חווית שרות חיובית ב SG
לאחר שנישרף לי טויטר ברמקולים וורפידל אטלנטיק 300 שקניתי לפני 3 חודשים המשמשים אותי כמוניטורים במערכת ההמרה שלי מתקליטים, סירטי הקלטה, DAT, ADAT ועוד...
היגעתי למעבדה של SG ברחוב פינסקר ושם דרשו ממני בנוסף לתעודת האחריות את חשבונית הקניה מ 2005 לאחר כמה שיחת טלפון ו 30 דקות טלפון נאות המוכר (אדר סוכניות) לפקסס למעבדה את העתק חשבונית הקניה חשוב לציין שהיתי לחוץ ביזמן ולא בדיוק
רציתי לבזבז עוד יום לבוא לקחת את הרמקולים לאחר התיקון ולישמחתי פנה אלי במעבדה טכנאי בשם יעקב שנתן לי טיפול מיקצועי ומהיר והחליף במקום את הטויטר השרוף ואף נתן כמה עצות טובות (שכבר ידעתי אותם) לגבי הימנעות מ CLIPING ואוסליציות בכדי לישמור על הטויטר.
הופתעתי מאוד לטובה מהשירות המיקצועי המהיר והיעיל מצד SG שהצליחו לשנות לי את הסטיגמה שהיתה לי בעבר עלהם מחוויה לא נעימה שהיתה לי לפני שנתיים באולם התצוגה שלהם
בא ביקשתי לישמוע רמקול מסויים והמוכר אמר לי אז ברוב יהירות כי הרמקול זה יקר מידי בשבילי (ובאמת שלא דיברתי איתו על כמה אני מקציב לרמקול) ולכן פשוט באותו רגע הלכתי מישם נידהם.
מיסתבר שיש ליפעמים גם הפתעות חיוביות.
דן
היגעתי למעבדה של SG ברחוב פינסקר ושם דרשו ממני בנוסף לתעודת האחריות את חשבונית הקניה מ 2005 לאחר כמה שיחת טלפון ו 30 דקות טלפון נאות המוכר (אדר סוכניות) לפקסס למעבדה את העתק חשבונית הקניה חשוב לציין שהיתי לחוץ ביזמן ולא בדיוק
רציתי לבזבז עוד יום לבוא לקחת את הרמקולים לאחר התיקון ולישמחתי פנה אלי במעבדה טכנאי בשם יעקב שנתן לי טיפול מיקצועי ומהיר והחליף במקום את הטויטר השרוף ואף נתן כמה עצות טובות (שכבר ידעתי אותם) לגבי הימנעות מ CLIPING ואוסליציות בכדי לישמור על הטויטר.
הופתעתי מאוד לטובה מהשירות המיקצועי המהיר והיעיל מצד SG שהצליחו לשנות לי את הסטיגמה שהיתה לי בעבר עלהם מחוויה לא נעימה שהיתה לי לפני שנתיים באולם התצוגה שלהם
בא ביקשתי לישמוע רמקול מסויים והמוכר אמר לי אז ברוב יהירות כי הרמקול זה יקר מידי בשבילי (ובאמת שלא דיברתי איתו על כמה אני מקציב לרמקול) ולכן פשוט באותו רגע הלכתי מישם נידהם.
מיסתבר שיש ליפעמים גם הפתעות חיוביות.
דן
טוב לדעת כי הם גם השירות של ימהה..
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
וווווווווווווואי אם מישהו היה אומר לי דבר כזה "יקר מידי בשבילך" הוא היה חוטף ת'צעקות של'חיים שלו!! מה זה השטויות האלה?
לי יצא לבקר שם רק כמה דקות ולא ביקשתי ממש שרות, אבל המוכר היה ממש נחמד ואחרי סיבוב קצר נראה שהחנות הזאת "לא פראיירית" בכלל.
ומבחינת השרות תיקונים שלהם קניתי שני גרילים של המודוס 2 וזה לקח משהו כמו שניה וחצי.
שום רושם מיוחד, אבל טוב לדעת שיש חנויות ששוות משהו בארץ.
לי יצא לבקר שם רק כמה דקות ולא ביקשתי ממש שרות, אבל המוכר היה ממש נחמד ואחרי סיבוב קצר נראה שהחנות הזאת "לא פראיירית" בכלל.
ומבחינת השרות תיקונים שלהם קניתי שני גרילים של המודוס 2 וזה לקח משהו כמו שניה וחצי.
שום רושם מיוחד, אבל טוב לדעת שיש חנויות ששוות משהו בארץ.
היה סידורי בתעודת אחריות וגם על הרמקול לא משנה העיקר שהיה שרות מכובד.
"החוויה " באולם המכירות שלהם היתה כמעט לפני שנתיים ואולי מאז הם כבר הבינו שיש אנשים שיעדיפו למשל להשקיע ברמקולים מאשר ברכב או בגדים ולא לימדוד את האנשים על פי האינטואיציה האישית של המוכר השתלטן שמחליט ברוב חוצפתו לקונה מה יקר עבורו ומה לא.
זה די מזכיר לי קניית בשר בסופר בו המוכרים נימצאים מאחורי הויטרינה והם מוכרים קודם את הבשר הפחות טרי ואת החלקים הגדולים יותר (של החיות הזקנות) ולקונה אן אפשרות
לבדוק את המוצר ולהריח אים הוא מסריח ולעמוד על טיבו.
דן
"החוויה " באולם המכירות שלהם היתה כמעט לפני שנתיים ואולי מאז הם כבר הבינו שיש אנשים שיעדיפו למשל להשקיע ברמקולים מאשר ברכב או בגדים ולא לימדוד את האנשים על פי האינטואיציה האישית של המוכר השתלטן שמחליט ברוב חוצפתו לקונה מה יקר עבורו ומה לא.
זה די מזכיר לי קניית בשר בסופר בו המוכרים נימצאים מאחורי הויטרינה והם מוכרים קודם את הבשר הפחות טרי ואת החלקים הגדולים יותר (של החיות הזקנות) ולקונה אן אפשרות
דן
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
תכלס אין כל קשר בין אם אתה בא לקנות או רק להתרשם, אני לא מאמין שהמוכר צריך לצאת מנקודת מבט של "אולי יש למוזנח הזה כסף, אני לא יכול לדעת אז אני אשרת אותו בכל זאת" אלא פשוט לתת שרות טוב ואדיב כי זה העבודה שלו ומעבר לכך, פשוט להיות בנאדם.tascam כתב:היה סידורי בתעודת אחריות וגם על הרמקול לא משנה העיקר שהיה שרות מכובד.
דן...
גם לי היתה חווית שירות טובה איתם
לפני כ 4 חודשים רכשתי רמקולים רצפתיים של מישיין M35
כשהגעתי הביתה גיליתי שברמקול אחד הבסיס התחתון רופף וברמקול השני פין שבור ברשת.
כמובן שתחילה פניתי לחנות ממנה קניתי, אך לאחר שעבר חודש ולא חלה שום התקדמות בנושא, פניתי ליגאל סוכן של SG והוא פתר לי את הבעיות בזמן קצר מאוד.
הברגים של הבסיס הרופף הוחלפו באחרים ואילו הרשת הוחלפה בחדשה.
כל זאת כשהוא מביא לי את החלקים לחיפה.
כשהגעתי הביתה גיליתי שברמקול אחד הבסיס התחתון רופף וברמקול השני פין שבור ברשת.
כמובן שתחילה פניתי לחנות ממנה קניתי, אך לאחר שעבר חודש ולא חלה שום התקדמות בנושא, פניתי ליגאל סוכן של SG והוא פתר לי את הבעיות בזמן קצר מאוד.
הברגים של הבסיס הרופף הוחלפו באחרים ואילו הרשת הוחלפה בחדשה.
כל זאת כשהוא מביא לי את החלקים לחיפה.
צחי ניצני
לבוש יפה מידי לרוב מקלקל לך את האפשרות להיתמקח על המחיר....
ל tnitzani
לא ניראה לי שרמקולים חדשים בשנות ה 2000 מגיעים עים פגמים כאלה אולי רכשתה מתצוגה ?
לפחות ניראה לי שיש ל SG תודעת שרות טובה מאוד.
דן
ל tnitzani
לא ניראה לי שרמקולים חדשים בשנות ה 2000 מגיעים עים פגמים כאלה אולי רכשתה מתצוגה ?
לפחות ניראה לי שיש ל SG תודעת שרות טובה מאוד.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הרמקולים לא היו מתצוגה במקרה הייתי בחנות ברגע שהיא קיבלה אותם מ SG.tascam כתב: ל tnitzani
לפחות ניראה לי שיש ל SG תודעת שרות טובה מאוד....
הבסיס הרופף לדעתי הוא אכן פגם ביצור אבל לא של הרמקול אם כי פגם בברגים שחיברו את הבסיס לגוף עצמו, אחרי הכל מישיין לא מייצרת את הברגים וביצור המוני של ברגים יכולות להיות "פאשלות"
את הפין השבור ברשת, יש סיכויי (קטן אמנם) שאני שברתי בזמן שהסרתי את הספוג שמגן על המימברנות. למרות שבנושא תכנון של הפינים האלו יש להם לדעתי עוד מה לשפר
צחי ניצני
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אגב, הם ביקשו גם חשבונית כדי להיות בטוחים שקנית את הרמקולים בחנות שעובדת איתם בצורה מסודרת והם מספקים לה אחריות מקורית... הרי יש היום בשוק כל מיני יבואנים פראללים שמביאים עצמאית סחורה ומוכרים אותה בזול עם אחריות "אנמית"... לכן הם בודקים רק מהיכן קנית...
ואכן בתקופה האחרונה יש פידבקים מצויינים על השירות שלהם... כן ירבו
ואכן בתקופה האחרונה יש פידבקים מצויינים על השירות שלהם... כן ירבו