בעיה בפלאזמה סמסונג ps42a450 ,צריבה ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sky55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

רכשתי מסג סמסונג A450 לפני יותר משנה,בזמן האחרון שמתי לב שהצד השמאלי של המסך הפך להיות לאדמדם,זה מין "ענן" כזה בצבע אדום שמכסה את הצד השמאלי של המסך כ-8% משטח המסך...ושמתי לב שעם הזמן זה רק גדל לאט לאט אבל גדל.

שמים לב לענן האדום בעיקר כשהמסך שחור אז זה הרבה יותר ברור ואם יש תמונה צבעונית אז לא כ"כ מרגישים,וכמובן אם יש תאורה זה מורגש פחות ובחושך זה הבה יותר מורגש.

ניסיתי את כל ההצעות שרשמו כאן בפורום אם זה מסך לבן שנשאר כל הלילה או המסך שחור-לבן שרץ על המסך גם כל הלילה ושום דבר לא עזר,הענן האדום כאן כדי להישאר :(

עושה רושם שלא מדובר בצריבה כי אין לזה צורה מוגדרת אלא מין ענן-ערפל כזה והוא הופיע באיזור שאין שם לוגואים של ערוצים או דברים סטטיים אחרים לכן אני לא חושב שמדובר בצריבה.

האם מדובר בצריבה או שאני צודק וצריבות לא יכולות לבוא בצורת ענן\ערפל אדום ?

עד עכשיו חשבתי שיש לי אחריות רק לשנה וגיליתי היום שיש לי אחריות של 3 שנים :)

אבל לפני שאני מתקשר לסמליין ומחיל את הוויכוח הבלתי נמנע איתם שבטוח יגרום לי לעצבים מיותרים אולי מישהו בפורום מכיר את התופעה ויכול להציע פיתרון ??

ומה אתם אומרים ? זאת תופעה רגילה שיש לה פיתרון או להתקשר מיידית לסמליין ?

תודה מראש

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

תתקשר לרטפון.
זה לא נשמע כמו צריבה, אלא תקלה אחרת בהתהוותה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

sky55 כתב:שלום לכולם,

רכשתי מסג סמסונג A450 לפני יותר משנה,בזמן האחרון שמתי לב שהצד השמאלי של המסך הפך להיות לאדמדם,זה מין "ענן" כזה בצבע אדום שמכסה את הצד השמאלי של המסך כ-8% משטח המסך...ושמתי לב שעם הזמן זה רק גדל לאט לאט אבל גדל.

שמים לב לענן האדום בעיקר כשהמסך שחור אז זה הרבה יותר ברור ואם יש תמונה צבעונית אז לא כ"כ מרגישים,וכמובן אם יש תאורה זה מורגש פחות ובחושך זה הבה יותר מורגש.

ניסיתי את כל ההצעות שרשמו כאן בפורום אם זה מסך לבן שנשאר כל הלילה או המסך שחור-לבן שרץ על המסך גם כל הלילה ושום דבר לא עזר,הענן האדום כאן כדי להישאר :(

עושה רושם שלא מדובר בצריבה כי אין לזה צורה מוגדרת אלא מין ענן-ערפל כזה והוא הופיע באיזור שאין שם לוגואים של ערוצים או דברים סטטיים אחרים לכן אני לא חושב שמדובר בצריבה.

האם מדובר בצריבה או שאני צודק וצריבות לא יכולות לבוא בצורת ענן\ערפל אדום ?

עד עכשיו חשבתי שיש לי אחריות רק לשנה וגיליתי היום שיש לי אחריות של 3 שנים :)

אבל לפני שאני מתקשר לסמליין ומחיל את הוויכוח הבלתי נמנע איתם שבטוח יגרום לי לעצבים מיותרים אולי מישהו בפורום מכיר את התופעה ויכול להציע פיתרון ??

ומה אתם אומרים ? זאת תופעה רגילה שיש לה פיתרון או להתקשר מיידית לסמליין ?

תודה מראש
...
sky55 שלום לך .

ראשית תתקשר לרטפון ולא למיני ליין .

ולא צריך להיות שום עצבים .
תראה מה יהיה ההסבר של הטכנאי של רטפון וז תתקדם הלאה .

בהצלחה ויום טוב לך . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

tomts
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

היתה לי תופעה דומה לפני כחודש ב-PS50A550. עבדתי עם ראטפון - בהתחלה הם לא הצליחו לאבחן את הבעיה. הגעתי למעבדה שלהם, הראתי להם במה מדובר (אצלי היה כתם ממש קטן, של כ-10 ס"מ מהפינה שמאלית עליונה. בעיקר בתמונות כהות כשבאזור המדובר יש צבעים של כחול או סגול) ובסוף הם השתכנעו. דיברו עם היצרן והמסך הוחלף לחדש לאחר כשבוע.

קיבלתי את המסך החדש לפני מספר ימים. ממש מרוצה מהשירות של סמליין בנושא!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”