צריך עזרה עם חיבור מחשב לטלוויזיה

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
יובל2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי , אני רוצה לקנות נייד חדש ולחבר אותו לטלוויזיה , היום אני מחבר את הנייח שלי ע"י יציאת S-VIDEO
זו טלויזיה מהסוג הישן יחסית , "שמנה" כבת 3 שנים שעובדת מצוין אבל הבעיה היא שאני לא מוצא מחשבים עם יציאת SVIDEO יותר , כולם עם HDMI
מה אמורים לעשות? יש למישהו פתרון קל ולא יקר?

ושאלה טיפשית נוספת , אם אני קונה מחשב ללא יציאת וידאו כלל אלא רק VGA וקונה מזרימדיה הוא יעבוד איתו על הWIFI או שחייב יציאה מסוימת? כי הבנתי שאני יכול להעביר את המידע ברשת האלחוטית למזרימדיה שיהיה לו חיבור SVIDEO לטלוויזיה , השאלה איך עובר בדיוק המידע מהמחשב למזרמידיה....
תודה !!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ברוך הבא.

1. נכון, קשה למצוא כיום מחשבים עם חיבור נחות כזה.
2. הפתון הוא לדעתי לקנות מזרימדיה פשוט מאוד ולהזרים אליו את המידע.
מכיון שהטלוויזיה שלך ממילא לא תומכת ב-HD, אז חיבור אלחוטי שיזרים חומר SD יספיק לך.
3. המידע עובר דרך הראוטר/סוויטצ', ברשת הביתית שלך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

יובל2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

עזרה אחרונה בבקשה.....

שליחה #3 

רק לא הבנתי , אם למחשב שאני אקנה אין יציאת HDMI בכלל , רק VGA וכמובן יש לו WIFI עדיין ע"י המזרימדיה אוכל לחבר אותו לטלויזיה??
הסיבה שאני שואל היא כי מצאתי מחשב נייד של דל די חזק עם כרטיס גרפי אבל ללא כל יציאת וידאו...
לעומתו במחיר די דומה יש להם מחשב עם מעבד הרבה פחות טוב ופחות זיכרון ורק יצאית HDMI
האפשרות האחרונה היא של מחשב נייח אולם גם להם כבר לא ממש מוכרים וקשה למצוא יציאת S-VIDEO כך שאזדקק לקניה של כרטיס רשת בנוסף...

אגב ראיתי שבאג-נתבד מוכרים מזרימדיה MVIX ב135 דולר , הוא מומלץ? יכול להתאים לעיניין?
המון תודה!

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”