עזרה- בבחירת ו/או יעוץ לקניית מכשיר DVD מקליט משולב ווידיאו
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
habib שלום לך .habib כתב:אגב אסף מה ההבדל בין שלושתם ?
כי הפרש המחיר נע בין 800 ל LG ועד 1350 לפנסוניק {שאני אוהב} ?
אם אני אלך על ה פנסוניק זה עסקה טובה ?...
יש ברשותי את הסוני המקליט . ומניסיון איתו כבר שנה .אני יכול לכתוב שהוא מדהים בכל בפרמטרים שיש למכשיר .
יש לו כל סוגי הכניסות והיציאות כולל סקרט RGB .
ב HDMI הוא מבצע אפסקל ל 1080p .
מה עוד אפשר לדרוש .
מדהים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
יש מספר הבדלים.
חיבורים: ל-LG יש רק כניסת RCA, כך שאיכות ההקלטה מעט פחות טובה. לסוני ולפנסוניק חיבורי SCART (אך בפנסוניק הסקארט מקבל רק אס-וידאו ולא RGB. גם זה שיפור לעומת ה-RCA). לסוני יש חיבור HDMI לטלוויזיה ולאחרים רק קומפוננט.
הקלטה: לפנסוניק יש מצב בו אתה יכול להזין את אורך התכנית והמכשיר מתאים את האיכות המירבית כך שתמלא את הדיסק.
ה-LG מקליט על דיסקים של 8.5GB.
מבחינת ממשק ותפריטים, פנסוניק מאוד נוחים לשימוש. יש לי את הדגם הקודם של סוני וגם הוא מצויין (יוצר ע"י פיוניר עבור סוני), לא יודע איך ה-380 אבל מניח שטוב (זה סוני...). לדוד שלי יש את ה-LG המשולב עם הוידאו (זהה ל-389) וגם התפריטים שלו נוחים.
משלושתם אתה לא תתאכזב.
חיבורים: ל-LG יש רק כניסת RCA, כך שאיכות ההקלטה מעט פחות טובה. לסוני ולפנסוניק חיבורי SCART (אך בפנסוניק הסקארט מקבל רק אס-וידאו ולא RGB. גם זה שיפור לעומת ה-RCA). לסוני יש חיבור HDMI לטלוויזיה ולאחרים רק קומפוננט.
הקלטה: לפנסוניק יש מצב בו אתה יכול להזין את אורך התכנית והמכשיר מתאים את האיכות המירבית כך שתמלא את הדיסק.
מבחינת ממשק ותפריטים, פנסוניק מאוד נוחים לשימוש. יש לי את הדגם הקודם של סוני וגם הוא מצויין (יוצר ע"י פיוניר עבור סוני), לא יודע איך ה-380 אבל מניח שטוב (זה סוני...). לדוד שלי יש את ה-LG המשולב עם הוידאו (זהה ל-389) וגם התפריטים שלו נוחים.
משלושתם אתה לא תתאכזב.
אני מבין ממך שגם אם אקנה את ה LG המקליט המשולב ווידיו אני לא אתאכזב ?asaf23 כתב:יש מספר הבדלים.
משלושתם אתה לא תתאכזב....
נראה לך שזו תהייה עסקה טובה עם ה LG המשלב שלושה חלקים בתוכו ?
נערך לאחרונה על ידי habib ב 11/11/2009 2:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
when you got nothing -you got nothing to lose
שלום,
לא הייתי ממליץ לרכוש מכשיר משולב בוידאו. האמינות הטכנית של כל מכשיר משולב פחותה משני מכשירים מופרדים.
עדיף DVD מקליט ומכשיר וידאו בנפרד.
בלאו הכי הוידאו זה מדיה בשלבי היעלמות מן העולם...חבל לסבך מכשיר עם טכנולוגיה ישנה כזאת.
ארז
לא הייתי ממליץ לרכוש מכשיר משולב בוידאו. האמינות הטכנית של כל מכשיר משולב פחותה משני מכשירים מופרדים.
עדיף DVD מקליט ומכשיר וידאו בנפרד.
בלאו הכי הוידאו זה מדיה בשלבי היעלמות מן העולם...חבל לסבך מכשיר עם טכנולוגיה ישנה כזאת.
ארז