תגובות לביקורת: מזרימדיה Popcorn Hour C-200
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
מזרימדיה Popcorn Hour C-200 .
מזרימדיה Popcorn Hour C-200 .
אחלה ביקורת.
תודה.
לדעתי המכשיר הינו מעולה.
תודה.
לדעתי המכשיר הינו מעולה.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תודה זיו. ביקורת יפה, מושקעת מאוד ומעניינת!
ייתכן שאני טועה, אבל לדעתי יש שגיאה טכנית קטנה במאמר - הספק הוא לא ספק ATX מלא אלא ככל הנראה וריאציה שלו, ספק מיקרו-ATX או משהו בסגנון.
אני מוצא את המוצר הזה שימושי רק עבור מי שממש חשוב לו נגינה של כותרי בלו ריי מקוריים דרך הכונן האופציונלי.
שימוש נחמד נוסף הייחודי לו - נגינת מוסיקה דרך הצג החיצוני ללא צורך בהדלקת המסך הגדול. היה נחמד לראות קצת יותר דוגמאות של ניגון מוסיקה מהצג החיצוני.
ייתכן שאני טועה, אבל לדעתי יש שגיאה טכנית קטנה במאמר - הספק הוא לא ספק ATX מלא אלא ככל הנראה וריאציה שלו, ספק מיקרו-ATX או משהו בסגנון.
אני מוצא את המוצר הזה שימושי רק עבור מי שממש חשוב לו נגינה של כותרי בלו ריי מקוריים דרך הכונן האופציונלי.
שימוש נחמד נוסף הייחודי לו - נגינת מוסיקה דרך הצג החיצוני ללא צורך בהדלקת המסך הגדול. היה נחמד לראות קצת יותר דוגמאות של ניגון מוסיקה מהצג החיצוני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Croc,
התכנים שלך הם mkv מכונן USB, נכון? עבור זה הוא באמת טוב.
pixies,
רשמתי את זה כבר בגוף המאמר, צג ה VFD תמיד מראה את מה שמציג המסך הראשי בזמן עיון בקבצים. צירפתי עוד 3 תמונות של התצוגה.
nexus,
אמת, יומהולדת שמח לבכור שלי, בן 4 הגבר
התכנים שלך הם mkv מכונן USB, נכון? עבור זה הוא באמת טוב.
pixies,
רשמתי את זה כבר בגוף המאמר, צג ה VFD תמיד מראה את מה שמציג המסך הראשי בזמן עיון בקבצים. צירפתי עוד 3 תמונות של התצוגה.
nexus,
אמת, יומהולדת שמח לבכור שלי, בן 4 הגבר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תודה זיו!
ומזל טוב!
ומזל טוב!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
זיו,ביקרות מעולה,מושקעת ואיכותית כמו תמיד!
אכן נראה כמו מכשיר איכותי ובנוי היטב, אולם, אני אישית הייתי מעדיף לחכות לDViCo, מנסיון, המכשירים שלהם הוכחו, לפחות עבורי, כאמינים ואיכותיים מאוד, בטח בהשוואה למתחרים אחרים.
נמתין לסקירה הבאה
אכן נראה כמו מכשיר איכותי ובנוי היטב, אולם, אני אישית הייתי מעדיף לחכות לDViCo, מנסיון, המכשירים שלהם הוכחו, לפחות עבורי, כאמינים ואיכותיים מאוד, בטח בהשוואה למתחרים אחרים.
נמתין לסקירה הבאה
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כתבה מעמיקה ומצויינת. אין עליך, זיו!!
1. העיצוב הזה, ובעיקר הכונן שלא נראה שייך, זה משהו שקשה לי לחיות איתו. אני מקווה שהם מתכננים להוציא גירסא של המכשיר שכבר תכלול את הכל עם עיצוב אחיד?
2. לא רואה את עצמי עובר לשלטי RF או יוצא מכיוון של שלט אוניברסלי. הפיתרון של העינית לא נראה לי להיט. לא כ"כ קולט למה הם פשוט לא השאירו את העינית ולא הוסיפו את העלות הזו רק עבור שלט IR נוסף. גישה מאוד מוזרה.
3. הם לא משתמשים במונח "COLORSPACE" נכון. הערכים שם הם HIGH/LOW (כלומר 0-255 או 16-235). צריך גם את זה, אבל COLORSPACE זה או REC709 או REC601 (בעית זיהוי שאגב, מכשירים רבים סובלים ממנה).
4. איפה מורידים את WINDOWS SERVICES FOR UNIX? זה חבילת חינם?
5. ה-VFD נראה ממש טוב!
6. לגבי ה-TASK SWITCHER, זה נראה לי סבוך למדי למשתמשים הממוצעים
אני חושב שאין ספק שמדובר כאן בקפיצת מדרגה מבחינת ההיצע של המכשירים והמכשיר הזה גם קובע סטנדרט חדש מבחינת תמחור. אפשר לקוות ששידרוגי התוכנה הנחוצים לו יגיעו מהר.
1. העיצוב הזה, ובעיקר הכונן שלא נראה שייך, זה משהו שקשה לי לחיות איתו. אני מקווה שהם מתכננים להוציא גירסא של המכשיר שכבר תכלול את הכל עם עיצוב אחיד?
2. לא רואה את עצמי עובר לשלטי RF או יוצא מכיוון של שלט אוניברסלי. הפיתרון של העינית לא נראה לי להיט. לא כ"כ קולט למה הם פשוט לא השאירו את העינית ולא הוסיפו את העלות הזו רק עבור שלט IR נוסף. גישה מאוד מוזרה.
3. הם לא משתמשים במונח "COLORSPACE" נכון. הערכים שם הם HIGH/LOW (כלומר 0-255 או 16-235). צריך גם את זה, אבל COLORSPACE זה או REC709 או REC601 (בעית זיהוי שאגב, מכשירים רבים סובלים ממנה).
4. איפה מורידים את WINDOWS SERVICES FOR UNIX? זה חבילת חינם?
5. ה-VFD נראה ממש טוב!
6. לגבי ה-TASK SWITCHER, זה נראה לי סבוך למדי למשתמשים הממוצעים
אני חושב שאין ספק שמדובר כאן בקפיצת מדרגה מבחינת ההיצע של המכשירים והמכשיר הזה גם קובע סטנדרט חדש מבחינת תמחור. אפשר לקוות ששידרוגי התוכנה הנחוצים לו יגיעו מהר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

spacedude,
עם גרסת הקושחה שנבדקה, ה Core כבר מחולץ.
oferlaor,
תודה על ההערות.
2. מסכים לחלוטין.
3. אדווח להם.
4. קיים מדריך בדביק אשר מסביר כיצד להתקין ולהגדיר את ה Windows Services for UNIX. החבילה חינמית.
עם גרסת הקושחה שנבדקה, ה Core כבר מחולץ.
oferlaor,
תודה על ההערות.
2. מסכים לחלוטין.
3. אדווח להם.
4. קיים מדריך בדביק אשר מסביר כיצד להתקין ולהגדיר את ה Windows Services for UNIX. החבילה חינמית.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זיו, כל הכבוד על המאמר.
הכונן של ה LG נראה יותר שייך למארז. אני אנסה להעלות תמונה מאוחר יותר.oferlaor כתב: 1. העיצוב הזה, ובעיקר הכונן שלא נראה שייך, זה משהו שקשה לי לחיות איתו. אני מקווה שהם מתכננים להוציא גירסא של המכשיר שכבר תכלול את הכל עם עיצוב אחיד?...
לדעתי ה VFD מאוד גרוע. ממש לא רואים כלום ממרחק של מטר.oferlaor כתב: 5. ה-VFD נראה ממש טוב!...
- אילון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- שם מלא: אילון
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Super audio CD & DVD audio
נכתב בסקירה ש ה C200 יכול לנגן DVD audio.
האם מדובר באותה יכולת הקיימת ב Oppo (אודיו רב ערוצי שאינו דחוס) או פשוט בניגון הפסקול בלבד / ללא הוצאת אות הוידאו?
Super audio CD - האם תמיכה בפורמט זה נגזרת של הכונן המודולרי, תכנה, חומרה או שילוב בינהם?
האם במקרה דנן, יש אפשרות להוסיף תמיכה בפורמט הזה?
האם מדובר באותה יכולת הקיימת ב Oppo (אודיו רב ערוצי שאינו דחוס) או פשוט בניגון הפסקול בלבד / ללא הוצאת אות הוידאו?
Super audio CD - האם תמיכה בפורמט זה נגזרת של הכונן המודולרי, תכנה, חומרה או שילוב בינהם?
האם במקרה דנן, יש אפשרות להוסיף תמיכה בפורמט הזה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אילון,
קיימת תמיכה ב DVD-Audio כמו בכל מכשיר אחר שתומך בזה.
אין תמיכה ב SACD מכיוון שזה מחייב חומרה אחרת.
קיימת תמיכה ב DVD-Audio כמו בכל מכשיר אחר שתומך בזה.
אין תמיכה ב SACD מכיוון שזה מחייב חומרה אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
jpost,
5. באסה. כל הרעיון הוא לנווט (בעיקר בנושא מוזיקה) ללא המסך.
לא מבין למה מכשירים כמו DUNE למשל בכלל לא מעדכנים את ה-VFD שלהם (לפחות בשמות ספריות!).
5. באסה. כל הרעיון הוא לנווט (בעיקר בנושא מוזיקה) ללא המסך.
לא מבין למה מכשירים כמו DUNE למשל בכלל לא מעדכנים את ה-VFD שלהם (לפחות בשמות ספריות!).
יופי של סקירה ושאלה
הי, כרגיל מבית מדרשו של זיו, סקירה מצויינת, אין מה להוסיף.
חסר לי פרט קטן והוא רמת היציבות של המערכת, האם מדובר בבטא מתקדם או גרסת יצור (כאשר פיצ'רים נוספים יתווספו בעתיד)
בנוסף באמת חבל שאין מכשיר שיכול להחליף גם את ה SB3 שלי.
הייתי שמח למכשיר ALL in one שכולל מזרים, כונן BDR, כונן פנימי בנפח 2TB ומסך שמאפשר השמעת מוזיקה ללא צורך בהדלקת הטלויזיה.
מישהוא יודע האם Logitech מתכננים מוצר דומה או שהם נשארים בנישה של מזרימי מוזיקה?
חסר לי פרט קטן והוא רמת היציבות של המערכת, האם מדובר בבטא מתקדם או גרסת יצור (כאשר פיצ'רים נוספים יתווספו בעתיד)
בנוסף באמת חבל שאין מכשיר שיכול להחליף גם את ה SB3 שלי.
הייתי שמח למכשיר ALL in one שכולל מזרים, כונן BDR, כונן פנימי בנפח 2TB ומסך שמאפשר השמעת מוזיקה ללא צורך בהדלקת הטלויזיה.
מישהוא יודע האם Logitech מתכננים מוצר דומה או שהם נשארים בנישה של מזרימי מוזיקה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על המילים החמות.
ה C-200 יציב למדי. עם גרסת הקושחה שנבדקה, לא הייתה שום בעית יציבות. מספר הפעמים שהייתי צריך לבצע אתחול ל C-200 מכיוון שהוא נתקע או כל פעולה אחרת, עומד על 0 יפה.
ה C-200 עונה על כל הדרישות שהצגת כמזרימדיה מוזיקה.
ה C-200 יציב למדי. עם גרסת הקושחה שנבדקה, לא הייתה שום בעית יציבות. מספר הפעמים שהייתי צריך לבצע אתחול ל C-200 מכיוון שהוא נתקע או כל פעולה אחרת, עומד על 0 יפה.
ה C-200 עונה על כל הדרישות שהצגת כמזרימדיה מוזיקה.