אהלן! אני חדש כאן ואחרי שחרשתי את הרשת ולא מצאתי תשובה - אולי מכאן תבוא הישועה.
מכרתי מכשיר מדגם מיו מווב 300, המכשיר עצמו היה מצוין אבל לא הייתה לו יציאה לאוזניות.
מחיפושים ברשת הבנתי שהמכשיר QUE501 הוא מכשיר מצוין (יש גם IGO8), עכשיו המטרה שלי זה לשים את המכשיר קבוע ברכב והוא יתפקד בנגן מוזיקה , נגן סרטים וGPS, את המכשיר אני אחבר למגבר שברכב דרך יציאת האוזניות.
השאלה שלי - שבשום מקום לא ענו לי עליה - יש למישהו מושג איך האיכות של יציאת האוזניות? המכשיר עצמו בעצם ישמש במקום רדיודיסק ויחובר בדיוק כמו הרדיו דיסק הנוכחי - למגבר.
שאלה שניה זה האם אפשר לפרוץ את המכשיר והתקין עליו את התוכנה ההיא של MIO שהופכת אותו בעצם לממש מחשב?
תודה מראש,
אוהד.
שימוש במכשיר QUE-501 כמחשב כף יד, שאלה מאד ספציפית, תודה!
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
ohadohana שואל
לא יודע לגבי פריצה, אך אתה יכול לנסות להכניס את הכרטיס עם התוכנה ולבדוק עם הוא יעבוד.
היציאה היא סטראופונית, ראה בקישור זה - http://que-electronics.com/product06a.htmlהשאלה שלי - שבשום מקום לא ענו לי עליה - יש למישהו מושג איך האיכות של יציאת האזניות? המכשיר עצמו בעצם ישמש במקום רדיודיסק ויחובר בדיוק כמו הרדיו דיסק הנוכחי - למגבר....
ככל שידוע לי המכשיר מגיע עם תוכנת ניווט המתאימה לדגם זה.שאלה שניה זה האם אפשר לפרוץ את המכשיר והתקין עליו את התוכנה ההיא של MIO שהופכת אותו בעצם לממש מחשב?...
לא יודע לגבי פריצה, אך אתה יכול לנסות להכניס את הכרטיס עם התוכנה ולבדוק עם הוא יעבוד.
צבי וורובל
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3322
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
תלוי למה בדיוק הוא התכוון.balenno כתב:אתה לא יכול להפוך מכשיר ניווט למחשב כף יד מכיוון שהם מריצות מערכות הפעלה שונות....
ברמת העיקרון ניתן לפרוץ מכשירי PNd מסויימים ו"לגלות" את מערכת ה win ce שהם מריצים ומשם להתקין תוכנות מתאימות.
לא מכיר ספציפית למכשיר המדובר.