מה דעתכם על BOXEE?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי הם משתמשים במקודדים משל עצמם (מבוססי MPLAYER) מכיוון שהם CROSS PLATFORM.
לא חושב שהם משתמשים ב-COREAVC גם אם הוא זמין.
מבחינת תפיסת עולם, מדובר במוצר ורעיון שונה בתכלית מ-MC7 או MP.
לא חושב שהם משתמשים ב-COREAVC גם אם הוא זמין.
מבחינת תפיסת עולם, מדובר במוצר ורעיון שונה בתכלית מ-MC7 או MP.
1. בוקסי משתמשים באותם מקודדים פנימיים ש-XBMC משתמשת. אם אני לא טועה מדובר ב-ffmpeg / ffdshow.
2. בוקסי יודע לעשות כל מה ש-MC או MP יודע לעשות - מלבד שידורי טלוויזיה. לעומת זאת, יכולות ה-online content שלו משאירות הרחק מאחור כל תוכנה אחרת.
2. בוקסי יודע לעשות כל מה ש-MC או MP יודע לעשות - מלבד שידורי טלוויזיה. לעומת זאת, יכולות ה-online content שלו משאירות הרחק מאחור כל תוכנה אחרת.
You are never fully dressed without a smile
בקיצור אם המחשב המקרטע שלי יכול לנגן HD רק עם COREAVC, כמו במקרה של XBMC גם זו אינה אופציה...Shed כתב:1. בוקסי משתמשים באותם מקודדים פנימיים ש-XBMC משתמשת. אם אני לא טועה מדובר ב-ffmpeg / ffdshow.
2. בוקסי יודע לעשות כל מה ש-MC או MP יודע לעשות - מלבד שידורי טלוויזיה. לעומת זאת, יכולות ה-online content שלו משאירות הרחק מאחור כל תוכנה אחרת....
תודה.
4 חסרונות עקרייםssip96 כתב:קודם כל, והכי חשוב, האם ניתן להשתמש בו בCOREAVC כמקודד לHD. (או שיש לו מקודד יעיל ממנו?)
דבר שני מה דעתכם עליו בהשוואה למדיה פורטל לדוגמה?
תודה....
1. אין RESUME לסרטים
2. אין סימון לסרטים שצפו בהם
3. תוכנות האינטרנט איטיות מאד
4. בלחיצה על כפתורים מסויימים בשלט המדיה סנטר של מיקרוסופט נכנס לפעולה ,הBOXEE לא חוסם את זה כמו מדיה פורטל
חוץ מזה אהבתי את הקטלוג האוטומטי של הסדרות והסרטים + הורדת הINFO והתמונות שלהם מהאינטרנט.