לא מצליח להקליט מה-PVR150
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני עובד עם VMC וכאשר אני מנסה להקליט משידורי HOT אני מקבל את ההודעה המצורפת.
כמו כן בעבר עבדתי עם W7 ושם לא היתה לי בעיה להקליט.
אני עובד עם VMC וכאשר אני מנסה להקליט משידורי HOT אני מקבל את ההודעה המצורפת.
כמו כן בעבר עבדתי עם W7 ושם לא היתה לי בעיה להקליט.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

כן, HOT.mp3lll כתב:אולי כי זו תוכנית גרוע![]()
סתם, אתה עובד עם HOT?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש לך ממיר עם הגנת macrovision. הפתרון הוא להתקשר להוט שיחליפו לך ממיר או כרטיס חכם בממיר, כך שההגנה הזו לא תופעל.
הם אמורים לספק לך את השירות הזה של אפשרות להקליט ללא תשלום וללא שאלות (זה מונע גם ממקליטי DVD פשוטים להקליט). מדובר במחדל שלהם והם מודעים לכך.
עוד אפשרות זה לעבוד עם תוכנה אחרת כמו ה-GBPVR. המדיה סנטר של מיקרוסופט זו התוכנה היחידה שיש כיום שבאמת בודקת את הביט הזה של macrovision.
הם אמורים לספק לך את השירות הזה של אפשרות להקליט ללא תשלום וללא שאלות (זה מונע גם ממקליטי DVD פשוטים להקליט). מדובר במחדל שלהם והם מודעים לכך.
עוד אפשרות זה לעבוד עם תוכנה אחרת כמו ה-GBPVR. המדיה סנטר של מיקרוסופט זו התוכנה היחידה שיש כיום שבאמת בודקת את הביט הזה של macrovision.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

הנקודה היא שעד לפני שבוע עבדתי עם W7 ושם לא היתה לי כל בעיה להקליט, אז למה עם ויסטה פתאום יש בעיה?pixies כתב:יש לך ממיר עם הגנת macrovision. הפתרון הוא להתקשר להוט שיחליפו לך ממיר או כרטיס חכם בממיר, כך שההגנה הזו לא תופעל.
עוד אפשרות זה לעבוד עם תוכנה אחרת כמו ה-GBPVR. המדיה סנטר של מיקרוסופט זו התוכנה היחידה שיש כיום שבאמת בודקת את הביט הזה של macrovision....
עם W7 הייתי מצליח להקליט אבל אם הייתי רוצה לראות אחרי יום את מה שהקלטתי לא הייתי מצליח, מאוד מוזר, כי תוך כדי ההקלטה הייתי יכול להתחיל לראות מההתחלה, אבל אחרי כבר הייתי מקבל את הודעת השגיאה.
כיום גם את ההקלטה אני לא יכול לבצע.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

ואתה זוכר אם לזה לזה פתרון ?mp3lll כתב:זה קורה "פתאום" היה על זה כאן לא מעט שירשורים....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, יש פתרון: לקרוא לטכנאי של הוט, כמו שציינתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
פתרוןpixies כתב:יש לך ממיר עם הגנת macrovision. הפתרון הוא להתקשר להוט שיחליפו לך ממיר או כרטיס חכם בממיר, כך שההגנה הזו לא תופעל. - פתרון
עוד אפשרות זה לעבוד עם תוכנה אחרת כמו ה-GBPVR. המדיה סנטר של מיקרוסופט זו התוכנה היחידה שיש כיום שבאמת בודקת את הביט הזה של macrovision....
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

תודה.
תודה.
תודה.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

TheCoolest כתב:שלום,pixies כתב:יש לך ממיר עם הגנת macrovision. הפתרון הוא להתקשר להוט שיחליפו לך ממיר או כרטיס חכם בממיר, כך שההגנה הזו לא תופעל. - פתרון
התקשרתי להוט ותמיכה הטכנית, הנציג טוען שהם לא מסירים את הגנת ה macrovision, לבעיה שלי הם לא מספקים ממיר אחר או כרטיס חכם אחר.
יש משהו שאני יכול לומר להם בעניין ?...
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי, הייתי מעט תקיף ודרשתי, אבל הוא התעקש שהתכנים הם זכויות של הוט ושבכוונה הם בודקים את הביט של microvision.mp3lll כתב:להיות טיפה יותר תקיף
למישהו כאן זה עבד....
יש לך אולי מושג מי זה שהצליח ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, לבקש את המנהל שלו ולצעוק עליו שאתה מתנתק. אין ברירה.
היו פה כאלה שהתלוננו על זה והחליפו להם. קרא כאן למשל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 492#880492
היו פה כאלה שהתלוננו על זה והחליפו להם. קרא כאן למשל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 492#880492