1) כאשר אני מפעיל קובץ וידאו כלשהוא אפילו שיש לי קובצ כתוביות לידו באותו שם הוא לא קורא כתוביות (שאלה הכי פשוטה בעולם - איך מציגים כתוביות בWM7) ???
2) לא הבנתי
אני רוצה כאשר אני לוחץ על My Documents להגיע ל כונן D כברירת מחדל, אפשרי?
1. עם הקודקים המובנים בחלונות 7 אי אפשר. בגלל זה כבר כתבנו פה אלף פעמים, להתקין על גבי התקנה נקיה בלי אף קודק נוסף, את החבילה של shark007, ואתה מסודר עם כתוביות והאצת חומרה.
2. אין לי 7 מול העיניים, אבל אני בטוח שזה אותו דבר. כפתור ימני על My documents ואז properties ואז לשונית location
אגב, ה SETTING APPLICATION של שארק מבצע את השינויים בזמן אמת כך שלא צריך לאתחל...
שים לב שכל פעם שאתה משנה שם משהו, יש הבהוב כזה, ואתה גם מוזמן לבדוק ישר אחרי זה ב GRAPHEDIT שאכן הקודקים משתנים...
מה שאני לא מוצא את האופציה למזער את מדיה פלייר לשורת המשימות כך שיופיעו רק כפתורי השליטה , כפי שהיה בויסטה ו xp ....בחיפושים שערכתי ברשת יש שטוענים שמייקרוסופט הורידה את האופציה הזו...תמוה בעיני
- הסרטים רצים לאט יותר, אני לא חושב שיש האצת חומרה לפתע, מקודם הכל היה חלק יותר. במיוחד כשאני עושה SKIP אז לוקח לסרט כמה שניות להתאפס. אני מדבר על 720P ומעלה מה ניתן לעשות?
ושאלה נוספת
- האם גם אצלכם IE לא תמיד שומר את הסיסמאות, נאלצתי לעשות LOGIN לאתר הזה למשל שוב ושוב...
אגב, ה SETTING APPLICATION של שארק מבצע את השינויים בזמן אמת כך שלא צריך לאתחל...
שים לב שכל פעם שאתה משנה שם משהו, יש הבהוב כזה, ואתה גם מוזמן לבדוק ישר אחרי זה ב GRAPHEDIT שאכן הקודקים משתנים...