איכות שידור זוועתית
זה מזג האויר הגרוע. גשמים גורמים להפרעות בצפייה.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
איכות שידור זוועתית ביס בימים האחרונים
ערוץ 2 ו 10 נראה מגורען ודחוס כבר כשבועיים. ברשותי פלזמה פאנאסוניק 42 720P וממיר 3100 (לוגו כחול) מחובר בSVIDEO. יס כמובן מכחישים ומציעים לשלוח טכנאי בעלות 240 ש"ח. סירבתי כמובן כי מנסיון יגידו לי שהבעיה אצלי בפלסמה (זה מה שאמרו בפעם שעברה והעניין הסתדר תוך שבוע מעצמו).
מישהו עוד מרגיש ב"שיפור" הזה?
מישהו עוד מרגיש ב"שיפור" הזה?
היי skyhawlk
אז ככה
א. אני מסכים איתך לחלוטין!
שבוע שעבר עברנו מהוט ליס וברגע שהטכנאי הדליק את הממירים פשוט התחרדתי.
איכות התמונה ביס בערוצים 10 ו22 נופלת בחצי מהוט, הביט רייט מאוד מאוד נמוך והתמונה מגורענת לגמרי.
אני ממש מאוכזב מכך.
ב. תמיד אפשר להאשים "זה החיבור" "זה הטלויזיה" "זה הממיר" "מה אתה מדבר בכלל רואים מעולה".
אז מבחינת החיבור, זה היה מחובר באותו חיבור לממיר הוט..
מבחינת הממיר רואים גרוע בארבעתם, 2 גדולים כסופים ושניים קטנים כסוןפים עם סקארט.
ומבחינת הTV אין שום בעיה ואפשר להוכיח זאת כי כשיש סרט טוב ביס 1 2 3 4 5 אז רואים אחלה.
מה עושים?????
אז ככה
א. אני מסכים איתך לחלוטין!
שבוע שעבר עברנו מהוט ליס וברגע שהטכנאי הדליק את הממירים פשוט התחרדתי.
איכות התמונה ביס בערוצים 10 ו22 נופלת בחצי מהוט, הביט רייט מאוד מאוד נמוך והתמונה מגורענת לגמרי.
אני ממש מאוכזב מכך.
ב. תמיד אפשר להאשים "זה החיבור" "זה הטלויזיה" "זה הממיר" "מה אתה מדבר בכלל רואים מעולה".
אז מבחינת החיבור, זה היה מחובר באותו חיבור לממיר הוט..
מבחינת הממיר רואים גרוע בארבעתם, 2 גדולים כסופים ושניים קטנים כסוןפים עם סקארט.
ומבחינת הTV אין שום בעיה ואפשר להוכיח זאת כי כשיש סרט טוב ביס 1 2 3 4 5 אז רואים אחלה.
מה עושים?????
יש לי חדשות 2 ו- 10 ותוכניות אחרות שמוקלטות מידי יום ומידי שבוע, לא ראיתי שינוי חריג לרעה בימים האחרונים והשוויתי הקלטות מהשבועיים האחרונים גם בטלוויזיה שמחוברת ב- HD וגם בטלוויזיה שמחוברת ב- SD
לעומת זאת בערוצי הסרטים אני קצת מאוכזב מהאיכות של כמה סרטים חדשים יחסית ובמיוחד כאלה שצולמו בשנה האחרונה ומשודרים ביחס של 4:3 ובאיכות על הפנים.
לעומת זאת בערוצי הסרטים אני קצת מאוכזב מהאיכות של כמה סרטים חדשים יחסית ובמיוחד כאלה שצולמו בשנה האחרונה ומשודרים ביחס של 4:3 ובאיכות על הפנים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אגב, אני לא מבין למה יס מעבירים את ערוצים 1, 2 ו-10 בטרנספונדר דחוס ומוצפן משלהם. יש הרי שידור חופשי בטרנספונדרים של רשות השידור והרשות השנייה באותו לוויין, שם יש הרבה פחות דחיסה ואיכות תמונה יותר טובה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
חברה, תודה
כבר חשבתי שאצלי הבעיה
כבר חשבתי שאצלי הבעיה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684