מחט לפטיפון
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
המחט מתאימה לראש, לא לפטיפון. אתה חייב לדעת איזה ראש מותקן אצלך (פירמה + דגם) כדי לקנות לו מחט חלופית. אם אתה לא מצליח לזהות, נסה לצלם ולהעלות הנה תמונה/ות של הראש, אולי נצליח לזהות עבורך את הדגם.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
חפש בגוגל thorens cartridge, זה יתן לך פרטים לגבי המחט עצמה.
ממה שמצאתי: http://www.hometheatershack.com/forums/ ... stion.html, רשום שלא ניתן להחליף רק את המחט אלא יחד עם המתאם ולמצוא כזה בארץ בטח לא יהיה פשוט, לכן הייתי ממליץ לך בגלל שהשלה פריקה להביא שלה של שור או אורטפון שלמה עם המחט והמחיר יהיה גם זול מאוד.
ממה שמצאתי: http://www.hometheatershack.com/forums/ ... stion.html, רשום שלא ניתן להחליף רק את המחט אלא יחד עם המתאם ולמצוא כזה בארץ בטח לא יהיה פשוט, לכן הייתי ממליץ לך בגלל שהשלה פריקה להביא שלה של שור או אורטפון שלמה עם המחט והמחיר יהיה גם זול מאוד.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: זה משנה החיבור או כל שלה פריקה תתאים לי
האמת לי יש פטפון טכניקס עם שלה ומחט של סטנטון והיא מתאימה גם לזרועות ישרות וגם לזרועות זוית.shlomo כתב:יש דגם ספציפי של החברות שרשמת שאתה ממליץ?
תודה רבה על העזרה...
דגם: Stanton Cartridges 500V3
ממליץ לקחת את כל השלה, ללכת לחנות ולראות דוגמאות.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שעשיתם פה בלגן מוחלט
קודם כל, הראש נראה לי כמו סטנטון, משהו מסידרה 500 או דומה (צילמת אותו מזווית שבה קשה לראות אותו). בכל אופן, את השלה של טורנס אתה לא יכול להחליף בשום דבר אחר - היא יחודית למודלים האלה. אתה בהחלט יכול לפרק אותה מהזרוע (יש שם טבעת כזאת שמשחררת אותה) ולקחת אותה לחנות יחד עם הראש כדי למצוא את המחט המתאימה.
להזמין מחט
אתה מכיר חנות טובה לקנות בה באזור המרכז?
חשבתי אולי להזמין סטנטון 500 מ ebay השאלה היא אם אני יצליח לחבר אותה לבד? זה מסובך לחבר אותה?
תודה
חשבתי אולי להזמין סטנטון 500 מ ebay השאלה היא אם אני יצליח לחבר אותה לבד? זה מסובך לחבר אותה?
תודה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

זה בכלל לא מסובך לחבר לבד (הרבה פחות מלהחליף נורה, רק צריך להיות זהיר ולא לפגוע במחט), אבל לפני שתזמין כדאי לדעת בדיוק מה דגם הראש.
יש חנות טובה בשם "אדר" ברח' החשמונאים בת"א (מס' 105 או 103) עם מבחר גדול של מחטים, יש להניח שתמצא שם את מבוקשך.
יש חנות טובה בשם "אדר" ברח' החשמונאים בת"א (מס' 105 או 103) עם מבחר גדול של מחטים, יש להניח שתמצא שם את מבוקשך.