שלום לכם.
יש לי חדר (סלון), פתוח שמידותיו כמו בשרטוט למטה שצירפתי.
אני צריך להתקין רמקולים קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב (5.1).
כפי שאתם רואים בשרטוט, חלל החדר הוא לא אידאלי מבחינת מיקומי הרמקולים.
כיצד לדעתכם אני יכול למקם את הרמקולים באופן האולטימטיבי ביותר עם הנתונים האלה?
שימו לב שאת מיקומי החפצים בחדר לא ניתן לשנות כמו גם את הפלזמה. החלל הוא פתוח לצד שמאל לכיוון המטבח.
השחור אלו קירות
הכחול זו הפלזמה
החום זה הספות
והירוק אלו כורסאות שבעתיד אני מתכוון להציב במקום הזה על מנת להיות קרוב יותר למסך. כרגע אין כאלו ולכן אשמח שתתייחסו לשני המצבים.
אני לא יודע אם את הרמקול האחורי ימני כדאי לשים בקיר הזוויתי או בקיר של הספה.
אודה לכל עזרה
שאלה לגבי מיקום רמקולים. מצורף שרטוט
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
והירוק אלו כורסאות שבעתיד אני מתכוון להציב במקום הזה על מנת להיות קרוב יותר למסך. כרגע אין כאלו ולכן אשמח שתתייחסו לשני המצבים....
אם אני מתייחס למצב הזה {העתידי} אין לך שום בעיה למקם את הרמקול האחורי גם בזווית וכמובן הרמקול השני מעל הספה יהיה מוטה פחות או יותר באותה זווית - וכלפי מטה בעדינות לכיוון הכורסאות ולהנות מסראונד
אולי מבחינה אסטטית זה לא הכי יפה, זה כבר לשיקולך
אם תשב על הספה כשהיא צמודה לקיר , מבחינת סראונד זה לא זה .... , לכן הפשרה שלך היא לשבת על הכורסאות
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
משני צידי הטלויזיה אתה שם את הקידמיים הסנטר מתחת לטלויזיה או מעל את הסאב שים בקיר ההאלכסוני או יש לך מקום גם איפה שהקדמי שמאל בסוף הקיר את האחוריים ממול על הקיר איפה שהספות למעלה בגובה 1.8 מטר אין לך שום בעיה.