כמה משלמים על הוט -כבלים בלבד? - עדכון מחיר סופי
אני די משוכנע שהאינפורמציה כבר קיימת באתר, אך חיפוש העלה כל כך הרבה חומר קרוב אך לא רלוונטי לי שאני נאלץ לפתוח חדש.
אני בהוט - כבלים בלבד, SD .
הזמנתי ניתוק לאחר תום מחויבות עקב מחיר בלתי סביר יחסית לכמה טלויזיה אנו צופים.
המחיר ששילמתי הוא 215, ואחרי תום המחויבות 249.
לכמה הם יורדים במחיר ?
אני מוכן גם באמת להתנתק, עוד לפני חיבור DTT, כי זה באמת חלק שולי מהחיים אצלנו. אנחנו יותר מחוברים לווב.
אני בהוט - כבלים בלבד, SD .
הזמנתי ניתוק לאחר תום מחויבות עקב מחיר בלתי סביר יחסית לכמה טלויזיה אנו צופים.
המחיר ששילמתי הוא 215, ואחרי תום המחויבות 249.
לכמה הם יורדים במחיר ?
אני מוכן גם באמת להתנתק, עוד לפני חיבור DTT, כי זה באמת חלק שולי מהחיים אצלנו. אנחנו יותר מחוברים לווב.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 17/11/2009 15:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
משה
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני משלם 223 לשני ממירי HD עם כל ה HD פתוח + 5 חבילות.
התחייבות ל 3 שנים.
התחייבות ל 3 שנים.
אני משלם על sd ( שני ממירים, 3 חבילות) 185 ש"ח בחודש
לפני כמה שבועות היה בלילה כלכלי אייטם על לקוחות שרוצים להתנתק מיס ומהוט כדי לעבור ל- DTT, והוט ירדו עד לסביבות ה - 160 ש"ח (אם אני זוכר נכון) כדי להשאיר אותם.
לפני כמה שבועות היה בלילה כלכלי אייטם על לקוחות שרוצים להתנתק מיס ומהוט כדי לעבור ל- DTT, והוט ירדו עד לסביבות ה - 160 ש"ח (אם אני זוכר נכון) כדי להשאיר אותם.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני חושב שזה רק עם 2 ערוצי HD ולא כולם.geblig כתב:מכמה חברה בעבודה אני יודע שניתן לקבל ב 189 ש"ח את חבילת ה HD + חמש חבילות נוספות. 2 ממירים....
(על פרימיום משלמים עוד 34 ש"יח)
התפתחות מוזרה משהו:
אף אחד לא הופיע לנתק ביום המיועד וגם לא התקשר.
בערב קיבלתי SMS שלא הצליחו לתפוס אותי אבל בפירוש אף אחד לא צלצל אלי.
קבעו לי תאריך חדש לעוד שבועיים, אבל אני מפסיק לשלם מיום שקיבלו את הפקס.
לא ברור לי אם זה הכל מקרי או שיש איזה כוונה מאחורי הדחייה הגדולה.
אף אחד לא הופיע לנתק ביום המיועד וגם לא התקשר.
בערב קיבלתי SMS שלא הצליחו לתפוס אותי אבל בפירוש אף אחד לא צלצל אלי.
קבעו לי תאריך חדש לעוד שבועיים, אבל אני מפסיק לשלם מיום שקיבלו את הפקס.
לא ברור לי אם זה הכל מקרי או שיש איזה כוונה מאחורי הדחייה הגדולה.
משה
טוב, בא סוף סוף המנתק וכמובן ניסה קודם להשאיר אותי והגענו לפשרה:
169 לחודש (+ חבילה אחת) עם התחייבות ל12 חודש בלבד. הקנס בהתנתקות מוקדמת הוא תשלום של עוד 30 לחודש .
שיפור משמעותי יחסית להסדר הקודם שלי, גם במחיר, אך בעיקר באי התחייבות ארוכה שלא באה אצלי בחשבון.
169 לחודש (+ חבילה אחת) עם התחייבות ל12 חודש בלבד. הקנס בהתנתקות מוקדמת הוא תשלום של עוד 30 לחודש .
שיפור משמעותי יחסית להסדר הקודם שלי, גם במחיר, אך בעיקר באי התחייבות ארוכה שלא באה אצלי בחשבון.
משה
לא הרבה, אבל גם אין לי ראש להתעסק עם DTT כרגע. אני חושב שבקרוב המחירים של הוט ויס ירדו בגלל תחרות הDTT ולכן בעיקר היה חשוב לי לא להיות מחוייב לטווח ארוך.Yondalar כתב:איזה ערוצים כבר יש לראות בחבילת הבסיס?
לא עדיף כבר DTT במקרה כזה?...
ולשאלתך: ילדים, ניקולדאון, ערוצי חדשות זרים, אני חושב שגם נשיונאל ג'אוגרפיק, ערוץ הספורט.
חוץ מזה, חבילה אחת כן קיבלתי וזה חשוב כי אם יש דבר אחד שכן אני צריך לפעמים זה ליגת האלופות והמשחק שמעניין נמצא לפעמים ב5+ .
משה