מגן ברקים
-
erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בוקר טוב לכולם
שאלתי היא האם כדי לרכוש מגן ברקים לרסיבר שלי rxv 3900 ??
האם הוא ישפיע גם על הפסקות חשמל שקורות תוך כדי החורף או באופן זמני דרך חברת חשמל?
האם יש אלפסק קטן שאפשר לסמוך עליו שיתן מענה גם לרסיבר וגם ל TV??
אודה לתשובתכם המהירה.
ארז
שאלתי היא האם כדי לרכוש מגן ברקים לרסיבר שלי rxv 3900 ??
האם הוא ישפיע גם על הפסקות חשמל שקורות תוך כדי החורף או באופן זמני דרך חברת חשמל?
האם יש אלפסק קטן שאפשר לסמוך עליו שיתן מענה גם לרסיבר וגם ל TV??
אודה לתשובתכם המהירה.
ארז
מגן ברקים ב80 ש"ח הוא מגן ברקים חד פעמי.
UPS "קטן", רצוי לפחות 500 VA, יוצר הפרעות מינוריות (אבל מורגשות בסאונד) בגלל שהוא מוציא גל מרובע/מסור ולא סינוס מושלם. יש UPSים שכן.
לי אישית יש UPS פשוט ואחריו פילטר של GAMA עם שנאי מבודד ומשחזר סינוס מושלם. לא מומלץ לבעלי לב חלש והנהלה עצבנית
לא בדקתי, אבל אני בטוח שיש UPSים לא ביתיים עם סינון ותיקון מתח לרמה של סינוס מושלם. רצוי לבדוק קודם בGAMATRONIC
UPS "קטן", רצוי לפחות 500 VA, יוצר הפרעות מינוריות (אבל מורגשות בסאונד) בגלל שהוא מוציא גל מרובע/מסור ולא סינוס מושלם. יש UPSים שכן.
לי אישית יש UPS פשוט ואחריו פילטר של GAMA עם שנאי מבודד ומשחזר סינוס מושלם. לא מומלץ לבעלי לב חלש והנהלה עצבנית
לא בדקתי, אבל אני בטוח שיש UPSים לא ביתיים עם סינון ותיקון מתח לרמה של סינוס מושלם. רצוי לבדוק קודם בGAMATRONIC
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
משגוחן...מישהו מכיר?
למישהו יש או מכיר את המוצר?
הבנתי שזה אמור להגן על כל המכשירים בבית מנפילות מתח ..
יש אצלי בבית נפילות מתח למאית שנייה והחשמל מפסיק למאית שנייה וחוזר אבל האל פסק מתחיל לצפצף וזה אומר שהיתה נפילת מתח...
מישהו ממליץ על המשגוחן?
יש אצלי בבית נפילות מתח למאית שנייה והחשמל מפסיק למאית שנייה וחוזר אבל האל פסק מתחיל לצפצף וזה אומר שהיתה נפילת מתח...
מישהו ממליץ על המשגוחן?
Re: משגוחן...מישהו מכיר?
kyossi5 כתב:למישהו יש או מכיר את המוצר?
מישהו ממליץ על המשגוחן?...
לי יש את המשגוחון, עושה את עבודתו.
זכור שעדיין למול נחשול מתח חזק ומהיר (שם המשחק כאן הוא זמן תגובה) שמקורו בברק קרוב, הוא יתקשה להגן.
יש גם מוצרים אחרים שנותנים הגנה דירתית מקיפה לדוגמא http://www.lightning.co.il/ProtectionEl ... llPage.pdf