מערכת רמקולים + מגבר
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
Re: מערכת קמקולים + מגבר
BigDeddy כתב:שלום לכם,
מחפש בנרות המלצות למערכת רמקולים 5.1 + מגבר.
חובה שיהיה במערכת זו כניסה אופטית במגבר.
טווח מחיר: עד 600 ש"ח.
תודה רבה מראש לעוזרים....
לא הבנתי -זה כולל מסך שטוח פלאזמה או LCD או לא?
ידידי אתה טועה בפורום
חפש בפורום "קוסמים ועושי כשפים"
שם בטוח יש תשובות יותר רציניות ממה שתקבל פה
אל תעלב אחי אבל יש גבול לאתגרים שמציבים פה...
חפש בפורום "קוסמים ועושי כשפים"
שם בטוח יש תשובות יותר רציניות ממה שתקבל פה
אל תעלב אחי אבל יש גבול לאתגרים שמציבים פה...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם התפלק לך החוצה איזה "0" והתכוונת ל 6000,
אז יש המלצות ואפילו די הרבה, למרות שאם אתה חייב 5 רמקולים, סאב וגם רסיבר- זה יהיה ברמה די בסיסית אלא אם תקנה ביד שניה (מומלץ ביותר).
אם אכן כוונתך 600 ש"ח, אז כל שנותר לך הוא מערכות רמקולים למחשב בהגברה עצמית.
כניסה אופטית פירושה מקודד 6 ערוצים פנימי, ואני לא מכיר אף מערכת למחשב עם כזה, בטח שלא ב- 600 ש"ח.
במחיר הזה, חסוך 200 ש"ח וקנה את ה ATP3 המפורסמים של אלטק לאנסינג, שנותנים תמורה באמת יוצאת דופן לכסף וישדרגו לך את חווית הצפיה/מוזיקה משמעותית.
אם אכן כוונתך 600 ש"ח, אז כל שנותר לך הוא מערכות רמקולים למחשב בהגברה עצמית.
כניסה אופטית פירושה מקודד 6 ערוצים פנימי, ואני לא מכיר אף מערכת למחשב עם כזה, בטח שלא ב- 600 ש"ח.
במחיר הזה, חסוך 200 ש"ח וקנה את ה ATP3 המפורסמים של אלטק לאנסינג, שנותנים תמורה באמת יוצאת דופן לכסף וישדרגו לך את חווית הצפיה/מוזיקה משמעותית.
תגובה
שלום לאנשים הטובים שעזרו ולחכמולוגים שעקצו,
ככל הנראה לא הובנה שאלתי.
כוונתי הייתה למערכת רמקולים 5.1 עם הגברה מובנית Built in (ללא מגבר בנפרד!)
תכונת חובה: כניסה אופטית.
בטווח מחירים של עד 600/700 ש"ח.
הנה דוגמאות למערכות רמקולים עם הגברה מובנית (אך ללא כניסה אופטית):
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1810194
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1795491
חשוב: המערכות בלינקים הנ"ל אינן טובות מבחינתי כי אין להן כניסה אופטית. במידה ותמצאו מערכת כזו עם היציאה המבוקשת תבורכו.
תודה מראש לעוזרים.
ככל הנראה לא הובנה שאלתי.
כוונתי הייתה למערכת רמקולים 5.1 עם הגברה מובנית Built in (ללא מגבר בנפרד!)
תכונת חובה: כניסה אופטית.
בטווח מחירים של עד 600/700 ש"ח.
הנה דוגמאות למערכות רמקולים עם הגברה מובנית (אך ללא כניסה אופטית):
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1810194
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1795491
חשוב: המערכות בלינקים הנ"ל אינן טובות מבחינתי כי אין להן כניסה אופטית. במידה ותמצאו מערכת כזו עם היציאה המבוקשת תבורכו.
תודה מראש לעוזרים.
- logankungfu
- חבר ותיק

לא מכיר שום דבר כזה, וגם אם היה במחיר כזה, הייתי מתרחק ממנו.
חשוב שתבין שכניסה אופטית פירושה שהמכשיר מכיל בתוכו מקודד (DAC) לדולבי דיגיטל, DTS או כל פורמט אחר המבצע פיענוח דיפרנציאלי ל 6 ערוצים. פונקציה זו נחוצה בהיעדר פיענוח כזה במכשיר הDVD, ולכן המידע הדיגיטלי יוצא ממנו לפיענוח בחוליה הבאה, כגון רסיבר. במחשבים- כרטיס הקול הוא שעושה את הפיענוח ומוציא את המידע המפוענח דרך היציאות האנלוגיות או מוציא אותו מקודד "גולמי" דרך יציאה דיגיטלית לפיענוח ברסיבר.
מערכת שתהיה גם הגברה, גם רמקולים וגם מפענח, במחיר כזה, תהיה באיכות נמוכה ביותר.
בנוסף, מסקר שעשיתי על מערכות למחשב בזמנו, חיפשתי את אותו הדבר בדיוק ופשוט אין, ובוודאי לא במחיר הזה.
בנוסף, מסקר שעשיתי על מערכות למחשב בזמנו, חיפשתי את אותו הדבר בדיוק ופשוט אין, ובוודאי לא במחיר הזה.
Re: לא מכיר שום דבר כזה, וגם אם היה במחיר כזה, הייתי מתרחק מ
תודה רבה על תגובתך.logankungfu כתב:חשוב שתבין שכניסה אופטית פירושה שהמכשיר מכיל בתוכו מקודד (DAC) לדולבי דיגיטל, DTS או כל פורמט אחר המבצע פיענוח דיפרנציאלי ל 6 ערוצים. פונקציה זו נחוצה בהיעדר פיענוח כזה במכשיר הDVD, ולכן המידע הדיגיטלי יוצא ממנו לפיענוח בחוליה הבאה, כגון רסיבר. במחשבים- כרטיס הקול הוא שעושה את הפיענוח ומוציא את המידע המפוענח דרך היציאות האנלוגיות או מוציא אותו מקודד "גולמי" דרך יציאה דיגיטלית לפיענוח ברסיבר.
בנוסף, מסקר שעשיתי על מערכות למחשב בזמנו, חיפשתי את אותו הדבר בדיוק ופשוט אין, ובוודאי לא במחיר הזה....
אציג לך את המצב הנוכחי כיום ואשמח אם תגיד לי מה צריך לעשות:
- ברשותי כרטיס קול שמוציא 5.1 דרך יציאה אופטית. אני מעוניין לנצל את יציאה זו ולשמוע את כל ה-5.1 שהוא מפיק לי בצורה אמיתית עם ערכת רמקולים של 5.1
איזה ציוד אני צריך? האם אני חייב כניסה אופטית ברמקולים כפי שביקשתי בהודעתי או שאני מפספס פה משהו וכל מערכת רמקולים של 5.1 תפיק לי את הסראונד (5.1 אמיתיים)?
נ.ב
הסיבה היחידה שביקשתי כניסה אופטית כי זה מה שאמרו לי, שרק כך אוכל לשמוע 5.1 אמיתי.
- logankungfu
- חבר ותיק

זה לא העניין של הכניסה.
יציאה דיגיטלית מוציאה מידע "גולמי" הדורש פיענוח באמצעות מכשיר נפרד.
אם זה כרטיס קול 5.1, הרי שהוא עושה גם את הפיענוח בעצמו ומוציא את האותות המפוענחים דרך היציאות האנלוגיות, במקביל.
לשם כך אתה ממש לא צריך מערכת עם מפענח חיצוני, אלא מערכת רמקולים למחשב ללא מפענח עם כניסות אנלוגיות בלבד. אין שום צורך בכניסה דיגיטלית, הכרטיס יעשה את העבודה. מערכת עם מפענח נוסף היא כפילות לא נחוצה.
יש הרבה סטים של מערכות 5.1 למחשב, אבל אני ממליץ לך לבדוק רב את אלו של אלטק לאנסינג, קריאטיב, ואולי לוג'יטק, בעדיפות לא.לנסינג.
רוב הדברים האחרים הם מותגי מדבקה סיניים למיניהם.
מקווה שזה עוזר.
אם זה כרטיס קול 5.1, הרי שהוא עושה גם את הפיענוח בעצמו ומוציא את האותות המפוענחים דרך היציאות האנלוגיות, במקביל.
לשם כך אתה ממש לא צריך מערכת עם מפענח חיצוני, אלא מערכת רמקולים למחשב ללא מפענח עם כניסות אנלוגיות בלבד. אין שום צורך בכניסה דיגיטלית, הכרטיס יעשה את העבודה. מערכת עם מפענח נוסף היא כפילות לא נחוצה.
יש הרבה סטים של מערכות 5.1 למחשב, אבל אני ממליץ לך לבדוק רב את אלו של אלטק לאנסינג, קריאטיב, ואולי לוג'יטק, בעדיפות לא.לנסינג.
מקווה שזה עוזר.
Re: זה לא העניין של הכניסה.
המקרה שלי קצת שונה מפני שיש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס קול בעל יציאה אחת של אודיו, אותה יציאה היא יציאה אופטית. לעומת זאת, איני יודע אם היציאה מוציאה מידע גולמי או מפוענח.logankungfu כתב:יציאה דיגיטלית מוציאה מידע "גולמי" הדורש פיענוח באמצעות מכשיר נפרד.
מקווה שזה עוזר....
יש דרך לבדוק זאת?
- logankungfu
- חבר ותיק

007, זה ממש, אבל ממש לא מצחיק..
לשאלתך, ביגדדי, אתה בטוח שזו יציאה אופטית?
אם אתה יכול לחבר לשם אוזניות ולשמוע מוזיקה, זו יציאה אנלוגית שמוציאה אות אחרי פיענוח, וסביר להניח שמדובר באות סטריאו פשוט. אם זו אינה יציאת אוזניות, אלא באמת מקום לחיבור כבל אופטי, אז אתה זקוק למפענח חיצוני, ואותו לא תוכל לקבל ככל הידוע לי במערכת רמקולים מובנית, בוודאי לא בסכום זה. סורי.
אם אתה יכול לחבר לשם אוזניות ולשמוע מוזיקה, זו יציאה אנלוגית שמוציאה אות אחרי פיענוח, וסביר להניח שמדובר באות סטריאו פשוט. אם זו אינה יציאת אוזניות, אלא באמת מקום לחיבור כבל אופטי, אז אתה זקוק למפענח חיצוני, ואותו לא תוכל לקבל ככל הידוע לי במערכת רמקולים מובנית, בוודאי לא בסכום זה. סורי.
Re: 007, זה ממש, אבל ממש לא מצחיק..
אני חושב שזו יציאה אופטית בגלל שני דברים:logankungfu כתב:לשאלתך, ביגדדי, אתה בטוח שזו יציאה אופטית?
אם אתה יכול לחבר לשם אוזניות ולשמוע מוזיקה, זו יציאה אנלוגית שמוציאה אות אחרי פיענוח, וסביר להניח שמדובר באות סטריאו פשוט. אם זו אינה יציאת אוזניות, אלא באמת מקום לחיבור כבל אופטי, אז אתה זקוק למפענח חיצוני, ואותו לא תוכל לקבל ככל הידוע לי במערכת רמקולים מובנית, בוודאי לא בסכום זה. סורי....
1. האור האדום שיוצא מהיציאה של הכרטיס.
2. בתוכנה שבאה עם הכרטיס יש מצב של 5.1
, BigDeddy
האם תוכל בבקשה לתת דגם של המחשב הנייד שלך. הנ"ל יעזור לנו למצוא איזה חיבורים יש לו ואיזה מערכת הגברה ורמקולים אתה צריך (ויכול להרשות) בשבילו.

- logankungfu
- חבר ותיק

- logankungfu
- חבר ותיק

האש=האיש
Re: זה לא כ"כ משנה.. שטנטין..
גם אני חושב כך... אך לדעתי הוא טועה ביציאה... לפחות נעזור בלהבין מה הוא צריך....logankungfu כתב:אין ב 600 ש"ח את מה שהאש מחפש אם בכלל.....