ערוץ קופא כאשר win7 נכנס ל SLEEP.
לאחר שהמחשב נכנס ך SLEEP בפעם הראשונה, כאשר אני ניכנס ל 7MC ומנסה להפעיל ערוץ כלשהו, המערכת מגיבה לאט מאוד ובקושי רב מצליחה לזוז, רק כאשר אני הורג את ה-7MC אני מצליח לחזור למחשב.
הבעיה נפתרת כאשר אני מבצע ריסט למחשב.
סוג הלוכד שלי הוא: AVerMedia A707 PCIe Dual Hybrid Analog/DVBT/DVBS.
הבעיה נפתרת כאשר אני מבצע ריסט למחשב.
סוג הלוכד שלי הוא: AVerMedia A707 PCIe Dual Hybrid Analog/DVBT/DVBS.
טוב אז הבעיה שלך בדריורים של ATI
בגרסה 9.9 ו 9.10 הם הרסו משהו וכל פעם שהמחשב נכנס ל SLEEP יש בעיות ניגון אחרי זה (יש די הרבה מידע לגבי זה בכל מיני פורומים כולל פורום של ATI)
בגדול יש לך שתי אפשרויות או להמתין ל 9.11 ואולי הם יתקנו את הBUG הזה או לחזור לגרסה 9.8 בה הכול עובד בסדר.
בגרסה 9.9 ו 9.10 הם הרסו משהו וכל פעם שהמחשב נכנס ל SLEEP יש בעיות ניגון אחרי זה (יש די הרבה מידע לגבי זה בכל מיני פורומים כולל פורום של ATI)
בגדול יש לך שתי אפשרויות או להמתין ל 9.11 ואולי הם יתקנו את הBUG הזה או לחזור לגרסה 9.8 בה הכול עובד בסדר.
זה משהו אחרtheAman כתב:כן, גם לי זה קורה, ולא רק ב-7MC, אלא כל פעם שהמחשב נכנס ל-SLEEP,
אני פשוט ביטלתי את ה-SLEEP.
כרטיס מסך - ATI 5770....
בגדול גם לי וגם להרבה אנשים אחרים SLEEP עבד ללא כל בעיה עד שלא התקנתי דרוירים 9.9
זה קצת בעייתי לעבוד ללא SLEEP זה סתם בזבוז חשמל כי אם המחשב משמש כ HTPC חלק גדול מהזמן הוא לא עושה כלום
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני ישר התקנתי את הדרייברים החדשים (זה מה שגורם לי לבעיות), אבל, לא נורא, נחיה עם זה עוד קצת.is99 כתב:זה משהו אחרtheAman כתב:כן, גם לי זה קורה, ולא רק ב-7MC, אלא כל פעם שהמחשב נכנס ל-SLEEP,
אני פשוט ביטלתי את ה-SLEEP.
כרטיס מסך - ATI 5770....
בגדול גם לי וגם להרבה אנשים אחרים SLEEP עבד ללא כל בעיה עד שלא התקנתי דרוירים 9.9
זה קצת בעייתי לעבוד ללא SLEEP זה סתם בזבוז חשמל כי אם המחשב משמש כ HTPC חלק גדול מהזמן הוא לא עושה כלום...
המחשב שלי הוא לא HTPC, אז כמעט תמיד הוא עושה משהו ברקע, כך שה-SLEEP לא מהותי לי.
ד"א,
ידוע כבר מתי יצאו הדרייברים החדשים של ATI?