SWITCH מומלץ ל-16 מחשבים
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
אני צריך לרכוש SWITCH ל-16 נקודות לבית החדש, ועיקר ההעברות שלי שם...וידאו מ-HTPC למחשבים ו-MVP לראות בבית סרטים.
אני לא מומחה ולכן אני פונה אליכם, מה אני צריך לבדוק שה-SWITCH נותן לי?
(יש לי ADSL של בזק, מחובר ל-ROUTER של EDIMAX +WIFI ואני רוצה לחבר את ה-SWITCH לאחת היציאות של ה-EDI.)
אשמח אם יש לכם מכשיר מומץ בנוסף.
תודה.
אני צריך לרכוש SWITCH ל-16 נקודות לבית החדש, ועיקר ההעברות שלי שם...וידאו מ-HTPC למחשבים ו-MVP לראות בבית סרטים.
אני לא מומחה ולכן אני פונה אליכם, מה אני צריך לבדוק שה-SWITCH נותן לי?
(יש לי ADSL של בזק, מחובר ל-ROUTER של EDIMAX +WIFI ואני רוצה לחבר את ה-SWITCH לאחת היציאות של ה-EDI.)
אשמח אם יש לכם מכשיר מומץ בנוסף.
תודה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כדי לך אולי לחפש SWITCH שפועל ב 100/1000
אבל ממש בקרוב יצא תקן חדש לאלחוטי שאומרים שהוא מהיר אפילו יותר מרשת חוטית
802.11n
http://hwzone.co.il/archive/1138385558/94012
אבל ממש בקרוב יצא תקן חדש לאלחוטי שאומרים שהוא מהיר אפילו יותר מרשת חוטית
802.11n
http://hwzone.co.il/archive/1138385558/94012
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אני מכיר את התקן טוב מאד.
הוא אמור להיות 2XG אבל לא מעשי אלא טיאורתי.
לכן אני מעדיף כרגע לרכוש SWITCH מהיא ביתי...יש המלצות?
הוא אמור להיות 2XG אבל לא מעשי אלא טיאורתי.
לכן אני מעדיף כרגע לרכוש SWITCH מהיא ביתי...יש המלצות?
הלו
ההבדל בין רכזות טובות ופחות טובות הוא בדרך כלל בחלוקה חכמה של תעבורה ברשת ובאמינות.
מומלץ רכזת מבית טוב כדוגמת 3COM , INTEL ויש הבדלים ברמות (ובמחיר)גם באותה קטגוריה בתוך החברות בהתאם ליכולות.
אם תלך על רכזת 1000/100 רצוי גם כרטיסי רשת 1000/100 כדי לנצל את המהירות הזו וגם כבלים מתאימים שכמובן יותר יקרים.
במחשבים ישנים יחסית צוואר הבקבוק יהיה המחשב עצמו אפילו אם מותקן בו כרטיס 1000/100 .
אם אתה לא הולך על ה HI-END בעניין הזה , אתה יכול לנסות מוצרים פשוטים מחברות כמו level 1 , realteck , dynamode
דרור
ההבדל בין רכזות טובות ופחות טובות הוא בדרך כלל בחלוקה חכמה של תעבורה ברשת ובאמינות.
מומלץ רכזת מבית טוב כדוגמת 3COM , INTEL ויש הבדלים ברמות (ובמחיר)גם באותה קטגוריה בתוך החברות בהתאם ליכולות.
אם תלך על רכזת 1000/100 רצוי גם כרטיסי רשת 1000/100 כדי לנצל את המהירות הזו וגם כבלים מתאימים שכמובן יותר יקרים.
במחשבים ישנים יחסית צוואר הבקבוק יהיה המחשב עצמו אפילו אם מותקן בו כרטיס 1000/100 .
אם אתה לא הולך על ה HI-END בעניין הזה , אתה יכול לנסות מוצרים פשוטים מחברות כמו level 1 , realteck , dynamode
דרור
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה.
ולמה היית שם לב שהיית בוחר SWITCH? (תכונות)
ולמה היית שם לב שהיית בוחר SWITCH? (תכונות)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
אני קניתי SWITCH של 8 פורטים לפני מספר שבועות, חשבתי שיספיק...אבל...
כל הפורטים כבר תפוסים - 5 מחשבים + ראוטר אלחוטי + מודם + MVP...טוב הוספתי עוד קליינט לסלון והעברתי את השרת למזווה בשבת האחרונה
זה מסביר...
אורן.
אני קניתי SWITCH של 8 פורטים לפני מספר שבועות, חשבתי שיספיק...אבל...
כל הפורטים כבר תפוסים - 5 מחשבים + ראוטר אלחוטי + מודם + MVP...טוב הוספתי עוד קליינט לסלון והעברתי את השרת למזווה בשבת האחרונה
אורן.
Hauppauge MediaMVP - קליינט קטן וזול לשרת SAGETV. יכול כמובן להיות קליינט ללא קשר ל-SAGETV.
http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm
אורן.
http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm
אורן.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תבדוק את המוצרים של Linksys. החברה נרכשה ע"י Cisco לפני יותר משנה אז אתה יכול להיות בטוח שאתה קונה מוצר מבית טוב. יש להם מספר ליינים של מוצרים ויש מספר אופציות למתגים בעלי 16 פורטים וכמובן שהמחירים/ביצועים/יכולות בהתאם.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אורן ה-MVP האם אתה מריץ עליו CLIENT של SAGE?
איך עובר הוידאו? (אתה משתמש ב-10/100? <-- תשתית שלי).
איך עובר הוידאו? (אתה משתמש ב-10/100? <-- תשתית שלי).
באמת חבל לקנות switch 16 , לרוב האנשים אין צורך ביותר ותמיד אפשר לשרשר עוד HUB.
===========================
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
diti05 כתב:
... אם תלך על רכזת 1000/100 רצוי גם כרטיסי רשת 1000/100 כדי לנצל את המהירות
הזו וגם כבלים מתאימים שכמובן יותר יקרים.
... במחשבים ישנים יחסית צוואר הבקבוק יהיה המחשב עצמו אפילו אם מותקן בו כרטיס 1000/100 ....
בנוגע לכבלים - אני לא מומחה גדול לרשתות אבל נראה לי ששימוש בכבל CAT5 עם 8 גידים הפך כבר לסטנדרט גם ברשתות של 100Mbit.
בנוגע לצוואר בקבוק שיווצר - צוואר הבקבוק שיווצר יהיה סביב מהירות של 600-660mbit שזו המהירות המקסימאלית שבה הארד דיסק יודע לקרוא\לכתוב לפי מיטב ידיעתי.
בנוסף גם האפיק עצמו יוכל להגביל את המהירות.
פעם מכר שלי שמבין בתחום הרשתות אמר לי שהפתרון לצוואר הבקבוק הוא עבודה במערך רייד 0 (אם אני לא מתבלבל) בשני הצדדים.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
raid 0 לא רק יתרום למהירות העבודה ברשת 1Gb אלה גם בעבודה עם המחשב עצמו.
אבל הוא דורש שני כוננים זהים בגודל ולוח / בקר raid מתאים.
אני עובד עם כבל cat5e על רשת 1Gb בתנאים אופטימליים הרשת עובדת על 70% מהירות בערך.
אבל הוא דורש שני כוננים זהים בגודל ולוח / בקר raid מתאים.
אני עובד עם כבל cat5e על רשת 1Gb בתנאים אופטימליים הרשת עובדת על 70% מהירות בערך.
שחר
למה ללכת כול כך רחוק?
זה כמו לקנות אופנוע BMW 1300 סמ"ק בכדי להתמודד עם הפקקים של ת"א
הוא באמת צריך ג'יגה בתעבורה בין המחשבים?
האם המחיר וההשקעה בתשתיות שווים רק בשביל לומר ש"יש לי את הטוב ביותר"?
מישהו יודע בוודאות שהכרחי להביא ציוד ברמה כזו גבוהה בכדי שהמערכת של דורון תעבוד בצורה יעילה?
זה לא רק עניין של חיסכון אלא גם הגיון - אם דורון יקנה כבר עכשיו ציוד שיתאים לדרישות\לצרכים בעתיד (לדוגמא בעוד שנתיים),
הרי הוא יגיע למצב שבשנת 2008 יש לו את הציוד המתאים לדרישות אבל ציוד מיושן ובאתר כולם יאמרו לו שיש לו עגלה וימליצו
לקנות ציוד חדש בכדי להעלות את רמת האיכות.
קחו דוגמא טובה:
בשנת 1992 (אני חושב) יצא הדיסק הגדול ורק נכנס לארץ וכולם קנו בהתלהבות את נגן הלייזר דיסק ולאחר שנה יצא נגן DVD.
תנו לעולם להתפתח ורק אחרי זה תתאימו את עצמכם לדרישות, אל תנסו להיות 10 צעדים לפני העתיד.
זה כמו לקנות אופנוע BMW 1300 סמ"ק בכדי להתמודד עם הפקקים של ת"א
הוא באמת צריך ג'יגה בתעבורה בין המחשבים?
האם המחיר וההשקעה בתשתיות שווים רק בשביל לומר ש"יש לי את הטוב ביותר"?
מישהו יודע בוודאות שהכרחי להביא ציוד ברמה כזו גבוהה בכדי שהמערכת של דורון תעבוד בצורה יעילה?
זה לא רק עניין של חיסכון אלא גם הגיון - אם דורון יקנה כבר עכשיו ציוד שיתאים לדרישות\לצרכים בעתיד (לדוגמא בעוד שנתיים),
הרי הוא יגיע למצב שבשנת 2008 יש לו את הציוד המתאים לדרישות אבל ציוד מיושן ובאתר כולם יאמרו לו שיש לו עגלה וימליצו
לקנות ציוד חדש בכדי להעלות את רמת האיכות.
קחו דוגמא טובה:
בשנת 1992 (אני חושב) יצא הדיסק הגדול ורק נכנס לארץ וכולם קנו בהתלהבות את נגן הלייזר דיסק ולאחר שנה יצא נגן DVD.
תנו לעולם להתפתח ורק אחרי זה תתאימו את עצמכם לדרישות, אל תנסו להיות 10 צעדים לפני העתיד.
מסכים לכל מילה!
רשת 100 מספיקה בהחלט להעברת שידורי הטלויזיה בבית - אפילו למספר עמדות בו זמנית. נכון, ל-HD יכולה להיות בעיה כאשר מספר צופים בו זמנית בשידורי HD - אבל לא רק הרשת צריכה להיות מהירה אלא גם השרת והדיסקים וכו'. ובכלל למי שיש כסף למסך HD בכל חדר - אז בכבוד, עבור לרשת 1000מ"ב...מה גם ששידורי HD לא נכנסים כלכך מהר לארץ.
אורן.
רשת 100 מספיקה בהחלט להעברת שידורי הטלויזיה בבית - אפילו למספר עמדות בו זמנית. נכון, ל-HD יכולה להיות בעיה כאשר מספר צופים בו זמנית בשידורי HD - אבל לא רק הרשת צריכה להיות מהירה אלא גם השרת והדיסקים וכו'. ובכלל למי שיש כסף למסך HD בכל חדר - אז בכבוד, עבור לרשת 1000מ"ב...מה גם ששידורי HD לא נכנסים כלכך מהר לארץ.
אורן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
100 בעיקרון יספיק, אם כי בגלל שזה HALF DUPLEX, בעצם מדובר ב-50.
מכיוון שזה SWITCH, אם יש שרת גדול, שניים שלושה STREAMS של HD בו זמנית זה המקסימום שניתן יהיה להפיק מרשת כזו.
לגבי SWITCH מומלץ, מרבית החברות היום בשוק הן טובות, ה-SWITCH שלי הוא של 3COM והוא מצויין.
מכיוון שזה SWITCH, אם יש שרת גדול, שניים שלושה STREAMS של HD בו זמנית זה המקסימום שניתן יהיה להפיק מרשת כזו.
לגבי SWITCH מומלץ, מרבית החברות היום בשוק הן טובות, ה-SWITCH שלי הוא של 3COM והוא מצויין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

רעיון טוב BATM (אפילו יש לי CONTACTS).
לגבי ה-1G אני אקח את המלצתכם.
כמובן (לצערי
) אין לי מסך HD בכל חדר, אך אני חששתי מכיוון שזה (כמו שעופר רשם) למעשה חצי (HALF DUPLEX), שאם אעביר וידאו מחדר לחדר, אתקל בבעיה של FRAMES.
אני אלך על SWITCH של 10/100.
יש לכם המלצות על דגם ספציפי או שכל אחת מהחברות שעלו (כולל BATM) מספיק?
לגבי ה-1G אני אקח את המלצתכם.
כמובן (לצערי
אני אלך על SWITCH של 10/100.
יש לכם המלצות על דגם ספציפי או שכל אחת מהחברות שעלו (כולל BATM) מספיק?