תגובות לביקורת: הפרונטו של פיליפס מקטין מימדים: Pronto 9300
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עפרבסה"כ המכשיר עמד בציפיות במצב STANDALONE אך הפריע לי העובדה שלא תמך ב-WPA והקושי להגדיר את המכשיר לא היה ברור מעליו. נקווה שבנקודה הזו פיליפס תשפר את המנגנון....
נראה לי שלא התקינו לך את הגרסה האחרונה.
אני דילגתי כי אצלי RFX9600 מחובר דרך רשת קווית
[left]
What’s new? (24 July 2009)
Many new features become available with this new release. Below the most important are listed:
· WPA2 support: the Prontos can now be used in a more secure WPA environment. As WPA takes more time to authenticate and associate the response time of a first button press on the panel in sleep mode will take 1-2 sec.
· Roaming: Advanced settings in the PEP2 editor allow better roaming behavior (reconnection to another access point when moving the Pronto through the home). See System Properties –Network – Advanced WiFi button.
· Improved control panel response after wake-up: In the advanced network settings you can indicate in more detail the amount of access points used and the used WiFi channels. When set properly this will improve the panel response after wake up.
[/left]
אכן, יש לי שלושהבבית "פרונטואי" ממוצע יש לרוב יותר ממכשיר פרונטו אחד....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מסכים איתכם (ולא בגלל שיש לי אינטרס או אני מנסה להגן על משהו).
צריך לזכור שעל כל POWER USER שיש פה באתר, יש מאות של צרכנים שאין להם מושג בתכנות ולא רוצים להתעסק בתכנות של שלטים.
אתם יודעים מה? אפילו הרמוני זה "מסובך" בשבילם וגם שם המוכרים בחנויות עושים את התכנות עבורם וגובים על זה כסף.
לפיליפס יש סדרות של שלטים שאמורים להתחרות בהרמוני וזה לא סידרת הפרונטו אלא סידרת ה-Prestigo
http://www.consumer.philips.com/c/prest ... MER%3Dtrue
צריך לזכור שעל כל POWER USER שיש פה באתר, יש מאות של צרכנים שאין להם מושג בתכנות ולא רוצים להתעסק בתכנות של שלטים.
אתם יודעים מה? אפילו הרמוני זה "מסובך" בשבילם וגם שם המוכרים בחנויות עושים את התכנות עבורם וגובים על זה כסף.
לפיליפס יש סדרות של שלטים שאמורים להתחרות בהרמוני וזה לא סידרת הפרונטו אלא סידרת ה-Prestigo
http://www.consumer.philips.com/c/prest ... MER%3Dtrue
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היחידים שהחליטו ש Harmony מהווה תחרות ל Pronto הם אלו שהחליטו לתמחר אותם באופן דומה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בסטאפ שלי אני לא יכול לחשוב על Harmony
- יש לי שלושה מכשירים ב-RS232. למשל: כאשר SSP נדלק, אני שולח לו פקודה שקובעת ווליום על 20db- דרך RS232. ילדים משחקים לפעמים.. כדי לא לדפוק רמקולים/הגברה, די חשוב לי
- יש לי אפליקציה - Squeezebox קליינט - שרץ על 9600. פונציונליות מלאה. בעזרת RS232 ורשת, אני יכול לשים שירים, לשלוט על ווליום ודברים אחרים (פילטרים של DAC למשל) בלי לכוון בכלל את השלט על המערכת.
- יש לי שלושה מכשירים ב-RS232. למשל: כאשר SSP נדלק, אני שולח לו פקודה שקובעת ווליום על 20db- דרך RS232. ילדים משחקים לפעמים.. כדי לא לדפוק רמקולים/הגברה, די חשוב לי
- יש לי אפליקציה - Squeezebox קליינט - שרץ על 9600. פונציונליות מלאה. בעזרת RS232 ורשת, אני יכול לשים שירים, לשלוט על ווליום ודברים אחרים (פילטרים של DAC למשל) בלי לכוון בכלל את השלט על המערכת.