NOWCOM / Apex STB266 / Konka980
היי,
מרוב השוואות הלכתי לאיבוד...אני צריך לרכוש מקלט דיגיטלי לשידורי הטלויזה להורי שגרים במושב מרחק 15 קילומטר מאיתנים (קו אווירי).
האפשרויות הם בין Apex STB266 לבין KONKA980 ועכשיו גם... בין NOWCOM (אני חושב NC8336 - האם ישנם עוד דגמים מופצים?)
בבבבקקקקשששההה!!! מי מומלץ? מממה ששמעת וקראת עד כה, למי יש הכי הרבה קהל משתמשים מרוצה? (מהפונקציות הבסיסיות) כמובן שזה אינדיוידואלי. אבל בכל זאת איפה נצפו הכי הרבה אהדות? Please...
למקלט רצוי שתהא אפשרות הקלטה מתוזמנת מהטלויזיה גם כשהם לא בבית והטלויזיה כבויה.אפשרות לראות את הקובץ המוקלט גם במחשב (mpeg / avi) - אבל לא חובה.
ועוד שאלה קטנה, האם יש ממיר מומלץ לרכישה באיביי?
תודה!!!!
מרוב השוואות הלכתי לאיבוד...אני צריך לרכוש מקלט דיגיטלי לשידורי הטלויזה להורי שגרים במושב מרחק 15 קילומטר מאיתנים (קו אווירי).
האפשרויות הם בין Apex STB266 לבין KONKA980 ועכשיו גם... בין NOWCOM (אני חושב NC8336 - האם ישנם עוד דגמים מופצים?)
בבבבקקקקשששההה!!! מי מומלץ? מממה ששמעת וקראת עד כה, למי יש הכי הרבה קהל משתמשים מרוצה? (מהפונקציות הבסיסיות) כמובן שזה אינדיוידואלי. אבל בכל זאת איפה נצפו הכי הרבה אהדות? Please...
למקלט רצוי שתהא אפשרות הקלטה מתוזמנת מהטלויזיה גם כשהם לא בבית והטלויזיה כבויה.אפשרות לראות את הקובץ המוקלט גם במחשב (mpeg / avi) - אבל לא חובה.
ועוד שאלה קטנה, האם יש ממיר מומלץ לרכישה באיביי?
תודה!!!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יש לי את ה Konka 980 וה- NOWCOM NC8336.
בפה מלא אני יכול לומר כי ה NOWCOM הרבה יותר טוב מבחינת יציבות, ממשק משתמש וגמישות בהקלטה.
ה 980 לא יציב כלל ולרוב נתקע.
בפה מלא אני יכול לומר כי ה NOWCOM הרבה יותר טוב מבחינת יציבות, ממשק משתמש וגמישות בהקלטה.
ה 980 לא יציב כלל ולרוב נתקע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המקלט אמור להיות זמין בסניפי אופיס-דיפוט השונים.
במידה ולא, פנה ל Nowcom בשאילתה.
במידה ולא, פנה ל Nowcom בשאילתה.
תודה!
קניתי את ה-nowcom ועלפניו נראה שהבחירה אכן הייתה נכונה.
אבל... האנטנה הפנימית לא מספיקה צריך לעמוד עם האנטנה ביד בזוית מסוימת על מנת שיקלוט וגם זה לפעמים...
איזו אנטנה חיצונית/פנימית טובה מומלצת?
(להזכיר: מדובר בבית במושב בן שמן וטעיתי מקודם המרחק הוא כ-30 ק"מ אוירית מאיתנים)
קניתי את ה-nowcom ועלפניו נראה שהבחירה אכן הייתה נכונה.
אבל... האנטנה הפנימית לא מספיקה צריך לעמוד עם האנטנה ביד בזוית מסוימת על מנת שיקלוט וגם זה לפעמים...
איזו אנטנה חיצונית/פנימית טובה מומלצת?
(להזכיר: מדובר בבית במושב בן שמן וטעיתי מקודם המרחק הוא כ-30 ק"מ אוירית מאיתנים)
זיו- אני משתמש בקונקה 850 מאז יולי. אני יכול לאמר בפה מלא כי הממיר לא נתקע לי ולו פעם אחת. רמת התפריטים טובה מאוד, העדכונים השוטפים מטלראן בהחלט עוזרים. קונקה מייצרת ממירים לקליטה מלווין מזה מספר שנים.ziv_r כתב:יש לי את ה Konka 980 וה- NOWCOM NC8336.
ה 980 לא יציב כלל ולרוב נתקע....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sathack,
עוד כמה משתמשים דיווחו על תופעות דומות. ייתכן וזה שילוב תרחיש מסויים של שימוש במקלט אשר לא נעשה אצלך ולכן אתה לא נחשף לבעיה.
ואם אתה חושב שהתפריטים של ה 980 ברורים, חכה שתראה מקלטים אחרים (אפשר לחשוב כמה אנחנו משחקים כבר עם התפריטים
).
עוד כמה משתמשים דיווחו על תופעות דומות. ייתכן וזה שילוב תרחיש מסויים של שימוש במקלט אשר לא נעשה אצלך ולכן אתה לא נחשף לבעיה.
ואם אתה חושב שהתפריטים של ה 980 ברורים, חכה שתראה מקלטים אחרים (אפשר לחשוב כמה אנחנו משחקים כבר עם התפריטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ברמה טובה מאוד.
כל ההערות שהיו לי לגבי המקלט, הועברו אליהם והם ישמו זאת בעדכון הקושחה האחרון.
כל ההערות שהיו לי לגבי המקלט, הועברו אליהם והם ישמו זאת בעדכון הקושחה האחרון.
זיו, ומה לגבי הבעייתיות בהקלטה? אם הבנתי אותך נכון, רק ליישום אחד יש גישה להתקן האחסון בכל פעם. עם אי האפשרות להקליט 2 תוכניות במקביל עוד אפשר לחיות, אבל זה שאי אפשר לצפות בתוכן מוקלט בזמן שמתבצעת הקלטה זה מאוד בעייתי. האם פנית אליהם לגבי זה? ידוע לך אם מדובר במגבלה של חומרה או של תוכנה?
ומתוך סקרנות - איזה דברים הם תיקנו בעדכון הקושחה?
ומתוך סקרנות - איזה דברים הם תיקנו בעדכון הקושחה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הרבה הערות לגבי אופן ניהול ההקלטות, הממשק, אופן הפעולה ועוד.
זה מנוהל על כמה עשרות אימיילים אז אני מקווה שזה בסדר שהצגתי רק תקציר
זה מנוהל על כמה עשרות אימיילים אז אני מקווה שזה בסדר שהצגתי רק תקציר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag