שמועה על wii 2 ברבעון השלישי של 2010 כולל כונן בלו-ריי
http://uk.blu-ray.com/news/?id=3617
Gaming site Maxconsole.net, citing information leaked to Logic-Sunrise.com by a Nintendo France marketing employee, is reporting that a new Nintendo console will be launched worldwide in the third quarter of 2010. This "Wii 2" will reportedly get a Blu-ray drive, and support 1080p for games and movies.
Gaming site Maxconsole.net, citing information leaked to Logic-Sunrise.com by a Nintendo France marketing employee, is reporting that a new Nintendo console will be launched worldwide in the third quarter of 2010. This "Wii 2" will reportedly get a Blu-ray drive, and support 1080p for games and movies.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מהלך גאוני (יצא להם טוב?) - קודם השיקו קונסולה מעניינת שעד היום שוברת את השוק (טוב נו - עד החודש האחרון משהו בסגנון) - ולכל הפחות מתחרה בטובות ביותר. כאשר סוני ומיקרוסופט יוציאו את השלטים שלהם שיחקו (לא PLAYED) את השלטים של הWII - הם כבר יוציאו משהו שיתחרה בהם.
יפה מאוד.
יפה מאוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
כל עוד הקונסולה הנוכחית שלהם ממשיכה לשבור שיאי מכירות ונמכרת ברווח יפה, אני לא רואה שום הצדקה להם כחברה להוציא דור חדש ולכן אני חושב שבשנה הקרובה לפחות לא נראה קונסולה חדשה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היתרונות של WII בין השאר
א. במחיר
ב. פשטות
בלו-ריי נראה לי כמו גול עצמי בשבילם
א. במחיר
ב. פשטות
בלו-ריי נראה לי כמו גול עצמי בשבילם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי - המצב אפילו יותר פשוט - כל עוד הם מוכרים בכמויות זהות או דומות לקונסולות האחרות - אין להם שום סיבה לעשות מהלך כזה - ושווה להם לפתח במקביל מערכת מתקדמת - אותה יוציאו רק כאשר הקונסולה שלהם תתחיל לדשדש...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
Huber כתב:כל עוד הקונסולה הנוכחית שלהם ממשיכה לשבור שיאי מכירות ונמכרת ברווח יפה, אני לא רואה שום הצדקה להם כחברה להוציא דור חדש ולכן אני חושב שבשנה הקרובה לפחות לא נראה קונסולה חדשה....