המלצה לשדרוג רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שמי אמיר , אני יחסית טירון בתחום , מחזיק מגבר ו Pre-amp של Hafler 130W עם מערכת רמקולים של אינפיניטי מיקרו -2
כעת המערכת מוצבת בחלל גדול - 6X4 מ' אינה מספקת
האם מישהו יכול ליעץ לגבי רמקולים רצפתיים בתחום של 4000 ש"ח היכולים לשפר , לא שולל אפשרות של יד שניה :מבולבל: :מבולבל:

גלעדשביט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ההמלצה שלי היא לא "לא לשלול אפשרות של יד שניה" אלא לקנות (!) יד שניה

יש כל כך הרבה אתרים של מכירת רמקולים יד שניה ( אגב פה באתר תמצא לא מעט הפתעות ב"לוחות") וב4000 אתה יכול לקנות רמקולים בשווי 7 K.... ורמקולים רצפתיים בשווי של 7000 שח הם כנראה יותר טובים... אבל רק כנראה . ואתה חייב לשמוע אותם בשילוב עם המגבר שלך !!

האיכות של הרמקולים לא יורדת עם השנים היא יורדת עם טיפול לא טוב , ווליומים מפוצצים נפילות וכו אבל מי שהשקיע 7000 שח ברמקול הוא כנראה מהטיפוסים שיודע להעריך אותו ולטפל בו כמו שצריך...
חוץ מזה אני בגישה שזבל של 1 הוא אוצר של 2 ...

גם ככה נגמרים לנו פה המשאבים .... אם אפשר לחסוך אז למה לא ? :?:

בהצלחה!
אגב יש מאמרים על ציוד יד שניה כדאי לך להציץ!
שזאם !

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

תודה גלעד על ההתיחסות המהירה

שליחה #3 

אך מכיוון שהידע שלי בתחום יחסית מצומצם , האם יש לך או לחברים אחרים מידע יותר ספציפי לגבי אופי הרמקולים הדרושים בחלל בגודל כזה ( סלון של דירה גדולה ) לאור הנתונים של המגבר , מבחינת הנצילות וההתנגדות הדרושה של הרמקולים ותווך התדרים הדרוש או שנתונים אלו אינם כלל חשובים ומה שחשוב זה פשוט להאזין .
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

על הנייר המגבר חזק ואינך צריך להיות מוגבל לגבי הרמקולים שהנך מחפש. בכל מקרה המלצתי היא לשמוע את הרמקולים עם המגבר ולוודא כי אינו מתאמץ גם בווליום בינוני-גבוה.

במידה והנך הולך על רמקולים יד שניה אז לא ניתן כ"כ להמליץ שכן התחלופה מאד גבוהה. במקומך לא הייתי פוסל רמקולים מדפיים שכן ישנם דגמים אשר מורגשים היטב גם בחדרים גדולים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”