כמה שאלות לגבי עולם הUSENET
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אהלן, אני שוקל להצטרף לעולם השיתוף של יוזנט מ2 סיבות:
1) רצון להוריד על כל רוחב הפס שלי בלי קשר לשעה ביום
2) מחפש מקום עם מבחר גדול
(אבל בעיקר הסיבה הראשונה)
בכל מקרה קראתי את ה"מדריך המקוצר לUSENET"
ועדיין יש כמה דברים שלא הבנתי.
תקנו אותי אם אני טועה:
בשביל להוריד ביוזנט צריך 1) תוכנה (כמו NEWSLEECHER)?
2) ספק?
ואמממ איך קראו לזה? 3) מנוע חיפוש או משהו כזה?
והאם כל שלושת הנ"לים עולים כסף?
1) רצון להוריד על כל רוחב הפס שלי בלי קשר לשעה ביום
2) מחפש מקום עם מבחר גדול
(אבל בעיקר הסיבה הראשונה)
בכל מקרה קראתי את ה"מדריך המקוצר לUSENET"
ועדיין יש כמה דברים שלא הבנתי.
תקנו אותי אם אני טועה:
בשביל להוריד ביוזנט צריך 1) תוכנה (כמו NEWSLEECHER)?
2) ספק?
ואמממ איך קראו לזה? 3) מנוע חיפוש או משהו כזה?
והאם כל שלושת הנ"לים עולים כסף?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בתור מי שלא מזמן עבר מרפידשר ליוזנט יש לי כמה תובנות:
1. עלות השימוש ביוזנט יותר גבוהה, החל מתוספת של 20% ועד לרמה של פי שניים וחצי מהעלות של רפידשר.
2. המבחר ברפידשר יותר גבוה, בעיקר של תכנים ישנים ולא כ"כ פופולריים.
3. ההבדל בנוחות הוא של שמיים וארץ, ביוזנט כל מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לאינדקס כלשהו, לרשום בחיפוש את מה שאתה רוצה ותוך 2 קליקים זה כבר נמצא אצלך בתוכנת ההורדה. אין שום צורך לחפש קישורים להורדה בפורומים שונים.
4. ביוזנט אין לך מגבלות כלל, אתה יכול להוריד כמה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה. ברפידשר אתה מוגבל מאד.
5. הדבר היחיד שאתה חייב לשלם עליו זה ספק, לא חסר תוכנות מצוינות וחיפוש "מאמרים" זה מיותר כי להשתמש בNZB זה הרבה יותר קל ונוח.
1. עלות השימוש ביוזנט יותר גבוהה, החל מתוספת של 20% ועד לרמה של פי שניים וחצי מהעלות של רפידשר.
2. המבחר ברפידשר יותר גבוה, בעיקר של תכנים ישנים ולא כ"כ פופולריים.
3. ההבדל בנוחות הוא של שמיים וארץ, ביוזנט כל מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לאינדקס כלשהו, לרשום בחיפוש את מה שאתה רוצה ותוך 2 קליקים זה כבר נמצא אצלך בתוכנת ההורדה. אין שום צורך לחפש קישורים להורדה בפורומים שונים.
4. ביוזנט אין לך מגבלות כלל, אתה יכול להוריד כמה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה. ברפידשר אתה מוגבל מאד.
5. הדבר היחיד שאתה חייב לשלם עליו זה ספק, לא חסר תוכנות מצוינות וחיפוש "מאמרים" זה מיותר כי להשתמש בNZB זה הרבה יותר קל ונוח.
Astraweb הוא ספק המספק שירותי usenet.
11 דולר לחודש.
הייתי 3 חודשים עם astraweb, לפני כמה ימים ביטלתי את ההתחייבות (נשארו לי בערך 10 ימים עד שהמנוי ''נסגר''),
יש לי עדיין ראפידשר ואני לא מרגיש את היוזנט חסר למרות כמה תכנים קטנים שהיו ייחודיים שם.
11 דולר לחודש.
הייתי 3 חודשים עם astraweb, לפני כמה ימים ביטלתי את ההתחייבות (נשארו לי בערך 10 ימים עד שהמנוי ''נסגר''),
יש לי עדיין ראפידשר ואני לא מרגיש את היוזנט חסר למרות כמה תכנים קטנים שהיו ייחודיים שם.