היי,
התחברתי היום להוט HD. יש לי שני ערוצי בסיס ו 5 HD. רק ב NG, ב INFO, כתוב AC3 אבל הרסיבר לא משתנה ל DOLBY DIGITAL כמו שהוא עושה כשאני מחובר אליו ב HDMI מה HTPC. האם זה AC3 סטריאו או שחסר לי משהו?
תודה מראש
אני לא רואה שהסראונד דיקודר שלי ברסיבר משתנה ל DD בצפיה ב NG
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אין לי YES MAX, אבל גם הפלייסטיישן וגם ה- DVD מחוברים אצלי באופטית.
רק כשאני מחבר באופטית אז הרסיבר יודע לפענח את האותות הדיגיטאליים בצורה טובה, ויודע לזהות האם מדובר ב- 5.1 או 2 או אפילו 2.1 (מסתבר שיש דבר כזה).
איך אתה מחבר אצלך את הממיר אל הרסיבר ?
במידה והפונקציה הזו קיימת - ניסית לבדוק האם אתה ברסיבר על "מצב זיהוי אוטומטי" (שזה אומר - אם יש DD, אז הוא יזהה DD אוטומטית, אם יש שיטה אחרת אז הוא יזהה את השיטה האחרת בצורה אוטומטית).
רק כשאני מחבר באופטית אז הרסיבר יודע לפענח את האותות הדיגיטאליים בצורה טובה, ויודע לזהות האם מדובר ב- 5.1 או 2 או אפילו 2.1 (מסתבר שיש דבר כזה).
במידה והפונקציה הזו קיימת - ניסית לבדוק האם אתה ברסיבר על "מצב זיהוי אוטומטי" (שזה אומר - אם יש DD, אז הוא יזהה DD אוטומטית, אם יש שיטה אחרת אז הוא יזהה את השיטה האחרת בצורה אוטומטית).
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני מחובר עם HDMI אבל גם המדיה סנטר שלי מחובר עם HDMI והרסיבר מזהה לבד אם מדובר ב DD או ב DTS. אני אנסה באמת לבדוק את זה עם אופטי\קואקסלי אבל אז השאלה היא האם אני צריך להתחבר עם קומפוננט לרסיבר או שאני יכול להשאר עם ה HDMI. אם רק עם קומפוננט אז אני בבעיה כי הרסיבר שלי לא עושה up conversion מאנאלוגי לדיגיטלי ואז אני אצטרך להעביר כבל 15-20 מטר למקרן.dvb-acavish כתב:אין לי YES MAX, אבל גם הפלייסטיישן וגם ה- DVD מחוברים אצלי באופטית.
במידה והפונקציה הזו קיימת - ניסית לבדוק האם אתה ברסיבר על "מצב זיהוי אוטומטי" (שזה אומר - אם יש DD, אז הוא יזהה DD אוטומטית, אם יש שיטה אחרת אז הוא יזהה את השיטה האחרת בצורה אוטומטית)....
תודה