צריך עזרה בבחירה בין 3 טלוויזיות 32'
היי, אני רוצה לקנות LCD חדשה וכרגע עומדת בפני 3 אופציות ואשמח אם תעזרו לי להחליט על מה ללכת.
אפשרות ראשונה זה לקנות את ה- Samsung LA32B450
אפשרות שנייה זה לקנות את ה- Toshiba 32AV600
והשלישית זה - Sansui 32SDBT
אני כרגע די נוטה לכיוון הסמסונג. המוכר בחנות אמר שבגלל שזה לחדר עדיף לי להסתפק בנסנסוי ולא לקחת את הסמסונג. היא זולה ב500 שקל מהסמסונג אבל לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות אז אני לא יודע אם היא טובה או לא.
הטלוויזיה היא לחדר ואני משתמש בה לצפייה בשידורי יס רגילים, XBOX 360 וכדורגל.
אז אשמח לדעת את דעתכם על הטלוויזיות ומה הכי שווה (לאו דווקא מה הכי טוב)
אני כרגע די נוטה לכיוון הסמסונג. המוכר בחנות אמר שבגלל שזה לחדר עדיף לי להסתפק בנסנסוי ולא לקחת את הסמסונג. היא זולה ב500 שקל מהסמסונג אבל לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות אז אני לא יודע אם היא טובה או לא.
אז אשמח לדעת את דעתכם על הטלוויזיות ומה הכי שווה (לאו דווקא מה הכי טוב)
מסכים עם ההמלצה על הB450
את התמונה של toshiba אני לא אוהב
אני גם רצית לקנות אותה, אבל בסוף קניתי 37B530. ואני מרוצה עד הגג (על אף החריגה מהתקציב)
כמו שאמרו, סנסוי זה איזה שקר כלשהו, וכשההפרש עומד על 500, הייתי הולך על הסמסונג.
לגבי המוכרים בחנות, בהנחה שהיית בחנות סטייל בסט ביי, אל"מ ושאר חנויות כלליות למוצרי חשמל,
המוכרים שם לא יודעים כלום מהחיים שלהם, הייתי בבסט ביי, והמוכר פלט באיזה שלב שאין טעם לקנות FULL HD כי יש בערך 5 כותרי בלו-ריי בעולם כרגע.
את התמונה של toshiba אני לא אוהב
אני גם רצית לקנות אותה, אבל בסוף קניתי 37B530. ואני מרוצה עד הגג (על אף החריגה מהתקציב)
כמו שאמרו, סנסוי זה איזה שקר כלשהו, וכשההפרש עומד על 500, הייתי הולך על הסמסונג.
לגבי המוכרים בחנות, בהנחה שהיית בחנות סטייל בסט ביי, אל"מ ושאר חנויות כלליות למוצרי חשמל,
המוכרים שם לא יודעים כלום מהחיים שלהם, הייתי בבסט ביי, והמוכר פלט באיזה שלב שאין טעם לקנות FULL HD כי יש בערך 5 כותרי בלו-ריי בעולם כרגע.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
eginos .eginos כתב:היי, אני רוצה לקנות LCD חדשה וכרגע עומדת בפני 3 אופציות ואשמח אם תעזרו לי להחליט על מה ללכת.
אז אשמח לדעת את דעתכם על הטלוויזיות ומה הכי שווה (לאו דווקא מה הכי טוב)...
מה הבדיחה הזאת סאנסוי להשוות עפ סמסונג b-450 .
זה בושה אפילו להציג את זה בתור השוואה . ובהפרש של 500 ש"ח .
ומה הקשר בכלל באיזה החדר מתקנים את המסך .
המלצה ... תרכוש את הסמסונג b-450 . בלי לחשוב פעמיים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"