האם ה xtreamer הוא המזרימדיה המתאים בשבילי?
שלום רב, אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מזרימדיה והחלטתי להוציא לפועל את התכנון ולקנות.
בהתחלה חשבתי על venice v38 שיש לו כונן DVD מובנה אבל המחיר גבוה מידי (1800 ש"ח), אחר כך הגיע הפופקורן A-110 לארץ ב 1300 ש"ח אבל נעלם מהר מהמלאי.
בכל אופן אין לי צורך בהזרמה דרך הרשת. אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני דרך ה USB שעליו יהיה כל התכנים. כמו כן חשובה מאוד תמיכה בעברית ולכן ה WD TV ירד מהפרק.
המטרה היא שכל קבצי MKV 720 ו 1080 ירוצו בלי קרטועים ובעיות. האם ה xtreamer עומד בזאת? כי לפי מה שאני זוכר, כשה xtreamer יצא אנשים דיווחו על קרטועים בקבצים שונים.
בהתחלה חשבתי על venice v38 שיש לו כונן DVD מובנה אבל המחיר גבוה מידי (1800 ש"ח), אחר כך הגיע הפופקורן A-110 לארץ ב 1300 ש"ח אבל נעלם מהר מהמלאי.
בכל אופן אין לי צורך בהזרמה דרך הרשת. אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני דרך ה USB שעליו יהיה כל התכנים. כמו כן חשובה מאוד תמיכה בעברית ולכן ה WD TV ירד מהפרק.
המטרה היא שכל קבצי MKV 720 ו 1080 ירוצו בלי קרטועים ובעיות. האם ה xtreamer עומד בזאת? כי לפי מה שאני זוכר, כשה xtreamer יצא אנשים דיווחו על קרטועים בקבצים שונים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קראתי אבל אין שם התייחסות לגבי הזרמת MKV 720 , 1080 בדיסק קשיח חיצוני . כתוב שם כי רצוי לנגן קבצי וידאו בדיסק קשיח פניני או חיצוני אז מכאן אולי אפשר להבין שאין בעיות בנושא הזה אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את זה בוודאות מבעלי ה xtreamer.
הפורום נועד גם לצורך תמיכה בשאלות של חברים!
הפורום לא נועד רק לצורך תגובות על מאמרים.חבר שיש לו תהיות,שאלות שמשהו לא ברור לזה נועד המקום להתיעצות ,שיתוף,מידע ועוד.... לכן פורום זה פופולרי בקרב המישתמשים.אני בטוח שקרא את הביקורת ופשוט עדיין לא נעול על החלטה ומבקש להתייעץ.Catskinner כתב:את הביקורת של זיו קראת?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אם לא כתוב ספציפית על בעיה, אז אין כזו. לא צריך לכתוב על כל קומבינציה של קובץ + מכשיר (אחרת לא יהיה סוף לסקירות) אלא אנחנו משתדלים להצביע על בעיות.
- oferlaor
- מנהל

ds123,
עד כמה שאני יודע, אין אף נגן שעושה את זה. יש נגנים שיש להם כונן מובנה ורק אז זה באמת עובד. הם פשוט לא מכניסים את המנגנונים שמאפשרים פיענוח DVD אם אין כונן, זה עולה לא מעט כסף ה-LICENSE הזה.
עד כמה שאני יודע, אין אף נגן שעושה את זה. יש נגנים שיש להם כונן מובנה ורק אז זה באמת עובד. הם פשוט לא מכניסים את המנגנונים שמאפשרים פיענוח DVD אם אין כונן, זה עולה לא מעט כסף ה-LICENSE הזה.
ואפשר להעתיק את ה DVD למחשב , להעביר לדיסק קשיח ואז לצפות בו XTREAMER עם תפריטים והכל?oferlaor כתב:ds123,
עד כמה שאני יודע, אין אף נגן שעושה את זה. יש נגנים שיש להם כונן מובנה ורק אז זה באמת עובד. הם פשוט לא מכניסים את המנגנונים שמאפשרים פיענוח DVD אם אין כונן, זה עולה לא מעט כסף ה-LICENSE הזה....
- oferlaor
- מנהל

לא יודע לגבי ה-XTREAMER, אבל במזרימדיות עם תמיכה ב-ISO אפשר לעשות RIP לסרט בעזרת תוכנה בכגון DVD DECRYPTER או SHRINK DVD ואת התוצאה לנגן מתוך הרשת או מתוך הנגן עצמו.
כל קטלוג סרטי הילדים שלי הומר לקבצים כאלה וכך אנחנו מנגנים את זה בבית, אחרי אין ספור בעיות שנוצרו אחרי שהקטן קירצף כמה דיסקים.
כל קטלוג סרטי הילדים שלי הומר לקבצים כאלה וכך אנחנו מנגנים את זה בבית, אחרי אין ספור בעיות שנוצרו אחרי שהקטן קירצף כמה דיסקים.
ממה שהבנתי כרגע האקסטרימר מסוגל לקרוא DVD מכונן חיצוני שמחובר בUSB, אבל רק DVD ממש (סרטים בפורמט DVD), ולא מוגנים, וגם לא DATA. כלומר קבצי AVI או MKV מDVD הוא לא יודע לקרוא. יש לזה דרישה די גדולה, ולכן יש סיכוי טוב שזה יכנס בעתיד.
בכל מקרה - אם יש מחשב מחובר ברשת אפשר לשתף את הכונן של המחשב ולקרוא ישירות משם, ניסיתי את זה וזה עובד.
בכל מקרה - אם יש מחשב מחובר ברשת אפשר לשתף את הכונן של המחשב ולקרוא ישירות משם, ניסיתי את זה וזה עובד.
karpe- הרעיון של שיתוף הכונן מהמחשב מעניין מאוד. הבעיה שהראוטר שלי הוא תקן G ולפי מה שהבנתי הזרמה דרך הרשת ב G מקרטעת.
יש מישהו שיש לו xtreamer ויכול לומר בוודאות שהוא תומך ב ISO של DVD עם תפריטים?
לגבי דיסק קשיח חיצוני, צריך לקנות במהירות 7200RPM או ש 5400 יספיק? נחוץ שיהיה לו חיבור לחשמל?
לגבי דיסק קשיח חיצוני, צריך לקנות במהירות 7200RPM או ש 5400 יספיק? נחוץ שיהיה לו חיבור לחשמל?
- oferlaor
- מנהל

karpe,
מנסיון עם מכשירים אחרים, זה יעבוד רק במקרים מסויימים בלבד (בעיקר כשמדובר בדיסקים ללא הגנה).
עדיין לא ראיתי מכשיר שעובד 100% בלי גמגומים עם DVD בשיטת שיתוף דרך הרשת...
אני לא אומר שזה לא אפשרי, רק שהתייאשתי מלנסות את זה.
מנסיון עם מכשירים אחרים, זה יעבוד רק במקרים מסויימים בלבד (בעיקר כשמדובר בדיסקים ללא הגנה).
עדיין לא ראיתי מכשיר שעובד 100% בלי גמגומים עם DVD בשיטת שיתוף דרך הרשת...
אני לא אומר שזה לא אפשרי, רק שהתייאשתי מלנסות את זה.
לא צריכה להיות בעיה עם ראוטר G, אני מזרים עם הראוטר 720P, אז DVD לא צריך להוות אתגר גדול.ds123 כתב:karpe- הרעיון של שיתוף הכונן מהמחשב מעניין מאוד. הבעיה שהראוטר שלי הוא תקן G ולפי מה שהבנתי הזרמה דרך הרשת ב G מקרטעת.
לגבי דיסק קשיח חיצוני, צריך לקנות במהירות 7200RPM או ש 5400 יספיק? נחוץ שיהיה לו חיבור לחשמל?...
לא ניסיתי לנגן DVD ממש ע"י השיתוף של הכונן ברשת, רק כמה סרטונים שהיו לי על DVD, אבל אני מוכן לנסות ולדווח.
לגבי ISO עם תפריטי DVD - עובד בוודאות, בדקתי בעבר.
דיסק קשיח חיצוני - לי יש 5400, זה ממש לא פקטור, מנגן 1080P בלי בעיה. דיסק שעובד עם חיבור למחשב בלי חשמל חיצוני יעבוד גם פה. לי יש WD 320G 2.5.
אחלה, תודה על התשובות. אשמח אם תבדוק ניגון סרט DVD דרך הכונן במחשב ותדווח פה. תודה מראש.karpe כתב:לא צריכה להיות בעיה עם ראוטר G, אני מזרים עם הראוטר 720P, אז DVD לא צריך להוות אתגר גדול.ds123 כתב:karpe- הרעיון של שיתוף הכונן מהמחשב מעניין מאוד. הבעיה שהראוטר שלי הוא תקן G ולפי מה שהבנתי הזרמה דרך הרשת ב G מקרטעת.
לגבי דיסק קשיח חיצוני, צריך לקנות במהירות 7200RPM או ש 5400 יספיק? נחוץ שיהיה לו חיבור לחשמל?...
לא ניסיתי לנגן DVD ממש ע"י השיתוף של הכונן ברשת, רק כמה סרטונים שהיו לי על DVD, אבל אני מוכן לנסות ולדווח.
לגבי ISO עם תפריטי DVD - עובד בוודאות, בדקתי בעבר.
דיסק קשיח חיצוני - לי יש 5400, זה ממש לא פקטור, מנגן 1080P בלי בעיה. דיסק שעובד עם חיבור למחשב בלי חשמל חיצוני יעבוד גם פה. לי יש WD 320G 2.5....
טוב, חיפשתי היטב, ומסתבר שאין לי שום DVD של ממש. אז שמתי DVD שיש עליו סרט MKV ב-720P בכונן של המחשב, וניגנתי אותו בסטרימר דרך הרשת האלחוטית (G להזכירכם) בצורה חלקה לגמרי. אז נראה לי שאפשר לומר בבטחון שDVD שהוא פחות תובעני מבחינת תעבורה ינוגן בלי שום בעיה.
karpe אם תוכל תנסה לנגן את הקובץ הבא על ה- xtreamer דרך הכונן USB החיצוני ודווח אם מנוגן ללא תקלות.karpe כתב: דיסק קשיח חיצוני - לי יש 5400, זה ממש לא פקטור, מנגן 1080P בלי בעיה. דיסק שעובד עם חיבור למחשב בלי חשמל חיצוני יעבוד גם פה. לי יש WD 320G 2.5....
http://rapidshare.com/files/203646567/n ... le_4.1.mkv
תודה.
אוקיי, זה כבר טוב, אבל מעניין אם ניתן לנגן DVD מלא עם הגנות. אם כן אז זה פלוס גדול מאוד ל xtreamer.karpe כתב:טוב, חיפשתי היטב, ומסתבר שאין לי שום DVD של ממש. אז שמתי DVD שיש עליו סרט MKV ב-720P בכונן של המחשב, וניגנתי אותו בסטרימר דרך הרשת האלחוטית (G להזכירכם) בצורה חלקה לגמרי. אז נראה לי שאפשר לומר בבטחון שDVD שהוא פחות תובעני מבחינת תעבורה ינוגן בלי שום בעיה....
מנגן כמו גדול, בלי בעיה.olorin כתב:karpe אם תוכל תנסה לנגן את הקובץ הבא על ה- xtreamer דרך הכונן USB החיצוני ודווח אם מנוגן ללא תקלות.karpe כתב: דיסק קשיח חיצוני - לי יש 5400, זה ממש לא פקטור, מנגן 1080P בלי בעיה. דיסק שעובד עם חיבור למחשב בלי חשמל חיצוני יעבוד גם פה. לי יש WD 320G 2.5....
http://rapidshare.com/files/203646567/n ... le_4.1.mkv
תודה....