מחפש אמנים בסיגנון Air\ Massive Attack
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי Portishead מאוד רחוק מ Air ומ Massive Attack.
נסה את התקליט The Colour of Spring של Talk Talk
נסה את התקליט The Colour of Spring של Talk Talk
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
j.viewz - muse breaks,
הרכב ישראלי... פשוט מצוינים, ראיתי שלוש הופעות שלהם בארץ ואין מה להגיד הם אלופים!! סאונד לא מהעולם הזה... עכשיו עברו לאמריקה ועושים חיל,
עוד המלצה זה - ZERO 7 כמו שכבר המליצו.. מאוד דומים לJ VIEWZ.....
ועוד אחד שהוא פשוט MUST -
OI VA VOI, להקה בריטית שמנגת כליזמר אלקטרוני... להיט... יצא לי לשמוע את הדיסק הראשון שלהם ואת הדיסק השני והם פשוט מצוינים... חדשניים ואפילו הופיעו בארץ כמה פעמים בשנה שעברה,
הרכב ישראלי... פשוט מצוינים, ראיתי שלוש הופעות שלהם בארץ ואין מה להגיד הם אלופים!! סאונד לא מהעולם הזה... עכשיו עברו לאמריקה ועושים חיל,
OI VA VOI, להקה בריטית שמנגת כליזמר אלקטרוני... להיט... יצא לי לשמוע את הדיסק הראשון שלהם ואת הדיסק השני והם פשוט מצוינים... חדשניים ואפילו הופיעו בארץ כמה פעמים בשנה שעברה,
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
Oi Va Voi מעולים! מזמן לא הוציאו משהו חדש, לא?StonedJunglist כתב:j.viewz - muse breaks,
OI VA VOI, להקה בריטית שמנגת כליזמר אלקטרוני... להיט... יצא לי לשמוע את הדיסק הראשון שלהם ואת הדיסק השני והם פשוט מצוינים... חדשניים ואפילו הופיעו בארץ כמה פעמים בשנה שעברה,...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
יצא לפני כמה חודשים:Maayanki כתב:Oi Va Voi מעולים! מזמן לא הוציאו משהו חדש, לא?StonedJunglist כתב:j.viewz - muse breaks,
OI VA VOI, להקה בריטית שמנגת כליזמר אלקטרוני... להיט... יצא לי לשמוע את הדיסק הראשון שלהם ואת הדיסק השני והם פשוט מצוינים... חדשניים ואפילו הופיעו בארץ כמה פעמים בשנה שעברה,......
http://musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=21686