאון.
חשבתי שאולי זה קורה בגלל שההתקנה חדשה ולוקח למדיה סנטר זמן לעדכן את הסרטים, אך גם לאחר שהמחשב נמצא כשעה בתוך תקית הסרטים , הבעיה אינה נפתרת.

עוד דבר מוזר: כאשר לוחצים על כפתור My Movies בשלט המדיה סנטר, הסרטים ב D מוצגים ללא בעיה. הענין הוא שבמצב זה הסרטים מוצגים כתקיות ולא כסרטים.
כלומר, רואים את כל הסרטים שנמצאים ב C כתיקיות, D:\Movies מוצג כתקיה גם הוא, צריך להכנס לתקיה ואז רואים את הסרטים כאוסף תיקיות.
לא ניתן לעמוד על סרט וללחוץ Play,צריך להיכנס לתקיה, לבחור את הסרט ורק אז ניתן לצפות בו (הרבה יותר לחיצות בשלט).
בנוסף, התצוגה שונה ופחות נוחה מאשר ב Movies library - התמונות מוצגות בקטן ופחות ברורות ובשלוש שורות לעומת שתי שורות בלבד ב Movies library.
בנוסף, ב Movies library כל הסרטים כולל אילו שב D וב C מוצגים יחד בצורה שטוחה ולא במבנה תיקיות.
למרות שניתן כרגע לראת את הסרטים כתקיות, היתי מעדיף בהרבה להשתמש בתצוגת Movies library.

יש למישהוא רעיון איך לפתור את הבעיה?

עידכון:
ניסיתי את אותו תהליך על מחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה והגדרות זהות ושם אין בעיה.
במחשב התקין יש 6 ג'יגה זיכרון לעומת 2 ב HTPC, יתכן שזאת בעית זיכרון?

djmarom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
שם מלא: מרום ג'רסי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

תעשה קיצורי דרך של הסרטים בD ל C

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”