אני לא רואה שהסראונד דיקודר שלי ברסיבר משתנה ל DD בצפיה ב NG

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

היי,

התחברתי היום להוט HD. יש לי שני ערוצי בסיס ו 5 HD. רק ב NG, ב INFO, כתוב AC3 אבל הרסיבר לא משתנה ל DOLBY DIGITAL כמו שהוא עושה כשאני מחובר אליו ב HDMI מה HTPC. האם זה AC3 סטריאו או שחסר לי משהו?

תודה מראש

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

אין לי YES MAX, אבל גם הפלייסטיישן וגם ה- DVD מחוברים אצלי באופטית.
רק כשאני מחבר באופטית אז הרסיבר יודע לפענח את האותות הדיגיטאליים בצורה טובה, ויודע לזהות האם מדובר ב- 5.1 או 2 או אפילו 2.1 (מסתבר שיש דבר כזה).
איך אתה מחבר אצלך את הממיר אל הרסיבר ?

במידה והפונקציה הזו קיימת - ניסית לבדוק האם אתה ברסיבר על "מצב זיהוי אוטומטי" (שזה אומר - אם יש DD, אז הוא יזהה DD אוטומטית, אם יש שיטה אחרת אז הוא יזהה את השיטה האחרת בצורה אוטומטית).

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

dvb-acavish כתב:אין לי YES MAX, אבל גם הפלייסטיישן וגם ה- DVD מחוברים אצלי באופטית.
רק כשאני מחבר באופטית אז הרסיבר יודע לפענח את האותות הדיגיטאליים בצורה טובה, ויודע לזהות האם מדובר ב- 5.1 או 2 או אפילו 2.1 (מסתבר שיש דבר כזה).
איך אתה מחבר אצלך את הממיר אל הרסיבר ?

במידה והפונקציה הזו קיימת - ניסית לבדוק האם אתה ברסיבר על "מצב זיהוי אוטומטי" (שזה אומר - אם יש DD, אז הוא יזהה DD אוטומטית, אם יש שיטה אחרת אז הוא יזהה את השיטה האחרת בצורה אוטומטית).
...
אני מחובר עם HDMI אבל גם המדיה סנטר שלי מחובר עם HDMI והרסיבר מזהה לבד אם מדובר ב DD או ב DTS. אני אנסה באמת לבדוק את זה עם אופטי\קואקסלי אבל אז השאלה היא האם אני צריך להתחבר עם קומפוננט לרסיבר או שאני יכול להשאר עם ה HDMI. אם רק עם קומפוננט אז אני בבעיה כי הרסיבר שלי לא עושה up conversion מאנאלוגי לדיגיטלי ואז אני אצטרך להעביר כבל 15-20 מטר למקרן.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”