התרשמות מ-NGN של בזק - מהירות גלישה של 15MB
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מה אומר לכם? היום התחברתי ל-NGN של בזק במהירות של 15MB לשניה (המהירות הגבוהה ביותר לפני שהמחירים נהיים מטורפים)
עולה לי 240 ש"ח - העלות כוללת עלות חודשית לבזק (WOW) ולבזק בינלאומי כספק (עלות לפרייוט NGN שלהם וכ-GAMER!)
חד וחלק - אמליץ לכם בלב שלם! הכל טס! מהירות ירידה מלאה מג'יגה-ניוז, טורנטים ואפילו האימיול התעורר לחיים ומוריד בקצבים מרשימים.
סך הכל אחלה מוצר בעלות סבירה לעומת האלטרנטיבות האיטיות.
עולה לי 240 ש"ח - העלות כוללת עלות חודשית לבזק (WOW) ולבזק בינלאומי כספק (עלות לפרייוט NGN שלהם וכ-GAMER!)
חד וחלק - אמליץ לכם בלב שלם! הכל טס! מהירות ירידה מלאה מג'יגה-ניוז, טורנטים ואפילו האימיול התעורר לחיים ומוריד בקצבים מרשימים.
סך הכל אחלה מוצר בעלות סבירה לעומת האלטרנטיבות האיטיות.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
באמת? הייתי בטוח שזה יקח הרבה יותר זמן, אבל אני רואה שהגושפנקא של UFI של המתחרים עושה את שלהdanlior כתב:תודה עפר. כתל אביב אני כבר כמה חודשים מחכה ונראה לי שאני מן המאספים. עד סוף השנה האזרחית כל הארץ אמורה להיות מכוסה....
Need more cowbell
אף אחד בבזק לא חושב / מתכנן להגיע לפריסה מלאה של NGN עד סוף השנה הזו.danlior כתב:תודה עפר. כתל אביב אני כבר כמה חודשים מחכה ונראה לי שאני מן המאספים. עד סוף השנה האזרחית כל הארץ אמורה להיות מכוסה....
התוכניות שלהם מדברות על פריסה של 80% תוך שלוש שנים (כלומר, עד סוף 2011 לפחות).
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
danlior,
כל הערכות מדברות על שנתיים שלוש... אתה כנראה באיזור שהוא בעדיפות עבורם.
בכל מודיעין אין, גם באיזור העבודה שלי (יקנעם) וגם לא באיזור איפה שההורים שלי או האחות שלי גרים בחיפה.
בקיצור, זה היורה, לא המאסף.
כל הערכות מדברות על שנתיים שלוש... אתה כנראה באיזור שהוא בעדיפות עבורם.
בכל מודיעין אין, גם באיזור העבודה שלי (יקנעם) וגם לא באיזור איפה שההורים שלי או האחות שלי גרים בחיפה.
בקיצור, זה היורה, לא המאסף.
אני בדיוק הצטרפתי ל10 מגה דרך בזק בינלאומי (עלות של 150 שקל סה"כ), ואצלי האינטרנט לא יציב. לפעמים מהיר מאוד ולפעמים איטי. מה גם שהפינג שלי לאנגליה הוא גרוע.
ביקשתי חבילת גיימר בהצטרפות אבל לא נתנו לי כי אי אפשר גם באנדל וגם גיימר. מה הקשר בין שני הדברים אין לי מושג
ביקשתי חבילת גיימר בהצטרפות אבל לא נתנו לי כי אי אפשר גם באנדל וגם גיימר. מה הקשר בין שני הדברים אין לי מושג
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
למעוניינים, זכרון יעקב אמורהdanlior כתב:תודה עפר. כתל אביב אני כבר כמה חודשים מחכה ונראה לי שאני מן המאספים. עד סוף השנה האזרחית כל הארץ אמורה להיות מכוסה....
להיות מחוברת במהלך הרבעון הראשון 2010.
לא מפתיע שכרגע, בשלב ההשקה, הכל טס. טיפשים הם לא, הם יודעים מי הצרכנים של השירות הזה, ורק חסר להם שהרשת תוצף בטענות על Traffic Shaping כבר עכשיו. השאלה היא מה יקרה כשתהיה לספקים מסה קריטית של לקוחות ב NGN (וברור למה לקוח של השירות הזה מצפה - download במהירות מקסימלית, 24/7). אם הספקים ייתפתו באיזשהו שלב לכיוון traffic shaping הם ייקברו את השירות הזה דיי מהר (יהפןך להיות סוג של 5HD - חבילה יקרה בלי תוכן אמיתי)
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
צודק
אם עד עכשיו הם שילמו סכום X על תעבורה עם הרבה יוזרים של 5מגה,הרי שלאותם אנשים יהיה מעכשיו 10מגה והלאה,משמע הם ישלמו כפול.
לדעתי TrafficShaping או הגבלות הורדה/העלאה בצורה זו או אחרת יהיו בלתי נמנעות (ע"ע אינטרנט בכבלים בבלגיה)
לדעתי TrafficShaping או הגבלות הורדה/העלאה בצורה זו או אחרת יהיו בלתי נמנעות (ע"ע אינטרנט בכבלים בבלגיה)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
גם אני מחובר ב-NGN
10מגה,ספקית אורנג'
הכל טס
10מגה,ספקית אורנג'
הכל טס
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
לידיעה :danlior כתב:מה אומר לכם? היום התחברתי ל-NGN של בזק במהירות של 15MB לשניה (המהירות הגבוהה ביותר לפני שהמחירים נהיים מטורפים)
....
היום (4/11 ,בהפרש 3 ימים בלבד) כבר הציעו לי (בזק בינל+בזק) 15 MB במחיר 215 ש"ח,10 MB במחיר 155 ש"ח .
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
זאת לא ממש טיסה.amirchen כתב:לי יש את ה-10M של ה-NGN (אחרי שהיה לי 2.5M) וזה ממש טס.
אני הורדתי אתמול 10 קבצים של 700 מגה כל אחד בשעתיים....
אני עם ה5מגה מוריד על המקס (650קיי) קובץ 700מגה ב19וחצי דקות בול.
אתה אמור להוריד על 1300קיי כל קובץ שזה בערך 9דקות לקובץ.
משמע היית אמור להוריד את ה10 קבצים בשעה וחצי.