קצת PC :) : המשחק Borderlands כבר נמכר בארץ! (בפריק לפחות..)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

למרות שהפורום פה בעיקר פונה לשחקני קונסולות (ובעיקר ל- PS), אני זוכר שראיתי פה אי אילו שחקני PC מסתובבים פה ושם וחשבתי שזה יעניין את אותו קומץ קטן אבל איכותי :P
כמו שאתם יודעים, הרבה מהמשחקים יוצאים בזמן האחרון בעיקר עם דגש לקונסולות אבל ופעם בכמה זמן מגיע משחק שווה שלא הופך להיות רק console exclusive.
בעיני כרגע זה Borderlands שאני לא אכנס יותר מדי לכמה שאני חושב שהוא מיוחד (רק קצת.. הגרפיקה הייחודית, רכיב האונליין (במיוחד), הקומבינציות לסוגי הנשקים, העובדה שזה action adventure..)
בכל מקרה, זה היה משחק שחיכיתי לו ושבאופן אישי אני מעדיף לשחק על ה- PC
היום גיליתי שיש אותו כבר עכשיו בפריק (מרכז ויצמן תל אביב למי שלא מכיר) במחיר שפוי לגמרי של 230 ואפילו אמור להיות שם קוד לדמו של Bioshock 2 שזה בכלל נחמד אז ארזתי את עצמי וקפצתי לקנות אותו.

קיצר, רציתי לחלוק את ההתלהבות :) ואת המידע למקרה וזה יעניין עוד מישהו.
אני מקווה להתחיל לטחון אותו כבר הסופשבוע ואם מישהו ירצה רשמים אני אשמח לחלוק גם אותם.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אישתי חורשת עליו בלי הפסקה באקסבוקס (אל תיבהל, עד עכשיו אישתי חרשה על שני משחקים בדיוק: COD4 וקילזון 2), נראה משחק שווה ממה שראיתי, אבל עדיין לא יצא לי לשחק בו בעצמי.

sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

לרגע נבהלתי שזה משחק בנות :) אבל עכשיו אני חושש שלאישתך יש טעם קיצוני במשחקים :lol:
רגע- אז אולי תוכלו לעזור לי במשהו - כמה ביקורות השוו בינו לבין fallout 3 - כנראה בגלל הרעיון הכללי של העולם בו מתרחש המשחק והעובדה ששניהם משחקי action/Adventure מגוף ראשון - עכשיו, מ- Fallout 3 התייאשתי - פעמיים (ובחיי שניסיתי לאהוב אותו) אישתך ניסתה את Fallout 3? אני אשמח לקבל חוות דעת בהקשר הזה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

אישתי ניסתה את FO3 והתייאשה מהר מאוד.
בורדרלנדס יותר קליל, ועם יותר אקשן, והאקשן בו הרבה יותר זורם - את העניין של עצירת המשחק (מה שנקרא VATS בפולאאוט), והוא גם פחות מדכא, כי זה עולם אחר והגרפיקה לא ריאליסטית.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”