אהלן, אני חדש כאן, אז אם לא בפורום הנכון - מצטער מראש.
רכשתי את המכשיר APEX-5011 לפני כמה ימים, המטרה של כל סיפור הרכישה הייתה לחבר את המכשיר למגבר ברכב ולשמש אותו ממש כמחשב עם נגן מוזיקה\סרטים וGPS (הגיעה עם המכשיר **** על כרטיס של 512 מגה).
חיברתי את זה למגבר באמת ועד כאן הכל עובד יפה, אבל יש 2 בעיות:
1. הנגן המקורי שמגיע עם המערכת הפעלה של המכשיר (לא מערכת הפעלה WINDOWS CE אלא של המכשיר עצמו זו שבעברית) היא לא טובה ויש לה כפתורים קטנים לאצבע - במיוחד הווליום, כמובן שלשלוט על זה במהלך הנהיגה -בלתי אפשרי ובטח שלא עם העט סטיילוס.
2. המכשיר מגיע עם כרטיס זירון של 512 מגה שהתוכנת איגו8 עליו, אם אני מחליף כרטיס זיכרון ריק של איזה 2 ג'יגה ושם עליו שירים - אני צריך להחליף כל פעם בשביל לנווט או בשביל לשמוע מוזיקה\סרטים, יש לימשהו מושג מה הפתרון ואיך אני מחבר בין השניים?
הפתרון שלי הלא כלכך טוב לעיה הראשונה הוא היה לחפש ברשת פתרונות ומצאתי מה שנקרא MioPocket עקבתי אחרי המדריך שהיה שם ולמרות שלא מצוין שם את המכשיר שלי APEX 5011 בכל זאת הצלחתי להתקין אבל יש בעיה שהתוכנה עצמה לא תאומת ב100% למכשיר שלי ויש פה ושם בעיות, בכל מקרה האייקונים בתוכנה הזו לא מספיק גדולים בשביל שזה יהפוך להיות מתאים לנהיגה, נניח אני רוצה ללחוץ על נגן מדיה פתאום אני לוחץ על משהו אחר - קיצר לא ידידותי בכלל לנהיגה (אולי אפשר לשחק שם ולהגדיל אותם - לא ניסיתי).
בכל מקרה מחקתי את זה מהכרטיס זיכרון וראיתי שיש עוד 2 דברים:
MIoPocket LITE שזה בלי הרבה תוכנות ואייקונים גדולים (שאין הרבה תוכנות ושטויות אחרות יש מקום לאייקונים גדולים) וזה תוכנה מתאימה - אבל אני לא מצליח להתקין אותה.
וVisualGPS שזה בכלל תוכנה מפוצצת - הבעיה שגם אותה אני לא יודע איך להתקין.
אם יש תוכנות אחרות שאני לא כיר - אשמח לשמוע.
בכל מקרה, אשמח אם תהיה התייחסות לכמה בעיות שיש לי כאן.
תודה מראש,
אוהד.
**אין לי גישה לזיכרון הפנימי של המכשיר - רק לכרטיס הזיכרון.
**על המכשיר יש WINCE 5 עד כמה שהבנתי.
לינק לVisualGPS:
http://projects.lanik.org/GPSProject_00.htm
ולינק לMioPocket LITE:
http://www.gpspassion.com/forumsen/topi ... hichpage=1
*****בגדול! מה שאני צריך זה פשוט תוכנה שיש לה נגן מוזיקה\נגן סרטים ושימוש בGPS בתוכנת אייגו8 שקיבלתי, ושבתוכנות מדיה האלה (מוזיקה וסרטים) יהיו אייקונים גדולים לווליום\פלאי\פאוס\סטופ.
התקנת MIO POCKET על APEX5011, מישהו יודע איך? תודה!
אוהד!
כבעל נסיון בפתיחת APEX 5011 , אבקש את עזרתך בהדרכה איך לעשות זאת כמו אילו קבצים לשנות/למחוק וכו"
האם השמשת במיופוקט/מיופוקטלייט ?
אלו תוכנות ניווט הצלחת להתקין עם המיופוקט ?
איזה תוכנת פלייר לניגון מוסיקה התקנת במכשיר ואיך?
עזרתך אודה
חיים
נ.ב כל הכבוד על הפרויקט שלך !!!!!!!11
כבעל נסיון בפתיחת APEX 5011 , אבקש את עזרתך בהדרכה איך לעשות זאת כמו אילו קבצים לשנות/למחוק וכו"
האם השמשת במיופוקט/מיופוקטלייט ?
אלו תוכנות ניווט הצלחת להתקין עם המיופוקט ?
איזה תוכנת פלייר לניגון מוסיקה התקנת במכשיר ואיך?
עזרתך אודה
חיים
נ.ב כל הכבוד על הפרויקט שלך !!!!!!!11