המלצה לסדרה (לא ממש חדשה) - איש משפחה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

מדובר בסדרת אנימציה סאטירית וסרקסטית שאותי אישית מצחיקה, לפעמים עד דמעות. לסדרה שנוצרה ע"י סת' מק'פארלן יש כבר 2 סדרות בנות - כולן משודרות כיום בארה"ב אחת אחרי השניה. אני נכנסתי לסדרה מאמצע עונה 4 שלה, כך שאני שמח שסוף סוף משדרים אותה מהתחלה (הזכויות על העונות הראשונות נרכשו מחדש).

לאחרונה, אחד הפרקים היה אמור לקדם את Windows 7 כך שהפרק ישודר ללא פרסומות, אך מייקרוסופט חטפה רגליים קרות בגלל קיצוניותה של הסדרה.

החל מיום ראשון הקרוב (ובאופן ביזארי ללא פרומואים מצדה של yes) תשודר הסדרה מההתחלה בימים א'-ה' בשעה 19:30 בערוץ yes stars Comedy (אפיק 14).

לחגיגה כנראה יצטרפו הסימפסונים ב- 7/12 כאשר לראשונה המשפחה הצהובה תשודר גם היא ב- yes, בשלב הראשוני בשידור יומי החל מעונה 15. לא ברור עדיין כיצד ישודרו עונות חדשות שטרם שודרו בערוץ 1 (שהוא בעל הזכויות הראשי על הסדרה עד כה וכמובן טורח לשדר אותה בצורה מאוד אכפתית).

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

לגבי סימפסון... אני צריך את הסדרה החל מעונה 6 ומעלה...
איך אני משלים את הפער?

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

כנ"ל. אני באותה בעיה. אני אישית שמח ש- yes רכשה את הסימפסונים באופן כללי. שוב, אני לא יודע איך הולך להיות עניין הזכויות. אם יהיה כמו ניפ/טאק ש- yes תשדר ראשונה, זה אומר שתוך כמה חודשים הם ישלימו את הפער ואנחנו נראה את העונה ה- 21.

אני חושב שעונות 6-14 - מקרה אבוד. כנראה אפשר יהיה רק לקנות/להשכיר ב- DVD (אם שוחרר ל- DVD).

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”